Skocz do zawartości

Dzień Dziecka Dla Dziewczyn Z Ośrodka Wychowawczego.

JAREK-XJR

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej ta sama, ale to jeszcze ustalimy jak będziemy wiedzieć ile motocykli się zjawi. Myślałem o zmianie w przeciwnym kierunku ale po ostatnich incydentach deliktnie mówiąc wolę nie zapuszczać się z dziewczynami na feralny zakręt w okolicach Srebrzyńskiej.

Na chwilę obecna jestem. Ale duzo zalezy od pogody

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Jeśli będzie pogoda to jestem na 90%

Pogoda to będzie na pewno, tyle, że może być do d... ;-)

Jak będzie padać, a jak dotąd od 6 lat zawsze się udawało, to chapniecie jakieś ciasto (dziewczyny jak zawsze coś upieką), wypijemy kawkę, herbatkę i na wszelki wypadek przygotuję jakieś konkursy i zabawy, do których kto będzie chciał to się dołączy.

Chemiczna Malina

kamakirionna - Dziewczyn w ośrodku jest 60 więc ... pewnie zbyt wiele bransoletek byłoby do zrobienia ale wymyślę jakieś konkursy i zabawy i uczestniczki można nagrodzić.

Na ile sztuk można liczyć w związku z powyższym?

zróbmy tak, zorientuj się czy wszystkie mają dziurki w uszach, kolczyki są mniej pracochłonne :biggrin: ewentualnie rzemyki z zawieszkami :-) coś wymyślę tylko mi wybadaj sytuację, te co nie mają dziurek mogą dostać rzemyk, te co mają kolczyki :biggrin:

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

raczej odpadam, głupio by było zaniedbać własne dziecko w tym dniu żeby komuś innemu zrobić przyjemność, 

Może jest ktoś na tyle władny, żeby załatwić wejście na Motodrom i tam zorganizować mały pokaz stuntu?

Dwa lata, albo trzy, temu była u nas też grupa paramilitarna i dziewczyny mogły trochę postrzelać do tarczek - ma ktoś znajomych wśród takich osób?

Witam, może pomogę spróbujcie tu http://www.airsoft.org.pl/  jedna z lepiej zorganizowanych grup w Łodzi i bardzo w porządku goście, pytajcie o Rosia a z tego co mi wiadomo to mają również kontakt z zarzadcą Autodromu (przynajmniej mieli jakiś czas temu). A jeśli będzie problem to tu macie główny portal airsoft'owców na tym forum umawiają się na spotkania  http://forum.wmasg.pl/forum/42-lodzkie/  O ile pomogłem to zapraszam 21.05.2014 do przedszkola miejskiego 119 na godzinkę  http://motocykle-lodz.pl/topic/7123-przedszkole-miejskie-nr-119-rydla-17-zmiana-terminu21052014/

• 2 tygodnie później...

No cóż na airsoft za późno, z motodromem też nie wypali bo myślałem o jakimś pokaziku stuntu, ale jak do nich zadzwoniłem to stanowczo odmówiono.

Dla tych co się wybierają: proszę pamiętać o drugim kasku. Spotykamy się tradycyjnie na rogu Karskiego i Drewnowskiej o godzinie 10:00-10:20. Później podjedziemy pod ośrodek. Trzeba będzie się jakoś ścisnąć na chodniku bo właśnie trwają roboty ziemne i będzie ciaśniej niż zazwyczaj.

No i po imprezie. Pogoda jak zwykle dopisała.

Dzięki Mario i Jaquzie za przybycie. Było nas czworo - RobB nie jest z forum

W sumie każdy z nas machnął trochę ponad 100km.

Jeszcze raz BAAAAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!

dokładnie  pogoda znakomita - idealna na kilka rundek z Wami + dziewczynami z Ośrodka - mam nadzieję, że dziewczynom się podobało (chyba tak, bo taki miałem odzew) ;)

co prawda żałuję, że nie załapałem się na obiecaną herbatkę/kawkę po wożeniu (niestety musiałem uciekać) - chętnie nadrobię przy najbliższej okazji (np. jakieś dodatkowe wożenie w ramach jakiejś dodatkowej akcji/atrakcji + herbatka)  B)

ps. niestety nie pamiętam jak 1 z koleżanek się nazywała (woziłem jako ostatnią), ale była tak leciutka/malutka, że musiałem się co chwila obracać i patrzeć czy jeszcze siedzi z tyłu  :laugh2:  tzw. plecak idealny  :laugh2: pozdrawiam ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

A ja przepraszam, że nie mogłem przybyć ale tak poimprezowaliśmy, że jak Jaquzie do mnie dzwonił to miałem jeszcze z promila we krwi, także niestety nie mogłem podjechać. Wybaczcie, może next time...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

• 10 miesięcy temu...

Zgodnie z tradycją zapraszam na kolejne już wożenie dziewczyn z MOW. Jak zwykle w pierwszą niedzielę czerwca czyli 7 czerwca 2015 r.

O szczegółach będę pisał i czy ktoś przyjedzie czy nie ja i tak dziewczyny powożę.

a gdzie dziewczyny wozicie? jakaś ustalona trasa po mieście? jak ktoś się odważy ze mną przejechać jako pasażer na moto żeby sobie przypomnieć po kursie to chętnie wspomogę słuszną inicjatywę :smile:

Za czasów Kawy, chętnie się pojawiałem ;) jak podjadę GS'em to mnie dziewczyny wyśmieją, że mam emeryckie moto :biggrin:

Planuję być ;)

Tradycyjnie, także się piszę.

Jaqu, nie marudź, jakby co to polecisz w teren i będą dziewczyny piszczały z zachwytu ;)

Po drugie, znaczek zobowiązuje.

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Na szczęście w GSie jest coś takiego jak tryb Dynamic, i powiem szczerze sam się zaskoczyłem jak emeryci szaleją ;)

W krzaki z dziewczynami nie jadę, bo mnie będzie Jarek ścigał :smile:

Zazwyczaj trasa jest zawsze ta sama: Włokniarzy do Zgierskiej i nawrotka albo kawałek dalej przez radogoszcz ale to się ustali.

jaquzie - jak dziewczyny nie będą chciały to mnie przewieziesz parowozem.

A takim pierdzidłem jak Transalp tez mozna przyjechac? Bo FJRe juz sprzedalem i teraz mam takie Wigry 3 z slnikiem, wiec nie wiem czy sie nada...

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.

Tak wlasnie myslalem. W takim razie nie przyjezdzam.

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.

Klosz, napisz markerem na Transie "yamaha R1", to wszystkie wsiądą :biggrin:

• 2 tygodnie później...