Mario Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2014 Postaram się być, trasa jak kiedyś przez Radogoszcz, czy coś innego ? 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
JAREK-XJR Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Raczej ta sama, ale to jeszcze ustalimy jak będziemy wiedzieć ile motocykli się zjawi. Myślałem o zmianie w przeciwnym kierunku ale po ostatnich incydentach deliktnie mówiąc wolę nie zapuszczać się z dziewczynami na feralny zakręt w okolicach Srebrzyńskiej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
achmed Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Na chwilę obecna jestem. Ale duzo zalezy od pogody 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200
jaquzie Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 jw. planuję być. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
JAREK-XJR Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Jeśli będzie pogoda to jestem na 90% Pogoda to będzie na pewno, tyle, że może być do d... ;-) Jak będzie padać, a jak dotąd od 6 lat zawsze się udawało, to chapniecie jakieś ciasto (dziewczyny jak zawsze coś upieką), wypijemy kawkę, herbatkę i na wszelki wypadek przygotuję jakieś konkursy i zabawy, do których kto będzie chciał to się dołączy. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Chemiczna Malina Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 kamakirionna - Dziewczyn w ośrodku jest 60 więc ... pewnie zbyt wiele bransoletek byłoby do zrobienia ale wymyślę jakieś konkursy i zabawy i uczestniczki można nagrodzić. Na ile sztuk można liczyć w związku z powyższym? zróbmy tak, zorientuj się czy wszystkie mają dziurki w uszach, kolczyki są mniej pracochłonne ewentualnie rzemyki z zawieszkami :-) coś wymyślę tylko mi wybadaj sytuację, te co nie mają dziurek mogą dostać rzemyk, te co mają kolczyki 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/
kosmaty Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 raczej odpadam, głupio by było zaniedbać własne dziecko w tym dniu żeby komuś innemu zrobić przyjemność, 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
krawat152 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 Może jest ktoś na tyle władny, żeby załatwić wejście na Motodrom i tam zorganizować mały pokaz stuntu? Dwa lata, albo trzy, temu była u nas też grupa paramilitarna i dziewczyny mogły trochę postrzelać do tarczek - ma ktoś znajomych wśród takich osób? Witam, może pomogę spróbujcie tu http://www.airsoft.org.pl/ jedna z lepiej zorganizowanych grup w Łodzi i bardzo w porządku goście, pytajcie o Rosia a z tego co mi wiadomo to mają również kontakt z zarzadcą Autodromu (przynajmniej mieli jakiś czas temu). A jeśli będzie problem to tu macie główny portal airsoft'owców na tym forum umawiają się na spotkania http://forum.wmasg.pl/forum/42-lodzkie/ O ile pomogłem to zapraszam 21.05.2014 do przedszkola miejskiego 119 na godzinkę http://motocykle-lodz.pl/topic/7123-przedszkole-miejskie-nr-119-rydla-17-zmiana-terminu21052014/ 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 No cóż na airsoft za późno, z motodromem też nie wypali bo myślałem o jakimś pokaziku stuntu, ale jak do nich zadzwoniłem to stanowczo odmówiono. Dla tych co się wybierają: proszę pamiętać o drugim kasku. Spotykamy się tradycyjnie na rogu Karskiego i Drewnowskiej o godzinie 10:00-10:20. Później podjedziemy pod ośrodek. Trzeba będzie się jakoś ścisnąć na chodniku bo właśnie trwają roboty ziemne i będzie ciaśniej niż zazwyczaj. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 No i po imprezie. Pogoda jak zwykle dopisała. Dzięki Mario i Jaquzie za przybycie. Było nas czworo - RobB nie jest z forum W sumie każdy z nas machnął trochę ponad 100km. Jeszcze raz BAAAAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
jaquzie Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 dokładnie pogoda znakomita - idealna na kilka rundek z Wami + dziewczynami z Ośrodka - mam nadzieję, że dziewczynom się podobało (chyba tak, bo taki miałem odzew) co prawda żałuję, że nie załapałem się na obiecaną herbatkę/kawkę po wożeniu (niestety musiałem uciekać) - chętnie nadrobię przy najbliższej okazji (np. jakieś dodatkowe wożenie w ramach jakiejś dodatkowej akcji/atrakcji + herbatka) ps. niestety nie pamiętam jak 1 z koleżanek się nazywała (woziłem jako ostatnią), ale była tak leciutka/malutka, że musiałem się co chwila obracać i patrzeć czy jeszcze siedzi z tyłu tzw. plecak idealny pozdrawiam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Aidekk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja przepraszam, że nie mogłem przybyć ale tak poimprezowaliśmy, że jak Jaquzie do mnie dzwonił to miałem jeszcze z promila we krwi, także niestety nie mogłem podjechać. Wybaczcie, może next time... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Mario Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Także polecam się na przyszłość. Niekoniecznie za cały rok 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
JAREK-XJR Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jeszcze raz dziękuję. W razie co będę tu pisał. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
JAREK-XJR Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgodnie z tradycją zapraszam na kolejne już wożenie dziewczyn z MOW. Jak zwykle w pierwszą niedzielę czerwca czyli 7 czerwca 2015 r. O szczegółach będę pisał i czy ktoś przyjedzie czy nie ja i tak dziewczyny powożę. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Guzik Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 a gdzie dziewczyny wozicie? jakaś ustalona trasa po mieście? jak ktoś się odważy ze mną przejechać jako pasażer na moto żeby sobie przypomnieć po kursie to chętnie wspomogę słuszną inicjatywę 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Za czasów Kawy, chętnie się pojawiałem jak podjadę GS'em to mnie dziewczyny wyśmieją, że mam emeryckie moto Planuję być 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Mario Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tradycyjnie, także się piszę. Jaqu, nie marudź, jakby co to polecisz w teren i będą dziewczyny piszczały z zachwytu Po drugie, znaczek zobowiązuje. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
jaquzie Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Na szczęście w GSie jest coś takiego jak tryb Dynamic, i powiem szczerze sam się zaskoczyłem jak emeryci szaleją W krzaki z dziewczynami nie jadę, bo mnie będzie Jarek ścigał 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
JAREK-XJR Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Zazwyczaj trasa jest zawsze ta sama: Włokniarzy do Zgierskiej i nawrotka albo kawałek dalej przez radogoszcz ale to się ustali. jaquzie - jak dziewczyny nie będą chciały to mnie przewieziesz parowozem. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
KLOSZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 A takim pierdzidłem jak Transalp tez mozna przyjechac? Bo FJRe juz sprzedalem i teraz mam takie Wigry 3 z slnikiem, wiec nie wiem czy sie nada... 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
KLOSZ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Tak wlasnie myslalem. W takim razie nie przyjezdzam. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
jaquzie Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Klosz, napisz markerem na Transie "yamaha R1", to wszystkie wsiądą 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
JAREK-XJR Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Wkradł się mały błąd w dacie imprezy. Otóż pierwsza niedziela czerwca to 07.06.2015, a nie 06.06 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi