jaquzie Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Hej @JAREK-XJR, Podrzucisz wiecej info. jakie miesko i rybki, i jakie €€€? Chętnie się wpiszę na listę, bo wszystko już zjedzone W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 17, 2022 Author Report Share Posted November 17, 2022 schab – 35 zł/kg - karkówka – 40 zł/kg - szynka – 40 zł/kg - boczek bez żeber, ze skórą – 40 zł/kg - słonina bez skóry – 25 zł/kg - makrela – 30 zł/kg – makrele ważę w całości, nie dzielę - kurczak (ćwiartki) – 25 zł/kg - polędwica – 45 zł/kg - pierś indycza – 45 zł/kg – ważę całą pierś, nie kroję - pstrąg - 40,- ważę w całości, nie dzielę Pakowanie próżniowe – 2zł za sztukę – wydłuża przydatność do spożycia do ponad 3 miesięcy w lodówce. Wyroby można mrozić. 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 I znakomicie To ja poproszę: 1kg karkówki, 1kg szynki, 1kg boczku W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted November 18, 2022 Report Share Posted November 18, 2022 Cześć @JAREK-XJR Poproszę: 1 szynka 1 boczek 1 słonina 1 polędwica Dzięki ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 21, 2022 Author Report Share Posted November 21, 2022 Zapisane.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bemol Posted November 25, 2022 Report Share Posted November 25, 2022 1kg karczku 1kg szyneczki poproszę yamaha-stars.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 25, 2022 Author Report Share Posted November 25, 2022 Służę uprzejmieWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts