Jump to content

Będę wędził mięsko. Ktoś chętny?


JAREK-XJR
 Share

Recommended Posts

schab – 35 zł/kg 

- karkówka – 40 zł/kg 

- szynka – 40 zł/kg 

- boczek bez żeber, ze skórą – 40 zł/kg 

- słonina bez skóry – 25 zł/kg 

- makrela – 30 zł/kg – makrele ważę w całości, nie dzielę 

- kurczak (ćwiartki) – 25 zł/kg 

- polędwica – 45 zł/kg 

- pierś indycza – 45 zł/kg – ważę całą pierś, nie kroję 

- pstrąg - 40,- ważę w całości, nie dzielę 

Pakowanie próżniowe – 2zł za sztukę – wydłuża przydatność do spożycia do ponad 3 miesięcy w lodówce. Wyroby można mrozić. 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
  • Create New...