jaszczomb Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 Odebrałem, spróbowałem i nie polecam.... ... nie polecam zamawiania tak małych ilości jak kilogram, bo to jest tak dobre że do jutra chyba zniknie całe 👍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 Hahahaha! U mnie to samo. Serdeczne dzięki. Wygląda i smakuje znakomicie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 17, 2020 Author Report Share Posted November 17, 2020 Bardzo sie ciesze.Bede wedzil w grudniu mozna zamawiac. Z odzewow roznych wychodzi na to, ze bede musial wedzic dwa razy. Niemniej jednak kto pierwszy ten pewniejszy, ze jago partia (a moze lepiej - porcja) znajdzie miejsce w szafie dymiacej.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
gary Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 To wpisałbym się na grudniową listę: 1kg schabu 1 sztuka makrela Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 a ja poproszę schab, karkówkę i szynkę. po 1kg każdego Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 A ja poproszę tym razem po kilogramie polędwicy i karkówki i 0.5kg kurczaka 😃 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 18, 2020 Author Report Share Posted November 18, 2020 Zapisałem. Dziękuję. 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 (edited) EDIT: Dla mnie 3kg szynki i 3 kg boczku oraz 1kg słoniny jeśli można Edited November 19, 2020 by Piuriel (see edit history) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Jarek, powiedz mi, którego będziesz wędził ? Tak na wigilijny stół ? Bo zachęcony opiniami sam bym spróbował ale własnie tak na święta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted November 18, 2020 Report Share Posted November 18, 2020 Uniżenie proszę o baleron - 1 kg boczek - 1 kg szynka - 1 kg kurczak - 1 kg makrela - 3 szt. Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 18, 2020 Author Report Share Posted November 18, 2020 Bede wedzil 12.12 ale jak zamowien bedzie duzo to jeszcze 19.12Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 10 godzin temu, JAREK-XJR napisał: Bede wedzil 12.12 ale jak zamowien bedzie duzo to jeszcze 19.12 Widzisz jak się wpakowałeś Jak tylko skosztowałem, to wiedziałem, że się szybko rozejdzie. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Jeżeli będzie termin 19.12 to na bank wezmę jakieś szyneczki, boczusie i baleronik na wigilijny stół Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 20, 2020 Author Report Share Posted November 20, 2020 Boisz sie, ze od 12 wszystko zjesz?Moge cie wpisac na termin drugi ale pod warunkiem, ze pierwszy sie zapelni.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooland Posted November 20, 2020 Report Share Posted November 20, 2020 11 godzin temu, JAREK-XJR napisał: Boisz sie, ze od 12 wszystko zjesz? I tak i nie Zwyczajnie jem dużo mięsa w okresach świątecznych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 20, 2020 Author Report Share Posted November 20, 2020 Jak ktos by chcial to mam w ofercie karkowke dojrzewajaca ale conajmniej trzy tygodnie trzeba czekac.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted November 21, 2020 Report Share Posted November 21, 2020 (edited) 17 godzin temu, JAREK-XJR napisał: conajmniej trzy tygodnie trzeba czekac. Biorę karkowke dojrzewajaca zatem czyli: Dla mnie 3kg szynki i 3 kg boczku oraz 1kg słoniny i karkówka dojrzewająca 1szt (w jej dogodnym terminie). Edited November 21, 2020 by Piuriel (see edit history) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted November 21, 2020 Author Report Share Posted November 21, 2020 W poniedzialek zaczne proces wiec na 14.12 bedzie jak znalazl.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted November 28, 2020 Report Share Posted November 28, 2020 Jak jeszcze możliwe, dorzuciłbym Jarku ze 2 rybki, czyli dla mnie: - kilogram polędwicy - kilogram karkówki - 0.5kg kurczaka - 2szt makreli W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted December 1, 2020 Author Report Share Posted December 1, 2020 Dopisane. 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted December 6, 2020 Author Report Share Posted December 6, 2020 Lista zamknięta. Dziękuję za złożone zamowienia. Będę w kontakcie.Wysłane z mojego HTC Desire 830 dual sim przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted December 13, 2020 Author Report Share Posted December 13, 2020 Mięsko gotowe. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Jestem dzis w domciu, a i podskoczyć gdzieś mogę. 2 Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted December 13, 2020 Report Share Posted December 13, 2020 Moje już dawno odebrane, co nieco sparzone, podzielone i sporo zjedzone 😎 Polędwiczka się rozpływa.. 🤗 Jak kolega @jaszczomb wspomniał wyżej, nie polecam 😁 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Lubię ten moment rozpakowywania zakupów od Jarka. W kuchni tak za***iście pachnie, że idzie się wzruszyć. Dzięki@JAREK-XJR cudnie jak zawsze.Teraz siedzę przy piwku i pilnuje parzenia. Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted December 15, 2020 Author Report Share Posted December 15, 2020 Dziekuje za tak mile słowa i ciesze się, moje wyroby tak wam przypasowały.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts