jaquzie Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Hej @JAREK-XJR, Podrzucisz wiecej info. jakie miesko i rybki, i jakie €€€? Chętnie się wpiszę na listę, bo wszystko już zjedzone W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 schab – 35 zł/kg - karkówka – 40 zł/kg - szynka – 40 zł/kg - boczek bez żeber, ze skórą – 40 zł/kg - słonina bez skóry – 25 zł/kg - makrela – 30 zł/kg – makrele ważę w całości, nie dzielę - kurczak (ćwiartki) – 25 zł/kg - polędwica – 45 zł/kg - pierś indycza – 45 zł/kg – ważę całą pierś, nie kroję - pstrąg - 40,- ważę w całości, nie dzielę Pakowanie próżniowe – 2zł za sztukę – wydłuża przydatność do spożycia do ponad 3 miesięcy w lodówce. Wyroby można mrozić. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 I znakomicie To ja poproszę: 1kg karkówki, 1kg szynki, 1kg boczku W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 18 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Cześć @JAREK-XJR Poproszę: 1 szynka 1 boczek 1 słonina 1 polędwica Dzięki ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Zapisane.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 1kg karczku 1kg szyneczki poproszę yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 25 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Służę uprzejmieWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 25.02 bede wedzil. Zamowienia zbieram do 19.02.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @JAREK-XJR 2 szynka 1 boczek 1 karkówka 1 polędwica Dzięki ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 ZapisaneWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Poproszę: 1 szynka 1 makrela 1 pstrąg yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Do uslugWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Czy jest jeszcze szansa na zamówienie, czy już pełny "deadline"? Jakby co chcielibyśmy: - 1 makrelę - schab - 0,5 kg Jeżeli za późno, to będziemy próbować następnym razem. "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jesli chodzi o mieso, to za pozno. Rybe jeszcze mozna zamowic bo bede ja kupowal w piatek.Bede jeszcze wedzil przed Wielkanoca.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 To zamawiam tą makrelę! Dzięki. "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 ZapisaneWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Święta lada chwila więc 25.03 będę dymił. Jak miejsca w szafie zabraknie to i 01.04 pokopcę. Tak czy siak, zbieram zamówienia na pierwsze dymienie, czyli do 19.03 prosze pisać. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Poproszę karkówkę i dwa pstrągi yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Do uslug.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Mozna jeszcze sie dopisac na 01.04Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 16.09.23 będzie ponownie dymione. Jak ktoś coś chce to do 10.09.23 muszę wiedzieć - 11.09 kupuję i pekluję mięsiwo. 2 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 23 godziny temu, JAREK-XJR napisał(a): 16.09.23 będzie ponownie dymione. Jak ktoś coś chce to do 10.09.23 muszę wiedzieć - 11.09 kupuję i pekluję mięsiwo. Wspaniale Proszę ładne sztuki: 2 szynka 2 polędwica 1 boczek 2 słonina ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Czy rybki też będą "dymane"? 😉 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Piuriel - czy słoninki 2 kilo czy dwa zgrabne kawałki? Lancet - tak, jak najbardziej. Pstrąg i makrela. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 W dniu 2.09.2023 o 12:52, JAREK-XJR napisał(a): Piuriel - czy słoninki 2 kilo czy dwa zgrabne kawałki? Zgrabne kawałki. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi