jaszczomb Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 co do tego to nie ma wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Makrelka już zjedzona. Była mniamniusia 😋 yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Kochani!04.09 będzie dymione.Komuś coś? Do tej niedzieli włącznie, zbieram zamówienia.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Kochani!04.09 będzie dymione.Komuś coś? Do tej niedzieli włącznie, zbieram zamówienia.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaSuper. Poproszę:2kg szyneczki,0,5kg słoninki1kg boczku2kg baleronik ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ja proszę 5kg boczku Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Poproszę: 1 kg karczku 1 makrelę 2 makrele- to dla znajomych więc wydzielam aby było wiadome ile waluty mają przygotować yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Mięsko tradycyjnie już 1sza klasa Rekomenduję odbiory osobiste, fajna trasa przez Grotniki 😎 Ps. Jak robicie mięsko? Parzycie? Na surowo? W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Pod koniec wakacji będę ponownie dymił. Jak ktoś chętny to proszę pisać. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja oczywiście. W sam raz na koniec wakacji. ~2kg szyneczki, ~0,5kg słoninki x1 makrelę (pierwszy raz na testy) ~1kg karczek ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Do usług. Zapisane. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 1kg karczku i dwie makrele poproszę yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) Yes Sir. Dodam, że mieszkam teraz poza Łodzią, więc w celu odbioru będziecie mieć mała wycieczkę albo będziemy się jakoś umawiać na odbiory w Łodzi po pracy albo u mnie w pracy na Drewnowskiej. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dla mnie tradycyjnie 5kg boczku Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Do usług.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ja poproszę 1kg szynki 1kg polędwicy 1szt makrela "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 ZapisaneWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Mięsko gotowe. Jak ktoś by chciał się przejechać kawałek poza Łódź i odebrać, to zapraszam. Okolice Kazimierza.Po dokładny adres proszę pisać smska 792926242.A jak nie to bedziemy sie umawiac w tygodniu.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Jutro w pracy - ul. Drewnowska 151 - bede od jakiejs 9 do 15. Mozna podjechac. Pozniej zrobie male kolko i do domu brykne przez Zgierz wiec po drodze moge komus podrzucic wedzonki.Dajcie znac komu jutro by pasowalo to zabiore towar. W przeciwnym wypadku zostawie w lodowce, szkoda zeby grzalo sie w aucie.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Mam już kilka zapytań stąd i stamtąd o wędzenie zatem kolejne dymienie przewiduję na 24.09.2022. Zgłoszenia przyjmuję do 18.09.2022. Będę też na zimno, ale po raz pierwszy więc nie wiem jak wyjdzie, wędził schab 10.09.22 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Poproszę dwa zestawy: 1 kg karczku + makrela 1kg karczku + pstrąg yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Zapisuję. Muszę od razu poinformować, że z przyczyn ode mnie nie do końca zależnych muszę przesunąć termin wędzenia na 01.10.22 - czyli o tydzień. Tym samy przedłuża się czas na ew. zamówienia. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 7 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 29.10.2022 będę wędził schabik na zimno czyli będzie taka sopocka. Zamówienia zbieram do 23.10.22 Za kilogram 40 zł. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 W dniu 7.10.2022 o 12:46, JAREK-XJR napisał: 29.10.2022 będę wędził schabik na zimno czyli będzie taka sopocka. Zamówienia zbieram do 23.10.22 Za kilogram 40 zł. Poproszę ~1kg/szt ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Do usług. Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Kochani. 11.12.2022 będę wędził mięsko i ryby na ciepło. To już ostatnie wędzenie w tym roku. Zamówienie zbieram do 04.12.22. Możliwe, że przy dużej ilości zamówień, drugą partię uwędzę 18.12.2022, ale proszę nie pisać, że ktoś chce, żeby jemu uwędzić właśnie 18 a nie 11. Kolejność wędzenia zależy do kolejności zgłoszenia ale może się tak zdarzyć, że jak ktoś będzie czekał do ostatniej chwili to się już nie załapie. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi