JAREK-XJR Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Wiosna i swieta niebawem. Bede wedzil 13.03 i jak będzie sporo zamowień to 20.03.Proszę pisać, zamawiac.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Super !! to ja poproszę schab i karkówkę po 1kg szynkę i boczek po 0.5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Ja już czekam na odbiòr W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) O super, już się martwiłem, że przegięliśmy @JAREK-XJR Poproszę: 1kg szynki 1kg boczku 1kg dojrzewającej Będziesz może rzeźbił tą dojrzewającą? -Dzięki za szybką odpowiedź Edytowane 2 Marca 2021 przez Piuriel update zamówienia (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Jak tylko masz zyczenie to owszem.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Godzinę temu, JAREK-XJR napisał: Jak tylko masz zyczenie to owszem. To poproszę ~1kg dojrzewającej zamiast 0.5kg zwykłej karkówki. Post już wyedytowałem. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 To ja poproszę karczek 1 kg yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Służę uprzejmie. Zapisane.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 60 kilo mieska kupione. Dzis peklowanie, a w sobote w dym.Jest jeszcze mozliwosc zapisania sie na 20.03.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 jeśli nie za późno, to poproszę o:baleron - 1 kgboczek - 2 kgszynka - 1 kgkurczak - 1 kg Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Na 13.03 za pozno ale na 20.03 jak znalazl. Zapisuje zatem.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Super, dziękuję. Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Do usług.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Najprawdopodobniej 12 czerwca bede wedzil.Ktosik chętny?Zamowienia do 06.06.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Cudnie, ja poproszę:1kg szyneczki,0,5kg słoninki1kg boczku1kg baleronik ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 ja poproszę: boczek - 3 kgszynka - 1 kgkurczak - 1 kg Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 jeszcze dla rodziców:boczek - 2 kgszynka - 1 kg Czyli podsumowując, razem wezmę: boczek - 5 kgszynka - 2 kgkurczak - 1 kg Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 19 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Dopisane.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 O, mój ulubiony temat odżył to ja poproszę szynkę 1kg, boczek 1kg i 2 makrele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Ja na początek chętnie bym spróbował... 1kg szyneczki, 1kg baleronik🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 To dla mnie: 1 makrela 1 kg karczku yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 DopisaneWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Mięsko gotowe. Można odbierać. Zalecam pośpiech bo nie mam tak duzej lodowki, zeby wszystko przechowac, a w aucie dość ciepło. Nie to co zima czy jesienia.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Mam jeszcze 3 boczki, 2 makrele i 2 cwiartki kurczaka. Jak by ktos chcial to szybko meldowac.792 9dwa 6dwa 4dwaWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Wszystko sie rozeszlo. Mam nadzieje, ze bedzie smakowac. Do nastepnego wedzenia.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi