JAREK-XJR Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Powroce do tematu.Jaki przekaznik mialby to byc? Czy on pelni funkcje stabilizatora/wzmacniacza zanikajacego napiecia?Wyjalem zarowki led z lampy stop oryginalnej bo one z kolei w zasadzie niezauwazalnie zwiekszaja moc swiecenia po wcisnieciu hamulca. Żarowa zapalaja sie jak nalezy ale juz nie wystarcza pradu na ten dodatkowy stop.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Godzinę temu, JAREK-XJR napisał: Jaki przekaznik mialby to byc? zwykły samochodowy przekaźnik zwierny 12V Godzinę temu, JAREK-XJR napisał: Czy on pelni funkcje stabilizatora/wzmacniacza zanikajacego napiecia? absolutnie nie, bo nie po to są przekaźniki. Na piny sterowania podajesz napięcie z oryginalnej lampy stopu, a zasilanie do kufra dajesz gdzieś z akumulatora (albo innego miejsca, gdzei masz normalne napięcie). 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 (edytowane) Jarek, dobry z Ciebie czlowiek, robisz dobre rzeczy dla innych, a dobro wraca Odezwij sie na priv, umowimy sie jakos i zrobimy tak, że będzie dobrze, albo Ci zmotam ten przekaznik do dodatkowego stopu, zebys mial temat z glowy Edytowane 11 Marca 2021 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Jarek zobacz czy to światło Zapała się po podłączeniu do akumulatora przy zgaszonym silniku. Jeśli tak to przekaźnik powinien zrobić robotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Tak, zapala sie.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 To cewka przekaźnika równolegle do fabrycznego stop . Plus na styk czynny przekaźnika z przekaźnika na stop w kufrze ze stopu na masę albo na minus akumulatora. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Tak mi sie nasunelo, że chyba jest to jedna z dłuższych napraw światła stopu w historii ludzkości. Jak sie nie uwiniemy z tematem do lipca, to będziemy obchodzić okrągłą, trzecią rocznicę 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 No co ty mowisz? Kurcze jak ten czas leci. Ale masz racje, zeszly rok zabral krowid.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGyver Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 @JAREK-XJR, jak nadal masz problem, to mogę spróbować pomóc. W razie czego odezwij się na PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi