Piotr:) Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 A no to super. 18.05 na stacji Jak ktoś jeszcze chętny to śmiało 0 Cytuj
bayer2 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ile osob jedzie jutro rano z Konstantynowa na Bialy Kosciol? Prosze potwiedzic 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 Siemka siemka.Podziękowania wielka dla ekipy z Pod Ikei. Wlepiam parę zdjęć (256 mil zrobione) Naleśniki super 0 Cytuj ...
MaDDoggY Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Ja i Ola też dziękujemy za wypad - 436km wpadło Trasa fajna ekipa również, mam nadzieje ze jeszcze gdzieś się wybierzemy razem. Następnym razem przygotuję się lepiej merytorycznie albo muszę zainwestować w GPS, bo kiepsko jak prowadzący się gubi PS: Jak ktoś może to niech wrzuci więcej zdjęć Edytowane 4 Czerwca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2015 nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ) w którym wystąpił: @Aidekk, @jaquzie, @boodgee i @silver Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1004-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-z-jaquzie-aidekk-boodgee-i-silver/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zazdroszczę zaj***te widoki i super miejsca - żałuje że nie mogłem z Wami pogonić - ale trasę i miejscówki sobie zapiszę i na pewno skorzystam w przyszłości. Także dzięki za przewodnik 0 Cytuj
boodgee Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jaqu nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ) w którym wystąpił: Aidekk, jaquzie, boodgee i silver Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo http://motocykle-lod...odgee-i-silver/ Wypad mega. Po powrocie do domu padłem jak mucha Kiedy Rogal pisał podziękowania na forum, my dopiero do Łodzi wpadaliśmy. Jeżeli chodzi o długość trasy, to ustaliliśmy już na stacji przy Kolumny, że Twoja Bawarka ma awarię i nie liczy poprawnie przejechanego dystansu :hihi:Mnie wyszło pod sam dom (Retkinia) 533 km 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
jaquzie Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 szerzej braliście wszystkie zakręty, ot skąd taka różnica w KM 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
boodgee Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Albo ty jechałeś na jednym kole 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja się będę kręcił trochę po włókniarzy/górna/łagiewnicka/inflancka. Ale slow motion bo testy robię 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Podczas jazdy ?!?!?!?!?!?! Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki latam już Edytowane 5 Czerwca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
piterbike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki latam już Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Polecam Ci kurtke FLM letnia, z siatki. Zakupilem na ten sezon i poki co jestem bardzo zadowolony 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
PIT Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji Z racji, że jestem wylewny żeby off topu nie robić tu jest opis : http://motocykle-lodz.pl/topic/740-zbroja-kamizelka-ochraniacz-co-najlepsze-na-krótkie-wypady/?p=204877 0 Cytuj
piterbike Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Z racji, że jestem wylewny żeby off topu nie robić tu jest opis : http://motocykle-lodz.pl/topic/740-zbroja-kamizelka-ochraniacz-co-najlepsze-na-krótkie-wypady/?p=204877 Dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez piterbike (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
bayer2 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 nigdzie dzis nie bylam...7 godzin czyscilam...auto, silnik za pomoca szczoteczki do zebow,plyny,nablyszczacz, zamki w drzwiach i boczki po zimowym smarze,tapicerka,myjnia...a z motorka nawet pokrowca nie zdjelam, nie doczekal sie "biedaczek"...a Wy-byliscie gdzies? 0 Cytuj
piterbike Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja też dzisiaj nigdzie nie byłem. Jakaś działka i inne pierdoły i taki pogodny dzień zmarnowany. Następną niedzielę planuję od poniedziałku, niech się pali niech się wali od rana do wieczora nie schodzę z motocykla. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 a Wy-byliscie gdzies? Duża część pewnie na KTS a reszta tutaj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czesc, lata ktos dzisiaj wieczorkiem? Chętnie, ale praca do 24:00 więc pewnie będziesz już po lataniu 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
bayer2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 robicie jakis wylot w weekend? ma byc 33-34 st.C, az grzech siedziec w miejscu, gdyby ktos mial pomysl na 2dniowy wypad, pisze sie:-) 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 Hmmm moze polatac dzisiaj? Ktos moze tez sie zastanawia? Dziś zwyczajowo spotkanie pod halą o 18:00. Zapraszam! A stamtąd jest już zaplanowana wycieczka, ale nie jak co tydzień w trasę tylko wyjątkowo do Miejskiego Ośrodka Socjoterapii nr II. Chyba, że chcesz dłuższą wycieczkę w sobotę lub niedzielę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
MT-03 777 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 W niedziele ma być super pogoda jest ktoś chętny na wycieczkę ok 200km prędkość 80-110 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Trochę po czasie, ale dużo pracuje i nie było kiedy... Dzięki za wypad i do następnego razu PS Robiłem foty więc, jakby ktoś chciał to piszcie na pw maile, prześlę :-) Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
barteklodz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) może wycieczka do Olsztyna koło Częstochowy ? drogą 483 przez Łask-Buczek do Cz-wy, powrót przez Kamieńsk- Bełchatów-Dłutów ? prędkość turystyczna ~100 startuje w niedziele ok 8:30-9 ze stacji Shell-Pabianicka - róg 3 Maja Edytowane 13 Czerwca 2015 przez barteklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860
Rekomendowane odpowiedzi