Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no to super. 18.05 na stacji ;)

Jak ktoś jeszcze chętny to śmiało ;)

Opublikowano

Ile osob jedzie jutro rano z Konstantynowa na Bialy Kosciol? Prosze potwiedzic

Opublikowano

Siemka siemka.

Podziękowania wielka dla ekipy z Pod Ikei. Wlepiam parę zdjęć ;) (256 mil zrobione) Naleśniki super ;)

flm_1433446198__img_0834.jpg
flm_1433446215__img_0840.jpg
flm_1433446236__img_0841.jpg

flm_1433446245__img_0839.jpg

...

Opublikowano (edytowane)

Ja i Ola też dziękujemy za wypad - 436km wpadło   :smile:

Trasa fajna ekipa również, mam nadzieje ze jeszcze gdzieś się wybierzemy razem.

Następnym razem przygotuję się lepiej merytorycznie albo muszę zainwestować w GPS, bo kiepsko jak prowadzący się gubi :biggrin:

PS: Jak ktoś może to niech wrzuci więcej zdjęć :smile:

Edytowane przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ;)) w którym wystąpił: @Aidekk, @jaquzie, @boodgee i @silver ;)

Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo :biggrin:

http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1004-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-z-jaquzie-aidekk-boodgee-i-silver/

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Zazdroszczę zaj***te widoki i super miejsca - żałuje że nie mogłem z Wami pogonić - ale trasę i miejscówki sobie zapiszę i na pewno skorzystam w przyszłości.

Także dzięki za przewodnik :biggrin:  

Opublikowano

Jaqu

nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ) w którym wystąpił: Aidekk, jaquzie, boodgee i silver Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo http://motocykle-lod...odgee-i-silver/

Wypad mega. Po powrocie do domu padłem jak mucha  :decayed: Kiedy Rogal pisał podziękowania na forum, my dopiero do Łodzi wpadaliśmy.

Jeżeli chodzi o długość trasy, to ustaliliśmy już na stacji przy Kolumny, że Twoja Bawarka ma awarię i nie liczy poprawnie przejechanego dystansu  :hihi:Mnie wyszło pod sam dom (Retkinia) 533 km  :riding:

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

szerzej braliście wszystkie zakręty, ot skąd taka różnica w KM  :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Albo ty jechałeś na jednym kole :P

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

Ja się będę kręcił trochę po włókniarzy/górna/łagiewnicka/inflancka. Ale slow motion :biggrin: bo testy robię

Opublikowano (edytowane)

Podczas jazdy ?!?!?!?!?!?! ;)

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano (edytowane)

slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki :biggrin: latam już :rolleyes:

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki :biggrin: latam już :rolleyes:

Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji :smile:

Opublikowano

Polecam Ci kurtke FLM letnia, z siatki. Zakupilem na ten sezon i poki co jestem bardzo zadowolony :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji

Z racji, że jestem wylewny :biggrin:  żeby off topu nie robić tu jest opis : http://motocykle-lodz.pl/topic/740-zbroja-kamizelka-ochraniacz-co-najlepsze-na-krótkie-wypady/?p=204877 

Opublikowano

nigdzie dzis nie bylam...7 godzin czyscilam...auto, silnik za pomoca szczoteczki do zebow,plyny,nablyszczacz, zamki w drzwiach i boczki po zimowym smarze,tapicerka,myjnia...a z motorka nawet pokrowca nie zdjelam, nie doczekal sie "biedaczek"...a Wy-byliscie gdzies?

Opublikowano

Ja też dzisiaj nigdzie nie byłem. Jakaś działka i inne pierdoły i taki pogodny dzień zmarnowany. Następną niedzielę planuję od poniedziałku, niech się pali niech się wali od rana do wieczora nie schodzę z motocykla.

Opublikowano

a Wy-byliscie gdzies?

Duża część pewnie na KTS a reszta tutaj :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Czesc, lata ktos dzisiaj wieczorkiem?

Chętnie, ale praca do 24:00 więc pewnie będziesz już po lataniu :smile:

Opublikowano

robicie jakis wylot w weekend? ma byc 33-34 st.C, az grzech siedziec w miejscu, gdyby ktos mial pomysl na 2dniowy wypad, pisze sie:-)

Opublikowano
Hmmm moze polatac dzisiaj? Ktos moze tez sie zastanawia?

Dziś zwyczajowo spotkanie pod halą o 18:00. Zapraszam! A stamtąd jest już zaplanowana wycieczka, ale nie jak co tydzień w trasę tylko wyjątkowo do Miejskiego Ośrodka Socjoterapii nr II.

Chyba, że chcesz dłuższą wycieczkę w sobotę lub niedzielę :smile:

Opublikowano

W niedziele ma być super pogoda jest ktoś chętny na wycieczkę ok 200km prędkość 80-110

Opublikowano (edytowane)

Trochę po czasie, ale dużo pracuje i nie było kiedy...

Dzięki za wypad i do następnego razu :riding:

small_flm_1434054243__008_1.jpg

PS Robiłem foty więc, jakby ktoś chciał to piszcie na pw maile, prześlę :-)

Edytowane przez Sailor (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

może wycieczka do Olsztyna koło Częstochowy ?

drogą 483 przez Łask-Buczek do Cz-wy, powrót przez Kamieńsk- Bełchatów-Dłutów ?

prędkość turystyczna ~100

startuje w niedziele ok 8:30-9 ze stacji  Shell-Pabianicka - róg 3 Maja

Edytowane przez barteklodz (wyświetl historię edycji)

Bus, bagażówka

stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź

663-231-860