Aidekk Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Otóż pierwsza niedziela czerwca to 07.06.2015, a nie 06.06 No i bardzo dobrze, bo 6.06 by mnie nie było a tak się załapię 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Cieszę się. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 "yamaha R1", to wszystkie wsiądą - oj, wymagające dziewczyny są 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wkradł się mały błąd w dacie imprezy. Otóż pierwsza niedziela czerwca to 07.06.2015, a nie 06.06 Poprawiłem datę w twoim poście na poprzedniej stronie, żeby nikt się nie pomylił. Umieszczę też u siebie na fejsie, może przyciągnę paru motonitów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Super. Dziękuję. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ja tez się postaram zjawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Bede wdzieczny. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Myślę że też będę, GS będą dwa jeden duży drugi mały Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jutro podam koordynaty. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Koordynaty takie same jak co roku: miejsce: zbiórka na parkingu przy rogu ulic Karskiego i Drewnowskiej - tam gdzie składowany jest zimą śnieg; czas: 10:00-10:20 przebieg: z parkingu do ośrodka, tam krótki apel i życzenia wszystkiego dobrego, wożonko, kawa, herbata, ciasto lub kawa, herbata, ciasto, wożonko... PROSZĘ ZABRAĆ DRUGI KASK DLA DZIEWCZYN. BEZ KASKU ŻADNA Z DZIEWCZYN NIE POJEDZIE. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 jak ktoś ma więcej kasków, niech bierze.. ja nie mam 2 bo kobita mi nie daje (kasku, żeby nie było) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 U mnie sytuacja jest identyczna 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Może ktoś z was zna kogoś ze szkoły jazdy i mógłby pożyczyć na niedzielę. J dwa dodatkowe powinienem mieć ale widzę, że to może być mało. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja przywiozę jakieś kaski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Super. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zapowiada sie niezla patelnia. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tyle motorów ... ... dziewczyn starczy??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Najwyzej bedziemy wozic sie nawzajem. ;-) 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 No ja też przybędę, po raz pierwszy ale będę Najwyżej będę robił puste przeloty jak żadna panna nie będzie chciała ze mną pojechać.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Najwyzej bedziemy wozic sie nawzajem. ;-) - to byłby piękny widok Mogę pożyczyć jeden damski kask bo posiadam 2 i z jednego już nie korzystam tylko ktoś musi po niego podjechać do mnie (Chojny) i go odtransportować później. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 No, ciasto juz czeka. W imieniu moich dwoch, ktore piekly, podopiecznych prosze o wyrozumialosc, bo mowia, ze idealnie im to ciasto nie wyszlo. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki panowie za super dzień, myślę że dziewczynom też się podobało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) To ja wszystkim dziekuje. Szczegolnie tym, co to jeszcze nas policyja przy wyjezdzie z bramy sprawdzala. Nie, oczywiscie OGROMNE DZIEKUJE ode mnie i dziewczyn dla wszystkich bez wyjatku. Bardzo im sie podobalo. Wlasnie mam dzis nocke w pracy i niektore jeszcze wzdychaja do czarnego moto i kierowcy bialej beemki. :-) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez JAREK-XJR (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wlasnie mam dzis nocke w pracy i niektore jeszcze wzdychaja do czarnego motoNo bo przecież każdy wie, że czarny jest najszybszy A dziewczynom możesz powiedzieć, że będę na wspomnianym przez Ciebie grillu, o ile inne plany np wakacje nie będą kolidować 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Patrz..a o czerwonym to już nic nie wspomniały.. JAREK-XJR oprócz policji, to mieliśmy z Robertem jeszcze akcję z tym "panem",który był niezadowolony że z panną się nie spotkał.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi