Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jest wstępny zamysł, żeby w ten weekend zrobić "małą" objazdówkę Wstępnie zaplanowałem szlak zamków krzyżackich z pominięciem Malborka, gdzie większość raczej już była. Czekam na chętnych i ewentualne, inne propozycje wycieczek. Jak na razie chętni: Ai Dekk i Sebastian =====DZIEŃ WYLOTU=====Sobota lub niedziela (zależnie na który dzień będzie chętna ekipa). =====GODZ WYLOTU=====Biorąc pod uwagę ile km do przejechania i ile czasu zejdzie na atrakcje proponuję 7:00. =====MIEJSCE SPOTKANIA=====Żeby nie robić grupy op mieście i nie latać na czerwonych proponuję stację benzynową Artus w miejscowości Sosnowiec (ostatnie rondo przy wjeździe na A1 i A1). =====PLAN TRASY===== Link do google maps 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To byłoby na jeden dzień? Ile godzin zajęła Wam ostatnia wycieczka po Górach Świętokrzyskich, w której przejechaliście około 500km? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ostatnia wycieczka trwała od 8:15 do 22:00 ze zwiedzaniem, szamaniem, tankowaniem 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ostatnia wycieczka (świętokrzyskie): wylot 8:15, przyjazd do Łodzi 21:00. Zrobione 514 km, zwiedzaliśmy na spokojnie bo i zapas czasu był a i w Leśnej Chacie na jedzonku zabawiliśmy na spokojnie z 50 min. Tylko że poprzednio były drogi max krajowe, dużo II,III I IV-rzędnych ścieżek z masą zakrętów. Tutaj robotę zrobi kawałek autostrady w dwie strony więc i czasowo powinniśmy ogarnąć. Atrakcji jest dużo, ale liczę się z tym co z wyprawą w świętokrzyskie było z jaskinią Raj. Brak biletów do godz 19:00 sprawił, że po prostu pojechaliśmy dalej Zawsze można coś wyrzucić z listy Ja czekam na propozycje... Ostatnia wycieczka trwała od 8:15 do 22:00 ze zwiedzaniem, szamaniem, tankowaniem Z czekaniem na kolegę Sailora (który się spóźnił) w Sulejowie. Atrakcje niejednokrotnie zwiedzaliśmy ponad 1 godz. Jedzenie na spokojnie, postoje na spokojnie. 22:00 to mogłeś być w domu bo trzeba jeszcze liczyć pożegnanie i radosne podsumowanie wycieczki + odstawienie moto na parking Na parkingu byłem dokładnie 21:43 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Z czekaniem na kolegę Sailora, który się spóźnił w Sulejowie. Atrakcje niejednokrotnie zwiedzaliśmy ponad 1 godz. Jedzenie na spokojnie, postoje na spokojnie. 22:00 to mogłeś być w domu bo trzeba jeszcze liczyć pożegnanie i radosne podsumowanie wycieczki + odstawienie moto na parking Na parkingu byłem dokładnie 21:43 Dobra, 21:30 , a kolega nazywał się Silver Edytowane 11 Czerwca 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zrobione 514 km kto zrobił 514 ten zrobił 514 macie mniejsze kółeczka, to więcej km Wam wyszło ja 499 Sailor... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fakt, pomyliłem nick albo oba nicki sa na forum i nawet kolor moto podobny @Sailor, @silver kto zrobił 514 ten zrobił 514 macie mniejsze kółeczka, to więcej km Wam wyszło ja 499 Jaquzie, licz że ode mnie do Ciebie do mnie na parking jest z 4-5 km to w dwie strony masz już brakujące 10 km. A pozostałe 5 to dlatego, że ch**owo bierzesz zakręty 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 coś się Tobie dziś nicki pie...mylą nie pij już dziś ps. a skoro przejechałem mniej km, znaczy, że ścinałem zakręty, a wy jechaliście kwadratowo ps2. tymczasem myślę nad wycieczką.. znajomek podrzucił mi pomysł popływania w wodzie, blisko, bo w Przyjezierzu (jakieś 150KM od łodzi tylko), ale.. Licheń po drodze! 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 ps2. tymczasem myślę nad wycieczką.. znajomek podrzucił mi pomysł popływania w wodzie, blisko, bo w Przyjezierzu (jakieś 150KM od łodzi tylko), ale.. Licheń po drodze! Wypad nad wodę jak najbardziej. Jeśli nie będzie więcej chętnych na zamki krzyżackie to zrobi się je w innym terminie a ja pojadę z wami nad wodę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wypad nad wodę jak najbardziej. Jeśli nie będzie więcej chętnych na zamki krzyżackie to zrobi się je w innym terminie a ja pojadę z wami nad wodę Daj tylko Sebastianowi wcześniej znać, żeby na Was nie czekał 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 W sobotę tak do 15-16 jestem wolny jak ta lala (plecaczkowa tyra ), więc mogę jechać gdzie emeryckie 2oo poniosą. Woda, przenośny grill, to dobry pomysł Twoje zamki bym robił na 2 dni, bo sporo tego, a upał może być nieznośny. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jakby wyjazd po tych zamkach był w niedzielę to jestem zainteresowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No to czas robić listę: 1. @Aidekk (sobota lub niedziela) 2. @Seba601 (sobota, dopytam co do niedzieli) 3. @emq (niedziela) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Licheń po drodze! Pokropisz wodą święconą bawarską pralkę 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 nie wiem czy dam rade w weekend jechac na wycieczke, ale od poniedzialku na kilka dni moge gdzies jechac... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Aidekk, jakieś ustalenia? Aktualne? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Aidekk, jakieś ustalenia? Aktualne? Nie żeby 2 osoby + ja to było za mało... ale chciałbym zrobić tą wycieczkę z większym rozmachem. Spróbujemy ponownie w lipcu A co do jutra to polecam czytać tutaj. Powinno Cię zainteresować. Zapraszam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 to i ja się dopiszę na sobotę. jaka przelotowa planowana?? 200?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Już na pewno nie w czerwcu. 27 czerwca mam wesele kuzyna i dwie kobiety do szukania kreacji. Ostatni weekend spędziłem w obu Ptakach robiąc 6 hal ze 3 x. Dramat... w lipcu na pewno będe ciągnął temat 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 w lipcu to i ja się podłącze pod temat 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja się podłączam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Też jestem zainteresowany, kwestia zgrania terminu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wstępny termin: 4 lub 5 lipca, zależnie od pogody. Jeśli cały weekend będzie deszczowo to przesuwamy dalej 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 a dało by radę po Matki boskiej pieniężnej ? bo to 800km= 4x tankowania ..... Aućć 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 a dało by radę po Matki boskiej pieniężnej ? bo to 800km= 4x tankowania ..... Aućć Może być i drugi weekend 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi