Piotr:) Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A no to super. 18.05 na stacji Jak ktoś jeszcze chętny to śmiało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ile osob jedzie jutro rano z Konstantynowa na Bialy Kosciol? Prosze potwiedzic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Siemka siemka.Podziękowania wielka dla ekipy z Pod Ikei. Wlepiam parę zdjęć (256 mil zrobione) Naleśniki super 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Ja i Ola też dziękujemy za wypad - 436km wpadło Trasa fajna ekipa również, mam nadzieje ze jeszcze gdzieś się wybierzemy razem. Następnym razem przygotuję się lepiej merytorycznie albo muszę zainwestować w GPS, bo kiepsko jak prowadzący się gubi PS: Jak ktoś może to niech wrzuci więcej zdjęć Edytowane 4 Czerwca 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ) w którym wystąpił: @Aidekk, @jaquzie, @boodgee i @silver Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo http://motocykle-lodz.pl/gallery/album/1004-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie-z-jaquzie-aidekk-boodgee-i-silver/ 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zazdroszczę zaj***te widoki i super miejsca - żałuje że nie mogłem z Wami pogonić - ale trasę i miejscówki sobie zapiszę i na pewno skorzystam w przyszłości. Także dzięki za przewodnik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jaqu nikt zdjęć niet? to ja dodam, z 13h tripu (obyło się bez 2 dni ) w którym wystąpił: Aidekk, jaquzie, boodgee i silver Nie chce mi się wyliczać, co "zaliczyliśmy" - wszystko na fotach. Ogólnie %^$&$jowo http://motocykle-lod...odgee-i-silver/ Wypad mega. Po powrocie do domu padłem jak mucha Kiedy Rogal pisał podziękowania na forum, my dopiero do Łodzi wpadaliśmy. Jeżeli chodzi o długość trasy, to ustaliliśmy już na stacji przy Kolumny, że Twoja Bawarka ma awarię i nie liczy poprawnie przejechanego dystansu :hihi:Mnie wyszło pod sam dom (Retkinia) 533 km 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 szerzej braliście wszystkie zakręty, ot skąd taka różnica w KM 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Albo ty jechałeś na jednym kole 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja się będę kręcił trochę po włókniarzy/górna/łagiewnicka/inflancka. Ale slow motion bo testy robię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Podczas jazdy ?!?!?!?!?!?! Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki latam już Edytowane 5 Czerwca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 slow motion - w sensie nie zapierdzielam, a testy ciuchów letnich, szyby i sprawności ręki latam już Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Polecam Ci kurtke FLM letnia, z siatki. Zakupilem na ten sezon i poki co jestem bardzo zadowolony 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Cześć. Możesz napisać jakie letnie ciuchy testowałeś i jaki wynik testu? Szukam jakiejś przewiewnej kurtki i nie wiem czy lepsza tekstylna z siatką mesch np.alpinstars czy może perforowana skóra. Za dużo opcji Z racji, że jestem wylewny żeby off topu nie robić tu jest opis : http://motocykle-lodz.pl/topic/740-zbroja-kamizelka-ochraniacz-co-najlepsze-na-krótkie-wypady/?p=204877 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Z racji, że jestem wylewny żeby off topu nie robić tu jest opis : http://motocykle-lodz.pl/topic/740-zbroja-kamizelka-ochraniacz-co-najlepsze-na-krótkie-wypady/?p=204877 Dzięki za podpowiedź.Pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez piterbike (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 nigdzie dzis nie bylam...7 godzin czyscilam...auto, silnik za pomoca szczoteczki do zebow,plyny,nablyszczacz, zamki w drzwiach i boczki po zimowym smarze,tapicerka,myjnia...a z motorka nawet pokrowca nie zdjelam, nie doczekal sie "biedaczek"...a Wy-byliscie gdzies? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja też dzisiaj nigdzie nie byłem. Jakaś działka i inne pierdoły i taki pogodny dzień zmarnowany. Następną niedzielę planuję od poniedziałku, niech się pali niech się wali od rana do wieczora nie schodzę z motocykla. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 a Wy-byliscie gdzies? Duża część pewnie na KTS a reszta tutaj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czesc, lata ktos dzisiaj wieczorkiem? Chętnie, ale praca do 24:00 więc pewnie będziesz już po lataniu 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 robicie jakis wylot w weekend? ma byc 33-34 st.C, az grzech siedziec w miejscu, gdyby ktos mial pomysl na 2dniowy wypad, pisze sie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Hmmm moze polatac dzisiaj? Ktos moze tez sie zastanawia? Dziś zwyczajowo spotkanie pod halą o 18:00. Zapraszam! A stamtąd jest już zaplanowana wycieczka, ale nie jak co tydzień w trasę tylko wyjątkowo do Miejskiego Ośrodka Socjoterapii nr II. Chyba, że chcesz dłuższą wycieczkę w sobotę lub niedzielę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 W niedziele ma być super pogoda jest ktoś chętny na wycieczkę ok 200km prędkość 80-110 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Trochę po czasie, ale dużo pracuje i nie było kiedy... Dzięki za wypad i do następnego razu PS Robiłem foty więc, jakby ktoś chciał to piszcie na pw maile, prześlę :-) Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) może wycieczka do Olsztyna koło Częstochowy ? drogą 483 przez Łask-Buczek do Cz-wy, powrót przez Kamieńsk- Bełchatów-Dłutów ? prędkość turystyczna ~100 startuje w niedziele ok 8:30-9 ze stacji Shell-Pabianicka - róg 3 Maja Edytowane 13 Czerwca 2015 przez barteklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi