adasko90 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Hej . Tak jak w temacie - znalazłem tani, na oko całkiem nieźle wyglądający, tankbag, mianowicie:http://allegro.pl/tankbag-torba-plecak-na-bak-motocykla-z-magnesami-i5415764560.html#tabsAnchorPowiedzcie mi, czy opłaci się coś takiego kupować ? Chwilowo nie stać mnie na stelaże z kuframi a potrzebuję czasem wziąć do pracy jakieś pierdółki typu portfel, bluza, słuchawki... Z plecakiem nie lubię jeździć, bo jak jest cieplej to strasznie się pocę i zakrywa mi wyloty wentylacyjne w kurtce .Proszę o poradę . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Akurat sporo osób z forum brało produkty marki Crivit z Lidla (bo tam tę markę promowano). Pamiętam dobre opinie o ich rękawicach, sam mam od nich plecak motocykowy i tez go sobie chwalę. Wklejam Ci link do lektury więc możesz poczytać dokładniej http://motocykle-lodz.pl/topic/1036-lidl-tydzień-motocyklisty/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 http://allegro.pl/ta...html#tabsAnchorPowiedzcie mi, czy opłaci się coś takiego kupować ? Chwilowo nie stać mnie na stelaże z kuframi a potrzebuję czasem wziąć do pracy jakieś pierdółki typu portfel, bluza, słuchawki... 32 litry za te pieniądze i na tekie potrzeby,ja bym brał 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasko90 Posted June 10, 2015 Author Report Share Posted June 10, 2015 Dzięki serdeczne, w takim razie "bierę", można spokojnie zamknąć temat . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 w takim razie "bierę" Żeby nie było na mnie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 wygląda przyzwoicie więc dramatu chyba nie będzie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamotnyJeździec Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 Ja mam też jakiś tańszy moto-detail , składa się z trzech części, kosztował coś około 250 zł. i jestem mega zadowolony, nigdy się nie odczepił, nawet nie przesunął, a ludzie mówili, że będzie lipa.....czasem warto nie przepłacać! Ja bym brał! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasko90 Posted June 17, 2015 Author Report Share Posted June 17, 2015 Tangbag jest w porządku, jak najbardziej było warto go za te pieniądze kupić Tangbag jest w porządku, jak najbardziej było warto go za te pieniądze kupić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OmLeT Posted June 20, 2015 Report Share Posted June 20, 2015 Sprawdź w metro tankbag za 135zl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts