Pitermen Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Hej wpadły mi w oko takie wlasnie butki... Moze macie juz z nimi doświadczenia? Poprosze o opinie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Do turystycznej jazdy? Mam inny model TCX i kolejne też będą tej marki prawdopodobnie Tu masz recenzję moich: http://motocykle-lodz.pl/topic/5776-suchy-recenzuje-buty-motocyklowe-tcx-s-r1/ 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercyn Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Mam dwie pary butów tej marki. Jedne turystyczne z gore texem, drugie trampki na miasto ( X-Street). Buty turystyczne spisują się świetnie, stopa sucha niezależnie od warunków. Nie dbam o nie tak jak Suchy-wolk, na zdjęciach z recenzji faktyczniea świecą się jak psu j**** , dalej są w świetnym stanie, nic niepoprzecierane i nieporwane. Mam je 3 sezony. Przejrzałem Alledrogo i widzę że mój model nie jest już dostępny ale bardzo podobne są S-Race. Ogólnie nie mam zastrzeżeń. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts