siwutek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ŁASK - Statoil, czasem LOTOS i BP 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Bliska, ta koło ronda solidarności, jakieś 2 min drogi ode mnie. 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja tam lubie tankować na OKTANIE lub na NESTE OKTAN jak mam pare grosików NESTE jak mam jakiegoś ganknota OKTAN i NESTE dlisko domu i tanio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Moto przede wszystkim na Shellu, ewentualnie Orlen, BP. Jeśli chodzi o przymarketowe stacje, w Piotrkowie samochód tankuję na stacji "Inter Marche" i na jakość oleju napędowego nie narzekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ludziska wszędzie jest ten sam syf rozlewany z jednego orlenowskiego zbiornika, kiedyś żyłem w przekonaniu że shell ma jedynie swoje paliwo a i to podobno nieprawda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqvader Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Fakt, ale zawsze można mieć złudzenia że teoretycznie na lepszej stacji lepsze paliwko się zaleje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ja tankuję najczęściej na Shellu, czasem BP oczywiście 98 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bliska ma chyba największy syf ze wszystkich. W przypadku diesla spalanie rośnie lekko litr, a silnik zaczyna pracować nierówno. W przypadku benzyny (bawiłem się w rajdy samochodowe, więc różnice w paliwie były wyczuwalne) po zalaniu bliskiej musiałem ściągać ją z baku. Na gównianym paliwie (bliska, luk) silnik nie chciał się wkręcać na obroty, max obroty miał czasem prawie 1tyś niższe. Jeśli chodzi o stosunek jakości i ceny to polecam Statoile bezobsługowe i przymarketowe (tulipan). Co do moto to ciężko mi stwierdzić bo Transalp przepali wszystko, ale tankując na Carfurze palił 0,7-1 więcej niż gdzie indziej. To że wszystkie stacje biorą z Koluszek, nie znaczy że wszystkie paliwa są tego samego gatunku. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Statoile bez obsługowe? Gdzie są takie w łodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bezobsługowy Statoil wabi się chyba"1-2-3" i jest na Łagiewnickiej. 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Godziny pracy stacji: Statoil 1-2-3 ul. Piłsudskiego 92 (koło CH Tulipan) 92-326 Łódź Godziny otwarcia: Pn. - Pt.: 6.30-21.30 Sb.: 6.30-21.30 Nd.: 8.00-21.00 Statoil 1-2-3 ul. Warecka 14/20 91-206 Łódź Godziny otwarcia: Pn. - Pt.: 7.00-21.00 Sb.: 7.00-21.00 Nd.: 8.00-20.00 Obie stacje Statoil 1-2-3 wyposażone są w terminale płatnicze umożliwiające tankowanie w systemie automatycznym przez całą dobę. Statoil 1-2-3 Automat ul. Łagiewnicka 215a 91-456 Łódź Godziny otwarcia: Pn. - Nd.: 24h / dobę Edytowane 28 Grudnia 2012 przez x10d (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Bliska ma chyba największy syf ze wszystkich. W przypadku diesla spalanie rośnie lekko litr, a silnik zaczyna pracować nierówno. W przypadku benzyny (bawiłem się w rajdy samochodowe, więc różnice w paliwie były wyczuwalne) po zalaniu bliskiej musiałem ściągać ją z baku. Na gównianym paliwie (bliska, luk) silnik nie chciał się wkręcać na obroty, max obroty miał czasem prawie 1tyś niższe. Jeśli chodzi o stosunek jakości i ceny to polecam Statoile bezobsługowe i przymarketowe (tulipan). Co do moto to ciężko mi stwierdzić bo Transalp przepali wszystko, ale tankując na Carfurze palił 0,7-1 więcej niż gdzie indziej. To że wszystkie stacje biorą z Koluszek, nie znaczy że wszystkie paliwa są tego samego gatunku. a sprawdzałeś żeczywistą ilość paliwa wlaną z dystrybutora ? stary ja tankuję na neste24 on i tam autko wychodzi za***iście ( 29l/100km) ale nawet nie wiesz o ile się powiększa zbiornik tankując na luk na włókniarzy . w/g moich obliczeń ( a kotły mam 1290l ) , tankuję jednorazowo o.k 1000l rżną tam na jakieś 40-60 litrów . czasami warto sprawdzić to lejąc w bańki mni.3 x 20l dobrze zaznaczone ilości a zdziwienie może być że ho ho co do bliskiej raz już pisałem Wyskoki przed Głownem stacja godna polecenia 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Rzeczywistej ilości nie sprawdzałem. O spalaniu piszę na podstawie tego co mówi komputer i co sobie policze w przypadku moto. Od wielu słyszałem że neste ładnie przekłamuje na ilości i luk właśnie. W aucie mam zbiornik 45 litrów i na statoilu nic podejrzanego nie stwierdzam. A na żadną bliską nikt mnie nigdy nie namówi. Już nawet firmowe maszyny i ciężarówki przestali tankować na bliskich http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 PB95 Neste Pb 98 Neste Podtlenek LPG D&D albo najbliżej miejsca, którego się skończył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pb95/pb98 stacja prywatna firmy AGAT Stefanów koło Koluszek oraz stacja Słotwiny nigdy nie miałem problemów ani moto ani autko reszte stacji w Koluszkach omijam szerokim łókiem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif nawet poczciwa "60-tka" miała problemy z przepaleniem tego niby "ON" :blink: LPG Koluszki tzw Tamir 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 chyba sobie to wydrukuję i powieszę nad łóżkiem Ja się tankuję na BP pod domem (róg Rzgowskiej i Kolumny), Neste przy Białym Kościele i Shell na Pabianickiej ..że ja Ciebie tam nie widziałam hmm... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif ; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Statoil na Piłsudskiego ( staram sie jak najczęściej) Z racji ze mam blisko i po drodzę to owjana dość złą sławą stacja Notex w Andrespolu oraz stacja w Jordanowie ( słyszałem pochlebne opinie o LPG na tej stacji, o PB natomiast za dużo powiedzieć nie mogę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 W Łodzi zawsze Orlen, przy rogu Włókniarzy i Teresy 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzDariusz Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ja mialem jedna negatyw akcje na tesco widzew, zatankowalem golfa braciszka (III 1.8 8v) pb95 i myslalem ze sie auto sypnelo jak dolalem na statoil 98 kilka litrow nagle sie poprawilo.... a motong.. orlen, albo statoil oba na rzgowskiej i wszystko w pozadku. ceny dobre sa zazwyczaj na statoil pod tulipanem (pilsudskiego) i paliwko ok tak pb jak i on (firmowke mam kaszla ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja natomiast jezeli chodzi o tomaszow mazowiecki to polecam dwie stacje 1. MOYA na ulicy Głównej obok salony KIA 2. Stara mleczarnia na ulicy Zawadzkiej, zas jezeli chodzi o Warszawe gdzie jestem co piątek to tylko tankuje na stacji AUCHAN ulica Modlińska / dzielnica Białołęka. samoobslugowa jakosc super a cena najnizsza........ ze wszystkich stacji co mijam po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja natomiast jezeli chodzi o tomaszow mazowiecki to polecam dwie stacje 1. MOYA na ulicy Głównej obok salony KIA 2. Stara mleczarnia na ulicy Zawadzkiej, zas jezeli chodzi o Warszawe gdzie jestem co piątek to tylko tankuje na stacji AUCHAN ulica Modlińska / dzielnica Białołęka. samoobslugowa jakosc super a cena najnizsza........ ze wszystkich stacji co mijam po drodze Cena niska,ponieważ stacja bez obsługi która też kosztuje(tak mi się wydaje) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 1. MOYA na ulicy Głównej obok salony KIA Czyli ta sama firma, co w Spale... a jakosc w Spale ta sama? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) w spale raz tankowalem i tez motor zapierdzielal jak zawsze dajac przyklad tankujac gaz na MOYA w tomaszowie na pelnej butli robie 330-360 km a na innej stacji czy to w tomaszowie czy na okolicznych stacjach poza tomaszowem 300 km to juz cod.... potrafi ktos to racjonalnie wytlumaczyc Edytowane 16 Marca 2013 przez stanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartesh Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o mnie to praktycznie zawsze zalewam bak na ORLENIE. Może ceny nie są jakoś bardzo kuszące, ale jest to stacja którą mam blisko i wiem, że tam na pewno mają dobre paliwo bo nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. A co do jakichś wypadów i potrzebne nagłe tankowanie - stacje renomowane, tam gdzie paliwo będzie z pewnością dobrej jakości:) Może jestem w błędzie, ale zawsze tak robiłem i nie żałuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o mnie to praktycznie zawsze zalewam bak na ORLENIE. Może ceny nie są jakoś bardzo kuszące, ale jest to stacja którą mam blisko i wiem, że tam na pewno mają dobre paliwo bo nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. A co do jakichś wypadów i potrzebne nagłe tankowanie - stacje renomowane, tam gdzie paliwo będzie z pewnością dobrej jakości:) Może jestem w błędzie, ale zawsze tak robiłem i nie żałuję No to Cię zaskoczę. Najlepsze paliwa są na stacjach przy marketach. W dodatku ceny najniższe. W Piotrkowie polecam stację przy Inter Marche. 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi