Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ix Zlot Motocyklowy Na Jasnej Górze 14-15 Kwietnia 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie godzina 8 może być jak najbardziej, nie byłem jeszcze na tej mszy więc jadę za tymi co już byli :smile: i tak jak pisał crosiak spotkanie poza miastem jest dużo bardziej rozsądne. każdy i tak leci w tym kierunku więc co za różnica czy umówić się na spokojnie i nie ganiać za grupą po mieście bo zdaży się że komuś światełko zmienią na skrzyżowaniu albo gdzieś się nie zdąży wcisnąć.

Opublikowano

8:00 ok jak ni bedzie padac to bede kerakoll

Opublikowano

Witamwidzę że większości pasuje Kerakoll czyli spotkanie po za miastem... no problem :)jeżeli Kerakoll o 8:00 to okja i tak będę przejeżdżał przez LUKOIL gdyż jest mi po drodze więc jeżeli komuś pasuje to LUKOIL o 7:30 i jedziemy na parking firmy Kerakoll na 8:00 dołączymy się do reszty i ruszamy dalej razem...co wy na to? :riding:

Opublikowano

1. Konrad i Asia - 8:00 LUKOIL2. jarek3. Wojtas 7.00 Lukoil / Kerakoll ( przy dobrej pogodzie )4. Łukasz i Paulina 8:00 Lukoil ( przy dobrej pogodzie )5. Łukasz 7.00 kerakoll6. MIchał + Kasia 8:00 Lukoil7. Aidekk 7.00 kerakoll8. Sajd 7,00 kerakol + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem 8:00 Kerakoll (jak nie bedzie padac)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Ja jak najbardziej jestem za spotkaniem o 8.00 przy kerakoll bo widzę, że to ma większy sens :-)

Opublikowano

Witam to jak jest w koncu o 8 na lukoil(włókniazy a Pabianicka ) czy o 8 na kreakoll ( gdzie to dokladnie jest ...?)

Ja bede o 8 na lukoil a jak juz was nie bedzie to bede was gonil .... :riding: i może bede na 8 15 na kreakoll

..?

Opublikowano

Kerakoll -> miejsce zbiórki

http://g.co/maps/fn568

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Jesli pogoda bedzie znosna to z przyjemnoscia sie do was podepne.Bylbym na Kerakolu.

Opublikowano

i super będziemy się widzieć pod kerakoll o godzinie 8.00 a pogoda faktycznie nie za bardzo ale miejmy nadzieję że będzie znośnie czyli bez żadnego deszczu...

Opublikowano

Patrzylem dzis pogode i w tv i internecie i wychodzi na to ze bedzie pochmurnie i deszcz:((( ku**a czemu akurat wtedy kiedy cos ciekawgo sie dzieje.

Opublikowano

eeehhhh dajcie spokoj pogoda to zawsze musi nawalic .....ale ja raczej bede na 95%

Opublikowano

1. Konrad i Asia - 8:00 LUKOIL2. jarek3. Wojtas 7.00 Lukoil / Kerakoll ( przy dobrej pogodzie )4. Łukasz i Paulina 8:00 Lukoil ( przy dobrej pogodzie )5. Łukasz 7.00 kerakoll6. MIchał + Kasia 8:00 Lukoil7. Aidekk 7.00 kerakoll8. Sajd 7,00 kerakol + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem 8:00 Kerakoll (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem) 8,00 kerakoll

LwG!!!

Opublikowano

Witam to jak jest w koncu o 8 na lukoil(włókniazy a Pabianicka ) czy o 8 na kreakoll ( gdzie to dokladnie jest ...?)

Ja bede o 8 na lukoil a jak juz was nie bedzie to bede was gonil .... :riding: i może bede na 8 15 na kreakoll

..?

moja propozycja jest taka żeby 7:30 na LUKOIL i dołączymy do grupy na parkingu Kerakoll na 8:00 może z minutami...
Opublikowano

O ile dobrze zrozumiałem Irka piszącego, że przekładamy na 8;00 i większość ludzi akceptujących zmianę to pozwolę sobie zaktualizować listę. Pozbierałem też tych, którzy się nie dopisywali a pisali w wątku na ostatnich 3 stronach że jadą i wskazali miejsce. To tak dla lepszej orientacji :)KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. KarkTak to wygląda po zebraniu. Jeśli coś namieszałem, choć nie sądzę to sorry.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

a ja się zapytam ilu jest chętnych na 100 % bo będzie padać cała niedzielę w Łodzi i w Częstochowie :(i dlaczego Suchy milczy? Adminie nie jedziesz z nami? :biggrin: wymiękasz? :P

Opublikowano

Lipa jak ch.......Wszystkie prognozy podaja, ze cala niedziele ma padac :(Lubie latac ale nie za wszelka cene.

Opublikowano

Sobota ma być lepsza niż niedziela a więc proponuję Skierniewice na 11;30 pod ratuszem. 62km to możemy wylecieć 10;30 i luźno będziemy na czas :)Zresztą zarzuciłem już wątek w spontanach.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Cala sobote ma byc ladnie wiec Skierniewice to bardzo dobry pomysltyle ze moj plecaczek tyra a mnie juz glupio tak samemu wszedzie jezdzic :(Aidekk zaloz osobny watek dotyczacy tylko i wylacznie SkierniewicCos sie pomysli :smile:

Opublikowano

Przeniesiony to on nie zostal.Mozna to ujac w skrocie ,ze niektore osoby sie wylamaly. :-)

Opublikowano

mam też takie zapytanko do osób, które jadą z lukoila. którędy będziecie jechać. Jak nie Mielibyście pomysłu jak jechać i nie pogubić się na skrzyżowaniach. to może pojedziecie w taki sposób czas przejazdu około 20min. pabianicką kierunek rzgów/ pabianice (3x światła) później w rudzką (jest przejezdna budowa jest ku końcowi) puszczona jest nitka pod koniec granic miasta, dlaej do rzgowa cały czas prosto i wyjeżdzacie przy skrzyżowania za ptakiem na wprost parkingu kerakoll.takiem moje dwa grosze, bo nie proponowałbym jechać przez rzgowska :smile: do zobaczenia

LwG!!!

Opublikowano

KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark

Opublikowano

KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)12. Artur ( jak nie będzie padać )LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark