lukas_01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jak dla mnie godzina 8 może być jak najbardziej, nie byłem jeszcze na tej mszy więc jadę za tymi co już byli i tak jak pisał crosiak spotkanie poza miastem jest dużo bardziej rozsądne. każdy i tak leci w tym kierunku więc co za różnica czy umówić się na spokojnie i nie ganiać za grupą po mieście bo zdaży się że komuś światełko zmienią na skrzyżowaniu albo gdzieś się nie zdąży wcisnąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 8:00 ok jak ni bedzie padac to bede kerakoll 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witamwidzę że większości pasuje Kerakoll czyli spotkanie po za miastem... no problem :)jeżeli Kerakoll o 8:00 to okja i tak będę przejeżdżał przez LUKOIL gdyż jest mi po drodze więc jeżeli komuś pasuje to LUKOIL o 7:30 i jedziemy na parking firmy Kerakoll na 8:00 dołączymy się do reszty i ruszamy dalej razem...co wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 1. Konrad i Asia - 8:00 LUKOIL2. jarek3. Wojtas 7.00 Lukoil / Kerakoll ( przy dobrej pogodzie )4. Łukasz i Paulina 8:00 Lukoil ( przy dobrej pogodzie )5. Łukasz 7.00 kerakoll6. MIchał + Kasia 8:00 Lukoil7. Aidekk 7.00 kerakoll8. Sajd 7,00 kerakol + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem 8:00 Kerakoll (jak nie bedzie padac) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja jak najbardziej jestem za spotkaniem o 8.00 przy kerakoll bo widzę, że to ma większy sens :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam to jak jest w koncu o 8 na lukoil(włókniazy a Pabianicka ) czy o 8 na kreakoll ( gdzie to dokladnie jest ...?) Ja bede o 8 na lukoil a jak juz was nie bedzie to bede was gonil .... i może bede na 8 15 na kreakoll ..? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Kerakoll -> miejsce zbiórki http://g.co/maps/fn568 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Jesli pogoda bedzie znosna to z przyjemnoscia sie do was podepne.Bylbym na Kerakolu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 i super będziemy się widzieć pod kerakoll o godzinie 8.00 a pogoda faktycznie nie za bardzo ale miejmy nadzieję że będzie znośnie czyli bez żadnego deszczu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Patrzylem dzis pogode i w tv i internecie i wychodzi na to ze bedzie pochmurnie i deszcz:((( ku**a czemu akurat wtedy kiedy cos ciekawgo sie dzieje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 eeehhhh dajcie spokoj pogoda to zawsze musi nawalic .....ale ja raczej bede na 95% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 1. Konrad i Asia - 8:00 LUKOIL2. jarek3. Wojtas 7.00 Lukoil / Kerakoll ( przy dobrej pogodzie )4. Łukasz i Paulina 8:00 Lukoil ( przy dobrej pogodzie )5. Łukasz 7.00 kerakoll6. MIchał + Kasia 8:00 Lukoil7. Aidekk 7.00 kerakoll8. Sajd 7,00 kerakol + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem 8:00 Kerakoll (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem) 8,00 kerakoll 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam to jak jest w koncu o 8 na lukoil(włókniazy a Pabianicka ) czy o 8 na kreakoll ( gdzie to dokladnie jest ...?) Ja bede o 8 na lukoil a jak juz was nie bedzie to bede was gonil .... i może bede na 8 15 na kreakoll ..? moja propozycja jest taka żeby 7:30 na LUKOIL i dołączymy do grupy na parkingu Kerakoll na 8:00 może z minutami... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 O ile dobrze zrozumiałem Irka piszącego, że przekładamy na 8;00 i większość ludzi akceptujących zmianę to pozwolę sobie zaktualizować listę. Pozbierałem też tych, którzy się nie dopisywali a pisali w wątku na ostatnich 3 stronach że jadą i wskazali miejsce. To tak dla lepszej orientacji :)KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. KarkTak to wygląda po zebraniu. Jeśli coś namieszałem, choć nie sądzę to sorry. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Wadowiec Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ja sie zgadzam.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a ja się zapytam ilu jest chętnych na 100 % bo będzie padać cała niedzielę w Łodzi i w Częstochowie :(i dlaczego Suchy milczy? Adminie nie jedziesz z nami? wymiękasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Lipa jak ch.......Wszystkie prognozy podaja, ze cala niedziele ma padac :(Lubie latac ale nie za wszelka cene. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Sobota ma być lepsza niż niedziela a więc proponuję Skierniewice na 11;30 pod ratuszem. 62km to możemy wylecieć 10;30 i luźno będziemy na czas :)Zresztą zarzuciłem już wątek w spontanach. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Cala sobote ma byc ladnie wiec Skierniewice to bardzo dobry pomysltyle ze moj plecaczek tyra a mnie juz glupio tak samemu wszedzie jezdzic :(Aidekk zaloz osobny watek dotyczacy tylko i wylacznie SkierniewicCos sie pomysli 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Aidekk zaloz osobny watek dotyczacy tylko i wylacznie SkierniewicOto i wątek:http://motocykle-lodz.pl/topic/139-spontany-spotkania-nieoficjalne/page__view__findpost__p__29095Do wylotu poniżej 24 godz więc wg mnie prawie jak spontan 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom133 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 http://www.wherevent...-do-gietrzwa-du Jest zlot czy został przeniesiony?.Jak dzisiaj wracałem z trasy kilkanaście motocykli mijałem w stronę Częstochowy. Czekam na jakieś informacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Przeniesiony to on nie zostal.Mozna to ujac w skrocie ,ze niektore osoby sie wylamaly. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 mam też takie zapytanko do osób, które jadą z lukoila. którędy będziecie jechać. Jak nie Mielibyście pomysłu jak jechać i nie pogubić się na skrzyżowaniach. to może pojedziecie w taki sposób czas przejazdu około 20min. pabianicką kierunek rzgów/ pabianice (3x światła) później w rudzką (jest przejezdna budowa jest ku końcowi) puszczona jest nitka pod koniec granic miasta, dlaej do rzgowa cały czas prosto i wyjeżdzacie przy skrzyżowania za ptakiem na wprost parkingu kerakoll.takiem moje dwa grosze, bo nie proponowałbym jechać przez rzgowska do zobaczenia 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)12. Artur ( jak nie będzie padać )LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi