JAKUBKO Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) Radosne Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego w 2012 roku, IX Zlot Motocyklowy im. Księdza Ułana Zdzisława Peszkowskiego, Jasna Góra 2012, odbędzie się w dniach 14-15 kwietnia 2012 roku. Edited February 4, 2012 by Suchy-wolk Zmiana tytułu na bardziej rozpoznawalny. (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemski Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 no to idę się ubrać i w drogę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 lecim na czest. tam dobrą kawe dają 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 módlmy się :] 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rado Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Po prostu na bank. O niczym innym nie marzę jeżdżąc na motocyklu. Ciekawe czy w naszym pięknym kraju Hells Angles święcą swoje kluby przed otwarciem. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Odliczamy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 lecim na czest. tam dobrą kawe dająJAKUBKO, przecież ty masz dobrą kawę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konnes Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 To ja już się zbieram i ruszam, może WSKą się wyrobie do kwietnia.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 lada dzień moze bedzie gdzies jakies ciekawsze rozpoczecie jak np Bemowo. ale mozna i tu i tu i tam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Impreza do zaliczenia chyba dla każdego aktywnego motocyklisty W ubiegłym roku byłem jako plecak, ale tym razem trzeba swoją maszynę poświęcić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas666 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 lada dzień moze bedzie gdzies jakies ciekawsze rozpoczecie jak np Bemowo. ale mozna i tu i tu i tam dokładnie, ciekawsze by się przydało i niekoniecznie z sutanną w tle. Co do samego "rozpoczęcia" to już myślałem że sezon 2012 jest już otwarty 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Raczej nigdy nie został zamknięty 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 rozpoczecia sa fajne to chociaz zakonczmy na chwile i otworzymy Zglaszam wniosek do najwyzszej rady forum o zorganizowanie rozpoczecia conajmniej 2 dniowego w fajnym miejscu %) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszZR7 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Czę100chowa to miejsce które odwiedzać trzeba, byłem już 3 krotnie, 2 razy skuterem a ostatnim razem na plecaku. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 A ja nie mam czym jak narazie może zdąże z cebrą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Spokojnie mamy jeszcze dużo czasu na to aby każdy zdążył się wysztyftować i wybrać się 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Także czekam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sailor Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ja byłem w zeszłym roku, niesamowite wrażenia na miejscu jak i po drodze :)Jechaliśmy grupą ok 20 2oo i nawet TIRy robiły nam miejsce :decayed:Jeśli nie wypadnie coś strasznie ważnego to również jadę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panczo Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 rozpoczecia sa fajne to chociaz zakonczmy na chwile i otworzymy Zglaszam wniosek do najwyzszej rady forum o zorganizowanie rozpoczecia conajmniej 2 dniowego w fajnym miejscu %) czyli kiedy zakończenie bo coś się nie moge zebrać by suze rozłożyć a skrzynke trzeba by było poprawić na nowy sezon... Rozpoczęcie tak daleko ?? lepiej wyjdzie na miejscu starczy na więcej paliwa A tak na serio też byliśmy w tamtym sezonie zrobiło to na mnie i mojej żonce zaj@%$#!* wrażenie i w tym roku również wątpie byśmy odpuścili. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 ja o checi sie nie martwie, zeby pogoda tylko dopisała!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysztoFu Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 kolejny pretekst aby zawitać na rybkę 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 oczywiście do tej pory musimy mieć koszulki rozpoznawalne wszędzie ŁFM-KAWASAKI http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Chciał nie chciał - trzeba jechać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 No ja to się chyba nie dotoczę, może jak coś bliżej będzie to się wybiorę... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosiak Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ja lece napewno bo bylem tylko raz jako plecak i bylo mega wiec swoim sprzetem nie odpuszcze i biore jeszcze 3 kumpli odemnie na sprzetach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts