xKeiSaj Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Witam Brakuje mi odczytu prędkości z przedniego koła. 1. Jako pierwszy poszedł do wymiany napęd prędkościomierza przy przednim kole (taka tulejka z magnesami) 2. Zegary były sprawdzone przez elektronika i są sprawne. Po zmontowaniu wszystkiego do kupy odczytuje mi kosmiczne wartości prędkości przez pierwsze 2 kilometry. Jak się wszystko wytrzęsie to pokazuje już tylko "0" Moje podejrzenie: poprzedni właściciel przerabiał jakąś tuningową lampę (podwójną soczewkę) na oryginalny reflektor i ciął przewody. Potrzebuję oddać sprzęt do dobrego elektryka. Kogo polecicie? dzięki i pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Jedź do Motorwings, Michał z wykształcenia ponoć elektryk i fachura z niego bardzo dobry. U mnie rozwiązał problem, którego inni 2 lata nie umieli zrobić (5-6 serwisów...) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKeiSaj Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Senk ju. Podjadę nawet dziś, bo taka niedoskonałość jest na tyle widoczna i irytująca, że powoli tracę cierpliwość 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pit71 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 http://motocykle-lodz.pl/topic/7249-pomoc-w-ogarni%C4%99ciu-szeroko-rozumianych-pr%C4%85d%C3%B3w/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soltys Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 mamy 3 SV na stanie, możesz wpaść poprzekładamy graty i się okaże co jest nie tak 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts