xKeiSaj Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam Brakuje mi odczytu prędkości z przedniego koła. 1. Jako pierwszy poszedł do wymiany napęd prędkościomierza przy przednim kole (taka tulejka z magnesami) 2. Zegary były sprawdzone przez elektronika i są sprawne. Po zmontowaniu wszystkiego do kupy odczytuje mi kosmiczne wartości prędkości przez pierwsze 2 kilometry. Jak się wszystko wytrzęsie to pokazuje już tylko "0" Moje podejrzenie: poprzedni właściciel przerabiał jakąś tuningową lampę (podwójną soczewkę) na oryginalny reflektor i ciął przewody. Potrzebuję oddać sprzęt do dobrego elektryka. Kogo polecicie? dzięki i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jedź do Motorwings, Michał z wykształcenia ponoć elektryk i fachura z niego bardzo dobry. U mnie rozwiązał problem, którego inni 2 lata nie umieli zrobić (5-6 serwisów...) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKeiSaj Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Senk ju. Podjadę nawet dziś, bo taka niedoskonałość jest na tyle widoczna i irytująca, że powoli tracę cierpliwość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://motocykle-lodz.pl/topic/7249-pomoc-w-ogarni%C4%99ciu-szeroko-rozumianych-pr%C4%85d%C3%B3w/ 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 mamy 3 SV na stanie, możesz wpaść poprzekładamy graty i się okaże co jest nie tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi