Mr.B Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) Szukałem na forum, ale o dziwo nie znalazłem takiego wątku.... Gdzie w Łodzi lub okolicach można wymienić opony w motocyklu? Tak profesjonalnie... na odpowiednich maszynach, z wyrażeniem (ładnymi lakierowanymi ciężarkami), wymianą zaworków... Co polecacie? B. Edited May 28, 2014 by Mr.B (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 np tu http://motocykle-lodz.pl/topic/6646-wymiana-opon-wywa%C5%BCenie-k%C3%B3%C5%82/?hl=%2Bwywa%C5%BCanie+%2Bopon 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Michał_ Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 U MadPawła możesz wymienić oponki Szybko, dobrze i solidnie Dodatkowo z kartą forumową możesz otrzymać rabat www.stunt-ex.pl 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.B Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Thebest... Chciałem opony zmienić, a nie warsztat kupować 😃 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) motopublica na obywatelskiej za 40 wymienia gumy u jakubka też jest git Edited May 28, 2014 by kosmaty (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Jakubek na Drewnowskiej 50 ale tam obowiązkowe jest jaranie kapcia do wybuchu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOSZ Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 U Janka Wojtery na Glinianej (równoległa do Al. Włókniarzy na odcinku między Limanowskiego i Pojezierską). Janek jest motocyklista, jego synowie też - dają radę. Szybko i w miłej atmosferze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logan Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 http://www.szybkieopony.com.pl/ Nie wiem, czy w tej chwili już moto też, ale na pewno w tym sezonie będzie można. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotreklodz Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) Byle nie przy rondzie sybirakow - kolo serwis to sie bodajze nazywa. Totalna porazka pod kazdym wzgledem. Na glinianej bardzo przyzwoicie - polecam. A jak ktos ma enduraka to zachecam kupic lyzki i sie samemu nauczyc :-) Edited May 29, 2014 by piotreklodz (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 A jak ktos ma enduraka to zachecam kupic lyzki i sie samemu nauczyc :-) Już się dawno temu nauczyłem, ale teraz jestem już stary nie chce mi się i wożę właśnie na Glinianą zawsze 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robberts Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 W kolo serwis powiedziałem że starą dętkę na zpas sobie zostawię, to przy odbiorze koła(zdajsie po 5h zadzwonili) okazało się że wentyl ucieli bo im się nie chciało wykręcić koleś rzucił -a bo ja wiem co się stało bierzesz pan czy nie- raczej ostatni raz ich odwiedziłem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ja wymieniałem w Dolko na Rojnej. Fachowo i tanio. Za moją schadowke 100 za komplet Polecam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor STG Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 (edited) Ja polecam 95-200 Pawlikowice 70.U motocyklisty ,profesjonalnie na nowych maszynachi wyważarce motocyklowej!1 szt.z wywarzeniem ze zdjęciem z motocykla 60 zła jeśli koło masz zdjęte 30 zł.I od ręki.I nie tak jak mi zamontował Jakubko na Drewnoskiejstrzałkami do tyłu. Edited August 29, 2014 by Gregor STG (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Pyt. Czy wymieniał ktoś może opony u Grandysa ??? Jakieś opinie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 no to wymieniłem u Wojtery na Glinianej. Polecam. Chłopaki wiedzą co robią, Felgi po przekładce opon bez jednej ryski. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad - Michał Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Dokładnie tak, również wymieniałem na glinianej - jak dostarczysz samo koło - 35zł/szt., jeżeli wpadniesz motongiem to 50zł/szt. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 to tam marcin a. pracuje ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lew13 Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 U Blazy na Rewolucji 44 jeśli chcesz nr. tel wyślę na priva 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Spoko do Marcina mam numer. A czy jest w Łodzi serwis gdzie wywazaja koła dynamicznie a nie statyczne? Bo z tego co wiem to statyczne nadaje się raczej na przednie koło a tył z racji masy powinien być wyważony dynamicznie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olo Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Ja mogę zaoferować w dobrej cenie wymianę opony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 to ja chyba podziękuję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 (edited) Spoko do Marcina mam numer. A czy jest w Łodzi serwis gdzie wywazaja koła dynamicznie a nie statyczne? Bo z tego co wiem to statyczne nadaje się raczej na przednie koło a tył z racji masy powinien być wyważony dynamicznie Wojtera waży dynamicznie. U mnie przód z klamrami do kół motocyklowych, a tył bez klamry - tradycyjnie. Mówili że wyważarkę mają skalibrowaną do 3g. I wyszło mi ok 15g na koło. Statycznie możesz w Motopublice Edited March 10, 2015 by malyanio (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 nie ja chce właśnie dynamicznie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 No to polecam Ci Wojtere. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanton Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 No to polecam Ci Wojtere. Janka znam nie tylko z moto ale razem w teren jeździmy. Jakby co powołaj się na mnie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts