Mr.B Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Szukałem na forum, ale o dziwo nie znalazłem takiego wątku.... Gdzie w Łodzi lub okolicach można wymienić opony w motocyklu? Tak profesjonalnie... na odpowiednich maszynach, z wyrażeniem (ładnymi lakierowanymi ciężarkami), wymianą zaworków... Co polecacie? B. Edytowane 28 Maja 2014 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 np tu http://motocykle-lodz.pl/topic/6646-wymiana-opon-wywa%C5%BCenie-k%C3%B3%C5%82/?hl=%2Bwywa%C5%BCanie+%2Bopon 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 U MadPawła możesz wymienić oponki Szybko, dobrze i solidnie Dodatkowo z kartą forumową możesz otrzymać rabat www.stunt-ex.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Thebest... Chciałem opony zmienić, a nie warsztat kupować 😃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) motopublica na obywatelskiej za 40 wymienia gumy u jakubka też jest git Edytowane 28 Maja 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jakubek na Drewnowskiej 50 ale tam obowiązkowe jest jaranie kapcia do wybuchu 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 U Janka Wojtery na Glinianej (równoległa do Al. Włókniarzy na odcinku między Limanowskiego i Pojezierską). Janek jest motocyklista, jego synowie też - dają radę. Szybko i w miłej atmosferze 1 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 http://www.szybkieopony.com.pl/ Nie wiem, czy w tej chwili już moto też, ale na pewno w tym sezonie będzie można. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreklodz Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Byle nie przy rondzie sybirakow - kolo serwis to sie bodajze nazywa. Totalna porazka pod kazdym wzgledem. Na glinianej bardzo przyzwoicie - polecam. A jak ktos ma enduraka to zachecam kupic lyzki i sie samemu nauczyc :-) Edytowane 29 Maja 2014 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A jak ktos ma enduraka to zachecam kupic lyzki i sie samemu nauczyc :-) Już się dawno temu nauczyłem, ale teraz jestem już stary nie chce mi się i wożę właśnie na Glinianą zawsze 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robberts Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 W kolo serwis powiedziałem że starą dętkę na zpas sobie zostawię, to przy odbiorze koła(zdajsie po 5h zadzwonili) okazało się że wentyl ucieli bo im się nie chciało wykręcić koleś rzucił -a bo ja wiem co się stało bierzesz pan czy nie- raczej ostatni raz ich odwiedziłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja wymieniałem w Dolko na Rojnej. Fachowo i tanio. Za moją schadowke 100 za komplet Polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja polecam 95-200 Pawlikowice 70.U motocyklisty ,profesjonalnie na nowych maszynachi wyważarce motocyklowej!1 szt.z wywarzeniem ze zdjęciem z motocykla 60 zła jeśli koło masz zdjęte 30 zł.I od ręki.I nie tak jak mi zamontował Jakubko na Drewnoskiejstrzałkami do tyłu. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pyt. Czy wymieniał ktoś może opony u Grandysa ??? Jakieś opinie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 no to wymieniłem u Wojtery na Glinianej. Polecam. Chłopaki wiedzą co robią, Felgi po przekładce opon bez jednej ryski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Dokładnie tak, również wymieniałem na glinianej - jak dostarczysz samo koło - 35zł/szt., jeżeli wpadniesz motongiem to 50zł/szt. 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 to tam marcin a. pracuje ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 U Blazy na Rewolucji 44 jeśli chcesz nr. tel wyślę na priva 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Spoko do Marcina mam numer. A czy jest w Łodzi serwis gdzie wywazaja koła dynamicznie a nie statyczne? Bo z tego co wiem to statyczne nadaje się raczej na przednie koło a tył z racji masy powinien być wyważony dynamicznie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja mogę zaoferować w dobrej cenie wymianę opony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 to ja chyba podziękuję 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Spoko do Marcina mam numer. A czy jest w Łodzi serwis gdzie wywazaja koła dynamicznie a nie statyczne? Bo z tego co wiem to statyczne nadaje się raczej na przednie koło a tył z racji masy powinien być wyważony dynamicznie Wojtera waży dynamicznie. U mnie przód z klamrami do kół motocyklowych, a tył bez klamry - tradycyjnie. Mówili że wyważarkę mają skalibrowaną do 3g. I wyszło mi ok 15g na koło. Statycznie możesz w Motopublice Edytowane 10 Marca 2015 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 nie ja chce właśnie dynamicznie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No to polecam Ci Wojtere. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No to polecam Ci Wojtere. Janka znam nie tylko z moto ale razem w teren jeździmy. Jakby co powołaj się na mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi