KLOSZ Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zrob jeszcze dodatkowy plus miedzy wyjsciem regulatora i plusem akumulatora, sprawdz tez konducje kostki laczacej regulator z pradnica. Wyglada na to, ze problemem sa polaczenia. Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Mogę ogłosić że w końcu naprawiłem skuter!!! Problem świateł polegał na przerwie przewodu 0 między regulatorem, a akumulatorem, poprowadziłem dodatkowy i jest O.K.Rozrusznik nie kręcił, bo styk we włączniku zapłonu zaśniedział, prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości czeka mnie wymiana całego prawego zespołu włączników... Edytowane 31 Maja 2014 przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi