Adrian-xj600 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 a ja mialem egzamin na A 2 dni temu:D oczywiscie te 2 sezony nie jezdzilem moto tylko pchalem dla wiadomosci policji:Dniestety w trakcie egzaminu zasypal mnie snieg:D ale ominelo mnie awaryjne hamowanie niestety bylo tu drugie podejscie....... ale tym razem wszystko na TIP TOP pozdro all w koncu nie bede sie musial ogladac za Siebie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratuluję :)Ja bardzo chciałam deszcz ze względu na hamowanie awaryjne, które tak jakby zapomnieliśmy przećwiczyć. Deszczu nie było, zahamować się udało. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja zdałem za pierwszym razem i do tego dopiero rok temu ... wcześniej walczyłem w żoną i brakiem gotówki...a co do hamowania awaryjnego to rok przede mną podobno właśnie było mokro i jakiś gość mocno się wysypał więc jak zdawałem gość mnie uprzedził, że jak będzie hamowanie awaryjnie to mnie wcześniej ostrzeże przez intercom (jakieś 50 metrów wcześniej)... wiec problemu nie było.. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratuluję :)Ja bardzo chciałam deszcz ze względu na hamowanie awaryjne, które tak jakby zapomnieliśmy przećwiczyć. Deszczu nie było, zahamować się udało.a dziekuje jeszcze tylko teraz D zostalo do kompletu i papierki instruktorskie potem ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 w koncu nie bede sie musial ogladac za Siebie:DOd czasu do czasu zerknij w lusterko Gratuluję zdobytego uprawnienia. Swoją drogą byłem przekonany, że masz prawo jazdy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Od czasu do czasu zerknij w lusterko Gratuluję zdobytego uprawnienia. Swoją drogą byłem przekonany, że masz prawo jazdy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifa no niestety nie mialem kiedy zrobic:D a co do ogladania za Siebie wiesz o czym mowie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja zdawałem rok temu na Maratońskiej i udało się za 1 razem :)Motocykl był niestety w koszmarnym stanie, nie działało nic łącznie z tym że ciężko było kierunkowskazy zmieniać. 2 razy próbowałem znaleźć "luz" i 2 razy się nie udało, redukcja biegów na postoju była nie możliwa, więc hamowałem biegami i zatrzymywałem się już na "jedynce" żeby nie było kłopotów z ruszaniem :PJednym słowem MASAKRA.Na szczęście egzaminator pochwalił mnie za hamowanie awaryjne i ten element przeważył :DPrawko zdałem w czwartek a już w niedziele zostałem szczęśliwym posiadaczem Bandziorka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja zdawałem rok temu na Maratońskiej i udało się za 1 razem :)Motocykl był niestety w koszmarnym stanie, nie działało nic łącznie z tym że ciężko było kierunkowskazy zmieniać. 2 razy próbowałem znaleźć "luz" i 2 razy się nie udało, redukcja biegów na postoju była nie możliwa, więc hamowałem biegami i zatrzymywałem się już na "jedynce" żeby nie było kłopotów z ruszaniem :PJednym słowem MASAKRA.Na szczęście egzaminator pochwalił mnie za hamowanie awaryjne i ten element przeważył :DPrawko zdałem w czwartek a już w niedziele zostałem szczęśliwym posiadaczem Bandziorka Nigdy nie redukuje się na postoju http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif redukujesz podczas hamowania no chyba ze naprawde miales awaryjne z 1 zdarzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nigdy nie redukuje się na postoju http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif redukujesz podczas hamowania no chyba ze naprawde miales awaryjne z 1 zdarzeniaA i zgadzam się Tobą w pełni :)Ale będąc świeżakiem i mając za sobą śmieszny kurs popełnia się błędy :PPoza tym brak możliwości zrzucenia drugiego biegu to już chyba przesada, nie uważasz? Nie powiesz mi przecież że dohamowując redukujesz bieg do jedynki? Ja zwykle schodzę do 2 i przy samym zatrzymaniu wrzucam luz...Zresztą zrzucałem te biegi ale tak jak pisałem jak stanąłem na dwójce to był już problem...Ehhh tak czy siak jestem zadowolony i nie uważam że robiłem coś złego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja zdałem na Smutnej 1-go czerwca br. za 2gim podejściem.Pierwsze podejście skończyło się w połowie trasy rzekomo niedopiętym kaskiem jak stwierdził egazminator p.Czwajda (kask zapina sie w przygotowaniu do jazdy co bylo by powodem do odwołania),ale że w odwolaniu sensu nie widziałem wykupiłem 2gi egzamin,który zakończył się wynikiem pozytywnym. Jeśli chodzi o biegi w motocyklu egzaminacyjnym to miałem patent z niewysprzęglaniem silnika do końca ,musiałem wyczarować coś bo uczylem sie na motocyklu który miał 700km przebiegu więc nówka i wiadomo wszystko precyzyjnie spasowane musiało się ułożyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A i zgadzam się Tobą w pełni :)Ale będąc świeżakiem i mając za sobą śmieszny kurs popełnia się błędy :PPoza tym brak możliwości zrzucenia drugiego biegu to już chyba przesada, nie uważasz? Nie powiesz mi przecież że dohamowując redukujesz bieg do jedynki? Ja zwykle schodzę do 2 i przy samym zatrzymaniu wrzucam luz...Zresztą zrzucałem te biegi ale tak jak pisałem jak stanąłem na dwójce to był już problem...Ehhh tak czy siak jestem zadowolony i nie uważam że robiłem coś złego ja jeżeli nie mam jakiegoś awaryjnego hamowania to wrzucam 1 podczas hamowania i luz odrazu i tak się tocze do świateł ;] , każdy ma swoją technike , tego nie neguję , ja redukuję tak a ty inaczej, każdy robi jak się nauczył albo jak mu wygodniej;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja jeżeli nie mam jakiegoś awaryjnego hamowania to wrzucam 1 podczas hamowania i luz odrazu i tak się tocze do świateł ;] , każdy ma swoją technike , tego nie neguję , ja redukuję tak a ty inaczej, każdy robi jak się nauczył albo jak mu wygodniej;)Jesli dobrze zrozumialem - u Ciebie w skrzyni w takim razie jest po kolei 3-2-1-luz? Bo jesli nie, to po co ladujesz jeszcze 1? :DA tak przy okazji - polecam jednak hamowac na biegu, bo czasem ten co jedzie bezpośrednio zaraz za Toba z tylu potrafi nie wyhamowac za Tobą, tylko na Tobie... :> Mnie juz raz tylek uratowalo to, ze mialem bieg wlaczony, bo gdybym tego metra czy dwoch do przodu nie pojechal, to by puszka sie na mnie zatrzymala. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No ja sobie redukuje np 3 na 2 z 2 na 1 i pozniej se luza szukam;P a nie zawsze mi luz z 2 zaskoczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagbat Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Hmm, a może mnie ktoś oświecić dlaczego nie powinno się redukować podczas postoju? Mi tam zawsze tak było wygodniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 1 Nie w każdym motorze zredukujesz na postoju , u kolegi to nawet z 2 nie zrzucisz na postoju 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja hamuje zawsze silnikiem w koncu po miescie moge uzywać tylko 1 biegu 0-170 staje w moment bez abs-u bez poślizgu ale tak nigdy nie wiesz kto jedzie za toba i czy wlasnie sie nie maluje goli czy coś 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich,miałem nadzieję, że dziś po 5 latach będę mógł wpisać na forum iż zdałem egzamin, ale tak nie jest, bo akurat leży śnieg i praktyczny egz. na Retkini został ODWOŁANY!!!!cAŁE PRZYGOTOWANIA NA NIC.....Skoro po ponad 5 latach spiąłem się aby nareszcie dokończyć prawko, miało być tak pięknie, a tu masz...pogoda, twój przyjaciel....więc czekamy dalej; 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ja zdawałem 5 grudnia lał deszcz , ale udało się egzaminu nie odwołalia tak swoją drogą ciekawe ilu z nas nie posiada uprawnień ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Troszkę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Maratońska, dziś, za pierwszym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Łał gratulacje ;D a że jeszcze egzaminów nie zestopowali to aż mnie zdziwko łapie;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie zastopowali bo pogoda jeszcze znośna. Za dwa tygodnie odbieram plakietkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 na smutnej juz w tygodniu podobno odwołane bo kumpel miał mieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 za jakie 2 tygodnie ja zdawałem 6.12 a 9.12 już było w wydziale komunikacji . Możesz śmiało iść wcześniej 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 wejdz na strone www.pwpw.pl wejdz w zakladke prawo jazdy wpisz nr dowodu on line powie czy czeka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi