boroś Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Obstawka, obstawką ale za zdrowie młodych wypada się napić. Z przyczyn oczywistych na wynos Karolina ma jeszcze czas żeby naprawić małe "fo pa " Edytowane 2 Marca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Motyla Noga Fajne Motorki Macie Towarzyszki i Towarzysze może fajnie by było zrobić dobry uczynek ... co prawdę na moim pędzi kółku nie mam szans Was doścignąć ale chętnie bym się po-lansował w tak zacnym gronie a tak lipa okazji brak Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 chętnie bym się po-lansował w tak zacnym gronie a tak lipa okazji brak Uwierz mi, okazji będzie masa. W zeszłym roku ślubów było chyba z 12-14 Nie liczę obstaw od ludzi nieznanych, którzy wchodzili na forum tylko po to by dodać post i zobaczyć czy ktoś nie przyjedzie Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Uwierz mi, okazji będzie masa. trzymam za słowo - jedyna okazja bo przy lataniu po mieście wymiękam za wami pozdro Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) również popieram moich kolegów a pomysł z wynajmowaniem motocyklistów jest przedni chociaż po 20-30 pln od maszyny żeby na paliwko było i git, za 50 moge się nawet na zdjęciu pokazać i pouśmiechać udając że za***iste ziomale jesteśmy A tak swoją drogą fajnie byloby sie rozwieść i jeszcze raz wychajtać (może byc nawet ta sama) żebyście zrobili mi taką obstawe hmm temat do przemyślenia P.S tak w ogóle ładna dziewczyna Edytowane 2 Marca 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 3 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 P.S tak w ogóle ładna dziewczyna popieram mogę jechać popatrzeć "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 P.S tak w ogóle ładna dziewczyna Kandydatka na miss ziemi łódzkiej 2013 Ale to tak trochę dziwnie. Ktoś na jakiejś grupie FB kieruje panne tutaj pomimo że jej chłopak jeździ. No chyba powinien kogoś znać jak jeździ i obstawę mogą im zrobić. Ewentualnie ktoś z ekipy by się odezwał w tej sprawie tu. A tak wysyłają "zapyloną" pannę by zorganizowała akcję. Jest nieźle . Ja popatrzę jak będą jechać Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) A ja myślę, że takie obstawki to dobry temat dla Stowarzyszenia. Ustalić kwotę motocyklokilometrów ( ), motocyklogodzin i wystawić ofertę. Oczywiście ustalić górny i dolny limit zamówienia a środki w ten sposób uzyskane przeznaczyć na cele statutowe. Od razu będzie spokój Oczywiście dla aktywnych forowiczów można to zrobić charytatywnie Już dwa lata wstecz pisałem, żeby za kasę robić ustawki ludziom, którzy nie są związani z motocyklami. http://motocykle-lodz.pl/topic/1871-pomoc-w-ustawce-70712/ Dobrze, że temat wrócił. Panna ładna faktycznie ale to za mało, żeby jechać. Tym bardziej, że to nie zaproszenie na panieński Edytowane 3 Marca 2014 przez xanton (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A tak swoją drogą fajnie byloby sie rozwieść i jeszcze raz wychajtać (może byc nawet ta sama) żebyście zrobili mi taką obstawe hmm temat do przemyślenia Kosmaty zawsze możesz zrobić odnowienie obecnych ślubów małżeńskich po butelce wódki na koło i zrobimy ci taką obstawkę, że mucha nie siada 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 HA HA dobry pomysł kosmaty pomyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) No chyba powinien kogoś znać jak jeździ i obstawę mogą im zrobić. Ewentualnie ktoś z ekipy by się odezwał w tej sprawie tu. Ja w sumie jeżdżę już sezon po Łodzi, ale prawdę mówiąc nie znam nikogo jeżdżącego na 2oo. W zeszłym roku nie bardzo miałem kiedy jeździć na spoty i inne spotkania, bo po pracy padałem na pysk. Więc z tym znaniem się różnie bywa ale fakt faktem, dla niektórych jesteśmy małpami z zoo na 2oo Edytowane 3 Marca 2014 przez junior87 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A tak swoją drogą fajnie byloby sie rozwieść i jeszcze raz wychajtać (może byc nawet ta sama) żebyście zrobili mi taką obstawe hmm temat do przemyślenia Odnowienie przysięgi to się chyba nazywa i jest jak najbardziej do zrobienia. Tylko nie wiem czy to miasto wytrzyma jak się wszyscy zbiorą Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wystarczy kosmaty, ze wyprawisz huczne urodziny i zaprosisz nas a obstawiam, że obstawka będzie niezapomniana. Staniesz się po tym idolem sąsiadów z nadwrażliwym słuchem, posiadaczy małych jazgotliwych piesków i dbających o środowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 heehehe Michaś z miłą chęcią bym tak zrobił ale niestety mama postanowiła mnie urodzić w styczniu wiec pogoda na moto nie bardzo :)ale jak coś będę pamiętał https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Urodziny powiadasz już miałeś? I to poza sezonem dla większości. A co byś powiedział na pobudkę w niedzielę o 6 rano? Gdyby się ekipa zebrała i pod oknami odegrała Ci "teleranka" na yoshimurach, akrapovicach i arrowach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Tym bardziej, że to nie zaproszenie na panieński Po panieńskim obstawiamy za free taka promocja po butelce wódki na koło i zrobimy ci taką obstawkę, że mucha nie siada Matra gume spali do felgi !? niestety mama postanowiła mnie urodzić w styczniu kosmaty nie przesadzaj dali byśmy rade Edytowane 3 Marca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 temat najlepiej do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dużo jest was z ŁODZI lub okolic Łodzi ? A nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 pare osób się znajdzie wkońcu to forum łódzkich motocyklistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Wojtku jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Lubiany jadziem ,może porwiem pannę młodą i wywieziem na Kruszów ,tam pojem popijem po dancujemyi to bedze niespodzianka że ho ho,a młody jakiego szoka dozna ,oj bedą mieli pamiontke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LUBIANY Opublikowano 3 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ZA 9 miesięcy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ZA 9 miesięcy Dobre, dobre tylko... do kogo będzie ta pamiątka podobna...? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ZA 9 miesięcy Drugi raz nie zapylisz a o ile pamiętam termin ma na sierpień czyli na bank nie wasze Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ojtam Ojtam,ale poprawidż nie zaszkodzi cóś dorobić oczko uszko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi