Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Zakup Enduro - Prośba O Pomoc :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kanapa to tylko ktoś gąbki wygrał... ;) tam rama pod to 2 rurki i nic więcej... z przodu wiele osób zakłada wysokie błotniki, pytanie czy ma oryginalny i osłony lag, plus mały plastik "chlapacz" przykręcany do dolnej półki... reszta dokładnie jak na zdjęciu, a co rocznika zawsze jest taka szansa... może rejestracje ma 96 , na ramie wszystko będzie napisane...

motorcycle.gif
Opublikowano (edytowane)

Kanapa to tylko ktoś gąbki wygrał... ;) tam rama pod to 2 rurki i nic więcej... z przodu wiele osób zakłada wysokie błotniki, pytanie czy ma oryginalny i osłony lag, plus mały plastik "chlapacz" przykręcany do dolnej półki... reszta dokładnie jak na zdjęciu, a co rocznika zawsze jest taka szansa... może rejestracje ma 96 , na ramie wszystko będzie napisane...

Ma oryginalny błotnik oraz osłony na lagi. Na ramie jest napisane RD02 i to podobno jest oznaczenie modelu jeszcze z 95 roku. Mam szeroką listę uwag, ale za chwilę może założę temat w dziale "Ocena motocykla przed zakupem" i wstawię tutaj link. 

Link do relacji z oględzin - proszę o pomoc w interpretacji wyników ;)

http://motocykle-lodz.pl/topic/6430-honda-nx650-dominator-rd02/

Edytowane przez s2nter (wyświetl historię edycji)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

O Transalpie nie myślałeś? ;)

Ja myślałem o Transalpie, ale po pierwszej próbnej jeździe (na 600) stwierdziłem że to zdecydowanie nie to. I wybrałem NX-a.

Opublikowano

Ja myślałem o Transalpie, ale po pierwszej próbnej jeździe (na 600) stwierdziłem że to zdecydowanie nie to. I wybrałem NX-a.

I rozumiem, że jesteś zadowolony z tej decyzji? :biggrin: No ja już w sobotę powinienem być szczęśliwym posiadaczem ;)

Opublikowano (edytowane)

I rozumiem, że jesteś zadowolony z tej decyzji? :biggrin: No ja już w sobotę powinienem być szczęśliwym posiadaczem ;)

Z wyboru marki i modelu, dla moich potrzeb - zadowolony w 100%. Chociaż kultura pracy dużego singla w porównania do Transalpa... nie ma porównania. V-ka w Trampku to bajka. Ale z danym egzemplarzem trochę wtopiłem (ten jeden z Łodzi z problemami technicznymi - o którym pisał elfeti - to ja). Sporo kasy poszło na remont silnika, oj sporo :/ Szkoda że nie miałem takiego chłodnego i rzetelnego podejścia przed zakupem jak Ty. No ale na ten sezon, moto chodzi już jak pszczółka :smile:

Powodzenia w oględzinach i udanego wyboru :smile:

Edytowane przez Aras (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Przykro czytać o nieudanym zakupie. Ja już taki zakup mam za sobą ;-) Pierwszy poważny motocykl kupiłem bez mechanika, napalony jak dziecko. Ogólnie miałem szczęście i silnik był ok, ale przeplaciłem o 2000 minimum, bo miał parę innych wad..

Teraz już na szczęście podchodzę na chłodno i myślę, że dobrze na tym wyjdę ;-)

Opublikowano

Bardzo dziękuję za porady. Motocykl nabyłem i temat można zamknąć, ale z drugiej strony może ktoś będzie czegoś tutaj szukał ;)

Opublikowano

Będzie w dziale "Nasze motocykle" ? Albo chociaż pochwal sie na czym sie skończyło  :smile:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Będzie w dziale "Nasze motocykle" ? Albo chociaż pochwal sie na czym sie skończyło  :smile:

Wszystko będzie w swoim czasie, ale to nie tajemnica ;) Dominator :biggrin:

Opublikowano

czyżby zielony? widzialem w sobote popołudniu jak ktos holowal takiego dominatora na przyczepce w strone Łodzi, gdzieś na odcinku między Radomskiem a Piotrkowem :smile:

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Opublikowano

Kolor, czas i trasa się zgadza ;-)