elfeti Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Kanapa to tylko ktoś gąbki wygrał... tam rama pod to 2 rurki i nic więcej... z przodu wiele osób zakłada wysokie błotniki, pytanie czy ma oryginalny i osłony lag, plus mały plastik "chlapacz" przykręcany do dolnej półki... reszta dokładnie jak na zdjęciu, a co rocznika zawsze jest taka szansa... może rejestracje ma 96 , na ramie wszystko będzie napisane... 0 Cytuj
s2nter Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) Kanapa to tylko ktoś gąbki wygrał... tam rama pod to 2 rurki i nic więcej... z przodu wiele osób zakłada wysokie błotniki, pytanie czy ma oryginalny i osłony lag, plus mały plastik "chlapacz" przykręcany do dolnej półki... reszta dokładnie jak na zdjęciu, a co rocznika zawsze jest taka szansa... może rejestracje ma 96 , na ramie wszystko będzie napisane... Ma oryginalny błotnik oraz osłony na lagi. Na ramie jest napisane RD02 i to podobno jest oznaczenie modelu jeszcze z 95 roku. Mam szeroką listę uwag, ale za chwilę może założę temat w dziale "Ocena motocykla przed zakupem" i wstawię tutaj link. Link do relacji z oględzin - proszę o pomoc w interpretacji wyników http://motocykle-lodz.pl/topic/6430-honda-nx650-dominator-rd02/ Edytowane 2 Marca 2014 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Aras Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 O Transalpie nie myślałeś? Ja myślałem o Transalpie, ale po pierwszej próbnej jeździe (na 600) stwierdziłem że to zdecydowanie nie to. I wybrałem NX-a. 0 Cytuj
s2nter Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Ja myślałem o Transalpie, ale po pierwszej próbnej jeździe (na 600) stwierdziłem że to zdecydowanie nie to. I wybrałem NX-a. I rozumiem, że jesteś zadowolony z tej decyzji? No ja już w sobotę powinienem być szczęśliwym posiadaczem 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Aras Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) I rozumiem, że jesteś zadowolony z tej decyzji? No ja już w sobotę powinienem być szczęśliwym posiadaczem Z wyboru marki i modelu, dla moich potrzeb - zadowolony w 100%. Chociaż kultura pracy dużego singla w porównania do Transalpa... nie ma porównania. V-ka w Trampku to bajka. Ale z danym egzemplarzem trochę wtopiłem (ten jeden z Łodzi z problemami technicznymi - o którym pisał elfeti - to ja). Sporo kasy poszło na remont silnika, oj sporo :/ Szkoda że nie miałem takiego chłodnego i rzetelnego podejścia przed zakupem jak Ty. No ale na ten sezon, moto chodzi już jak pszczółka Powodzenia w oględzinach i udanego wyboru Edytowane 4 Marca 2014 przez Aras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
s2nter Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Przykro czytać o nieudanym zakupie. Ja już taki zakup mam za sobą ;-) Pierwszy poważny motocykl kupiłem bez mechanika, napalony jak dziecko. Ogólnie miałem szczęście i silnik był ok, ale przeplaciłem o 2000 minimum, bo miał parę innych wad.. Teraz już na szczęście podchodzę na chłodno i myślę, że dobrze na tym wyjdę ;-) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
s2nter Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Bardzo dziękuję za porady. Motocykl nabyłem i temat można zamknąć, ale z drugiej strony może ktoś będzie czegoś tutaj szukał 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
michal_lc4 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Będzie w dziale "Nasze motocykle" ? Albo chociaż pochwal sie na czym sie skończyło 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
s2nter Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Będzie w dziale "Nasze motocykle" ? Albo chociaż pochwal sie na czym sie skończyło Wszystko będzie w swoim czasie, ale to nie tajemnica Dominator 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Bzyq Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 czyżby zielony? widzialem w sobote popołudniu jak ktos holowal takiego dominatora na przyczepce w strone Łodzi, gdzieś na odcinku między Radomskiem a Piotrkowem 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/
s2nter Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2014 Kolor, czas i trasa się zgadza ;-) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Rekomendowane odpowiedzi