Suchy-wolk Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tym razem zależy nam na skręceniu ulicznych ujęć (bez szaleństw), nagranie normalnego przejazdu, z elementami uchwycenia charakterystycznego miejsca Łodzi (m.in. Placu Wolności). Więcej informacji na miejscu, ruszamy ok.19.30 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 m.in. Placu Wolności) Hehe to uczyć się driftu i to pilnie,żartuję Dobra,zdejmę klatkę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
jaquzie Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 co prawda wyjeżdżam w piątek do Szczyrku z rańca, ale mam nadzieję wpaść w czwartek 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
SWIREQ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja rowniez i mam zamiar dojechac do celu hehe sprawdzalmdm pogode ma byc spoko 0 Cytuj
Sobek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tym razem to i ja się pojawię . Będzie się działo:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
tomahouk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Wiec standartowo Central o 19 a potem w miasto 0 Cytuj
chylon Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 też postaram się być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
rescuer Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czyly narpierw spotkanko pod Centralnym bydyneczkiem, a później nagrywane z wieczora? gdzieś w mieście? ;( Mam dyżura ... Chyba, że go zamienie ... Pokombinuje 0 Cytuj
Turboldz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No proszę czwarteczek to i ja się załapie chociaż widzę w tym jeden minus ... nie polecimy nigdzie w trasę 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
bzikenzzz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 hej to jak w końcu dzisiaj czy czwartek bo już nie rozumiem ? 0 Cytuj
rescuer Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) hej to jak w końcu dzisiaj czy czwartek bo już nie rozumiem ? Atakuj plakata Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez rescuer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 na fb pisze czwartek ale juz tez sie pogubilem we wszystkim Prosze o konkretne info jak ktos cos wie 0 Cytuj
koperta4512 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zobacz plakat w 46 poście 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mieszacie się sami jak kupa w klozecie Gdzie macie napisane, że dzisiaj spotkanie? Wszystko jest na plakacie jak wół, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem. Kontynuujemy nagrywanie w najbliższy czwartek o godzinie 19.15. Spotykamy się na czwartkowym zlocie pod Centralem. Rozdzielę te dni filmowe, bo się pogubicie biedaki 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
tomahouk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 heheh spoko teraz ja przynajmniej wiem wszystko niepotrzebne bylo zamieszanie 1 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Trasa filmowa na dziś, to :Central > Plac Wolności - PATRZ MAPA Dzisiaj przede wszystkim chodzi o ujęcia związane z charakterystycznym miejscem Łodzi, czyli Placem Wolności. Z racji tego, że nie ma tam za dużo miejsca, to motocykliści jadący na przodzie proszeni są o wjechanie pod pomnik, tak aby zmieściło się tam jak najwięcej maszyn. Reszta osób, która nie znajdzie miejsca na postój proszona jest o zrobienie kilku kółek wokół pomnika i skierowanie się do Arturówka (osoby zainteresowane dalszą trasą). Tam odbędzie się krótki postój, poczekamy aż wszyscy dojadą, a Smooth wraz z wyznaczonymi wcześniej motocyklistami uda się na tzw. Parapet. Osoby zainteresowane dalszą podróżą spod Arturówka, proszone są o zapoznanie się z wątkiem - TUTAJ. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Sobek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No i pogoda nam się piękna zrobiła:( 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 u mnie sloneczko swieci na ostro 0 Cytuj
SWIREQ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 nie mowcie ze pada w ldz ?0o *_* 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W Zgierzu żonka mówiła, że leje i wraca z działki. Na widzewie na razie się chmurzy ale sucho. 0 Cytuj
Sobek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 U mnie na Teofilowie lało, ale już się ładnie przejaśnia 1 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
kamaras Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 U mnie na Teofilowie lało, ale już się ładnie przejaśnia lol... na Żabieńcu ani kropli 0 Cytuj kamaras
Rekomendowane odpowiedzi