_Michał_ Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gdyby ktoś miał potrzebę leczenia ząbków bądź skorzystania z innych usług stomatologicznych (typu wybielanie itd.) to polecam odwiedzić naszą forumową koleżankę Gosię Zdaje się, że byłem pierwszym forumowym pacjentem w Stomatologicznym SPA Zabieg wykonany perfekcyjnie, bezboleśnie a do tego w miłej atmosferze Aż chce się chodzić do dentysty Jeszcze raz szczerze POLECAM!!! Poniżej namiar: http://motocykle-lodz.pl/user/2606-gocha/ Dzięki Gocha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Potwierdzam. Byłem dzisiaj. Gosia jest super zębomajstrem. Zero bólu, mega sympatyczna, dokładnie tłumaczy co robi w trakcie zabiegu. No i te wróżki zębuszki na suficie :-) acha, oczywiscie zniżka dla fłm. Dzięki Gosiu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 O raju! Chłopaki!!! Bardzo dziękuję za takie miłe słowa ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 O Gocha to ty taki ekspert od zębologii ?? To chyba będzie trzeba zajrzeć 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na imprezkę? ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na imprezkę? ;D Może być i imprezka. Nawet byłoby lepiej bo aktualnie trzeba by wpaść służbowo 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Może być i imprezka. Nawet byłoby lepiej bo aktualnie trzeba by wpaść służbowo Urząd Skarbowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Urząd Skarbowy? Ta jasne Ja to w roli pacjenta i to bardzo niepokornego. Potrzebuje kogoś od remontów 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To tym bardziej trzeba poznać "przeciwnika" na neutralnym gruncie żeby wiedzieć czy wykonuje gwałtowne ruchy Jak masz ochotę to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Bylismy dzisiaj z bolacym zebem Corci...Podejscie do malej, ktora boi sie panicznie fotela...REWELACJA! Az sam nabieram ochoty zeby usiasc na fotel (a i mnie przekonac jest ciezko) ;-). Powinno byc wiecej takich stomatologów...CHAPEAU BAS!!! Naprawde polecamy :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Byłem u naszej wspaniałej specjalistki od zębologii..... jak normalnie miałem iść do dentysty to szukałem każdego możliwego sposobu aby to odłożyć i nie pójść... Mogę z całą pewnością polecić Gosię.... wszystko obyło się bez jakiegokolwiek bólu.... bardzo miło, przyjemnie, aż chce się leczyć ząbki...... Już niedługo zawitam ponownie.... do zobaczenia..... 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Małgosiu! To TY? Koleżanka z egzaminu grudniowego 2012 i kursu u Stasia? Serdecznie pozdrawiam! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Małgosiu! To TY? Koleżanka z egzaminu grudniowego 2012 i kursu u Stasia? Serdecznie pozdrawiam! Ho ho!!!! Kogo moje oczy widzą!!! Oczywiście,że to ja! Witam witam jeeej! :0 Byłem u naszej wspaniałej specjalistki od zębologii..... jak normalnie miałem iść do dentysty to szukałem każdego możliwego sposobu aby to odłożyć i nie pójść... Mogę z całą pewnością polecić Gosię.... wszystko obyło się bez jakiegokolwiek bólu.... bardzo miło, przyjemnie, aż chce się leczyć ząbki...... Już niedługo zawitam ponownie.... do zobaczenia..... Mmmm Ależ pochwały! A jaki uśmiech autora teraz Aż się napatrzeć nie mogę ))) Hahaha! Ostatnio był taki ubaw, że już nawet masz za nic moje szantażowanie odejmowaniem znieczulenia. hahaha A miałam być taka straszna! ))))) Edytowane 23 Października 2014 przez Gocha (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Czołem! mam pytanie pomocnicze: czy zajmujesz sie tez ortodoncją u dzieciakow? Mojemu Juniorowi cos tam stałego wyrasta, ale każdy w inna strone i bede szukal pomocy w tym kierunku. A niezaleznie od tego, chyba sam wybiore siedo Ciebie na akcje jak ze starej piosenki "ratujmy co sie da" . 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Polecam z czystym sumieniem Gosię i jej usługi, bardzo sympatycznie miło i wesoło, no i najważniejsze dla mnie, kompletnie bezboleśnie. Dzięki Gosia jeszcze raz i do następnego 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A jakiś numer kontakt ? żeby się umówić na wizytę 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A jakiś numer kontakt ? żeby się umówić na wizytę Czytaj od pierwszego posta to znajdziesz kontakt. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A jakiś numer kontakt ? żeby się umówić na wizytę Lista naszych partnerów: http://info.motocykle-lodz.pl/rabaty-lista-firm/ Wystarczy wyszukać "stomatolog" i link do fejsa a tam pełne dane 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A czy polecacie jakiegoś chirurga stomatologa? Muszę zrobić sobie porządek z 8mi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tomasz Hilt z Bartoka jest niesamowity w te klocki - praktycznie całe lecznie robi bezboleśnie a jego 'pasją' są właśnie ósemki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 polecam odwiedzić naszą forumową koleżankę Gosię A jakiś numer kontakt ? http://przyjaznastomatologia.com/kontakt/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi