ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Zapas paliwka powinien być?? W odległości 100 metrów od toru jest stacja benzynowa na którą spokojnie można podjechać i w miarę potrzeby dotankować 0 Cytuj
Pan Bombel Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? Jak nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to będziemy 1 Cytuj
kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? Nie wiem, nie wiem... jeszcze się zastanawiam czy go zabrać 2 Cytuj
Lusia Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 to fajnie, że będziecie usłyszycie mój nowy wydech 1 Cytuj
Sikorr Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Maciek to za cały dzień na Radomiu wychodzi 90 zł? Ustalałeś to indywidualnie czy dla całej grupy? ;D 0 Cytuj
ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Taka cena Sikor. Jak zostajesz dłużej to jest taniej. Zawsze tak było. 0 Cytuj
Szefu Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki Szefu, tak się sram trochę ze slickami bo nigdy na nich nie jeździłem i bałem się, że nie uda mi się ich dogrzać ale skoro mówisz że się da to się da A tak na przyszłość z typowymi slikami jest tak samo? d211 jest z bieżnikiem jak i w wersji slick wiec jeden kij tak jak pisałem z kocem jest ta wygoda ze grzejemy sobie oponki i lądujemy na torze od razu na bogato (wiadomo w ramach rozsadku ) po czym po zjezdzie z toru znowu zakladamy kocyk zeby opona nie stygla bo one nie lubią być tak nagle studzone i grzane co chwila. bez kocy po prostu musimy pare okrazen zrobić żeby opona złapała temperature nie ważne jaki to rodzaj... trzeba tez pamiętać ze opona nagrzana kocem w momencie kiedy będziemy jeździli za wolno to zwyczajnie będzie stygla i moze dojsc do sytuacji ze na początku przyczepność będzie bajka a później słabsza wiec pełen ogien łtatatatta ale Dudek jest berdziej kompetentną osoba wiec moze niech on sie wypowie i ew mnie poprawi 2 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór."
Koper Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Polecam każdemu, kto się zastanawia! Z perspektywy świeżyny: moto tylko na pace, obrać ze wszystkiego co nie jest potrzebne do jazdy. I jedna sesja wystarczy, nakręciłem 100km a nie mam siły otworzyć piwa Ekipie z dzisiaj bardzo dziękuję, Lusi i Tomkowi życzę szybkiego uporania się z siniorami Piszę się na następne wyjazdy 1 Cytuj
Lusia Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Wyjazd czad za tyga w piątek jedziemy z Maćkiem albo poniedziałek 0 Cytuj
Pan Bombel Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 to fajnie, że będziecie usłyszycie mój nowy wydech wydech spoko od razu było Cię słychać ale jakie tępo dzisiaj i to po glebie szacun 1 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Polecam każdemu, kto się zastanawia! To prawda!! Było super !! Na ulicy tak się nie pojeździ. życzę szybkiego uporania się z siniorami Ja tam nic nie czuje! Pyralgina jest SUPER ,a podwójna to SUPER X2 AAAAA !!! Przez przypadek nagrałem kamerką gościa co repsla skasował ! Postaram się filmik pokazać. Koper mówił że on nie od nas. Czy to ktoś od nas ??? Edytowane 8 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
ErR Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Nie, ten z repsola nie jest od nas. Dawaj szybko ten filmik :-D Dzisiaj był świetny dzień!! Jutro będą olbrzymie zakwasy... 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Będzie super film, akurat przegapiłem ten występ 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 wydech spoko od razu było Cię słychać ale jakie tępo dzisiaj i to po glebie szacun mój nauczyciel w końcu miał dla mnie czas, to musiałam skorzystać z okazji hamulec sprawdzony po glebie, to opór miałam tylko do pierwszego użycia później już wciskałam na maxa już nie mogę się doczekać następnego wyjazdu 0 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Super to za dużo powiedziane, upadek nagrał się przez przypadek i nie byłem tego świadomy. P.S. Jak tu wstawić filmik?? Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
ErR Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 wstaw na youtuba i podaj tutaj link 0 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Film taki sobie. Mało co widać, ale jest... 5 sekunda filmu Glebę zaliczył na prostej... Może zblokował hamulce Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Ano tak to jest z filmikami na których przez przypadek coś się złapie ciekawego. Gdy obejrzysz w hd widać że kładzie motocykl na prostej. Tak mi sie wydaje a może nie.... Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 widziałam już koziołki dobrze, że mojej gleby nikt nie nagrał 0 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Jako że pierwszy mój tor... Byłem rozczarowany wielkością, ale dzięki temu prędkość jest niewielka i ewentualne straty też (u mnie kierunek). ... chociaż honda w proszku. Ale złożenia SUPER no i ciągle coś cię dzieje!! Lewo, prawo,lewo... Każdy powinien chociaż dwa , trzy razy do roku poćwiczyć zakręty. 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2015 Każdy powinien chociaż dwa , trzy razy do roku poćwiczyć zakręty. myślę, że częściej 0 Cytuj
Kiełek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Ja śmigam na D211 a kocy nie mam. Jak jest ciepło to 1, 2 kółka i ogień, jak chłodno ze 4 trzeba zrobić 1 Cytuj
Tomek K71 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Czy ja mógłbym spytać gdzie jest Koper... i jak mu było tam gdzie był? 0 Cytuj
Lusia Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 http://motocykle-lodz.pl/topic/9293-tor-bydgoszcz-z-kulikowiskopl-09052015r/page-2 chyba było mu dobrze 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi