ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zapas paliwka powinien być?? W odległości 100 metrów od toru jest stacja benzynowa na którą spokojnie można podjechać i w miarę potrzeby dotankować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? Jak nie wydarzy się nic nadzwyczajnego to będziemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Kwinto będziecie z Panem Bomblem? Nie wiem, nie wiem... jeszcze się zastanawiam czy go zabrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 to fajnie, że będziecie usłyszycie mój nowy wydech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Maciek to za cały dzień na Radomiu wychodzi 90 zł? Ustalałeś to indywidualnie czy dla całej grupy? ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Taka cena Sikor. Jak zostajesz dłużej to jest taniej. Zawsze tak było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki Szefu, tak się sram trochę ze slickami bo nigdy na nich nie jeździłem i bałem się, że nie uda mi się ich dogrzać ale skoro mówisz że się da to się da A tak na przyszłość z typowymi slikami jest tak samo? d211 jest z bieżnikiem jak i w wersji slick wiec jeden kij tak jak pisałem z kocem jest ta wygoda ze grzejemy sobie oponki i lądujemy na torze od razu na bogato (wiadomo w ramach rozsadku ) po czym po zjezdzie z toru znowu zakladamy kocyk zeby opona nie stygla bo one nie lubią być tak nagle studzone i grzane co chwila. bez kocy po prostu musimy pare okrazen zrobić żeby opona złapała temperature nie ważne jaki to rodzaj... trzeba tez pamiętać ze opona nagrzana kocem w momencie kiedy będziemy jeździli za wolno to zwyczajnie będzie stygla i moze dojsc do sytuacji ze na początku przyczepność będzie bajka a później słabsza wiec pełen ogien łtatatatta ale Dudek jest berdziej kompetentną osoba wiec moze niech on sie wypowie i ew mnie poprawi 2 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Polecam każdemu, kto się zastanawia! Z perspektywy świeżyny: moto tylko na pace, obrać ze wszystkiego co nie jest potrzebne do jazdy. I jedna sesja wystarczy, nakręciłem 100km a nie mam siły otworzyć piwa Ekipie z dzisiaj bardzo dziękuję, Lusi i Tomkowi życzę szybkiego uporania się z siniorami Piszę się na następne wyjazdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wyjazd czad za tyga w piątek jedziemy z Maćkiem albo poniedziałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 to fajnie, że będziecie usłyszycie mój nowy wydech wydech spoko od razu było Cię słychać ale jakie tępo dzisiaj i to po glebie szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Polecam każdemu, kto się zastanawia! To prawda!! Było super !! Na ulicy tak się nie pojeździ. życzę szybkiego uporania się z siniorami Ja tam nic nie czuje! Pyralgina jest SUPER ,a podwójna to SUPER X2 AAAAA !!! Przez przypadek nagrałem kamerką gościa co repsla skasował ! Postaram się filmik pokazać. Koper mówił że on nie od nas. Czy to ktoś od nas ??? Edytowane 8 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie, ten z repsola nie jest od nas. Dawaj szybko ten filmik :-D Dzisiaj był świetny dzień!! Jutro będą olbrzymie zakwasy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Będzie super film, akurat przegapiłem ten występ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 wydech spoko od razu było Cię słychać ale jakie tępo dzisiaj i to po glebie szacun mój nauczyciel w końcu miał dla mnie czas, to musiałam skorzystać z okazji hamulec sprawdzony po glebie, to opór miałam tylko do pierwszego użycia później już wciskałam na maxa już nie mogę się doczekać następnego wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Super to za dużo powiedziane, upadek nagrał się przez przypadek i nie byłem tego świadomy. P.S. Jak tu wstawić filmik?? Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 wstaw na youtuba i podaj tutaj link 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Film taki sobie. Mało co widać, ale jest... 5 sekunda filmu Glebę zaliczył na prostej... Może zblokował hamulce Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 gleby to akurat nie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Ano tak to jest z filmikami na których przez przypadek coś się złapie ciekawego. Gdy obejrzysz w hd widać że kładzie motocykl na prostej. Tak mi sie wydaje a może nie.... Edytowane 9 Maja 2015 przez Tomek K71 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 widziałam już koziołki dobrze, że mojej gleby nikt nie nagrał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jako że pierwszy mój tor... Byłem rozczarowany wielkością, ale dzięki temu prędkość jest niewielka i ewentualne straty też (u mnie kierunek). ... chociaż honda w proszku. Ale złożenia SUPER no i ciągle coś cię dzieje!! Lewo, prawo,lewo... Każdy powinien chociaż dwa , trzy razy do roku poćwiczyć zakręty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Każdy powinien chociaż dwa , trzy razy do roku poćwiczyć zakręty. myślę, że częściej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja śmigam na D211 a kocy nie mam. Jak jest ciepło to 1, 2 kółka i ogień, jak chłodno ze 4 trzeba zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Czy ja mógłbym spytać gdzie jest Koper... i jak mu było tam gdzie był? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 http://motocykle-lodz.pl/topic/9293-tor-bydgoszcz-z-kulikowiskopl-09052015r/page-2 chyba było mu dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi