żyszk Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Fotki wrzucę jutro jak je troszkę ogarnę LwG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Tor w Bydgoszczy zaliczony i powiem krótko było zaj***ie !!! Ja za dużo nie pisze, co widać po moich postach, ale jak bym nie napisał o tym to bym skrzywdził organizator. Kto jeszcze nie był na torze to gorąco polecam. Na prawdę WARTO!!! Co prawda to prawda-było za***iście!Dzięki wszystkim za zabawę:instruktorom,uczestnikom i Auto Szkole Turbo za zorganizowanie wyjazdu. Edytowane 9 Maja 2015 przez zino (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dziękuję wszystkim uczestnikom za dyscyplinę i super zabawę znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Bardzo fajne szkolenie, każdy powinien pojechać i się sprawdzić PS - galeria dla tych, którzy jeszcze ukrywają się przed fejsem ;Phttps://drive.google.com/folderview?id=0B5JLjgNSn0laflpWb2R2N1R2Y2pVd0gzNmVCeWE0N1NvbTBkanJ0Y1B1ZEZScW56SU5PSmc&usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Pierwszy raz na torze pierwszy raz szkolenie prowadzone przez gości którzy na nie jednym motocyklu gumę zaliczyli i powiem wam było warto na tyle że już myślę o kolejnym szkoleniu, choć z tego wróciłem z paroma kilogramami wiedzy więcej i perspektywą ile jeszcze nie wiem bądź nie umiem pozdrowienia dla całej ekipy kulikowiska i szkoły Turbo za organizację ps : galeria już w trakcie przesyłania do neta niebawem link do niej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski Szczerze mówiąc,to dwie nagrody zgarnęliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Filmy niestety nie obrobione jak coś ściągajcie i sobie poobrabiajcie ja dopiero pewnie zima do tego usiądę : 1.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwTVR3VDVRdUJjRlE/view?usp=sharing 2.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwRTg4ZDlJbm4zMGc/view?usp=sharing 3.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwblM4Zy1zTEVnVkE/view?usp=sharing 4.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqwb2FaekFMWVkzQXM/view?usp=sharing 5.https://drive.google.com/file/d/0ByZG1VUPanqweE5zVEpCQ0hFaU0/view?usp=sharing pozdrawiam Robert Chmielewski znowu w naszej ekipie znalazł się motocyklista nagrodzony przez ekipę kulikowisko.pl gratulacje równiez ode mnie i oczywiście zapraszam na kolejną edycję już 6 czerwca pozdrawiam Robert Chmielewski Szczerze mówiąc,to dwie nagrody zgarnęliśmy masz film? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Filmik jest w trakcie montażu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Filmik jest w trakcie montażu... Ale fajnie wyszło zdradź trochę szczegółów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Na początek wielkie dzięki za inicjatywę dla Roberta (OSK Turbo Pabianice) i Mariusza (X76) organizacja zapisów, wyjazdu i sam transport w obie strony był znacznym ułatwieniem (miejsce sypialniane w I klasie to już rozpusta ) Dla tych którzy się zastanawiają: Kurs fajnie zorganizowany ciekawa i krótka teoria w formie bardziej zbliżonej do dyskusji niż suchego wykładu + dawka humoru. Następnie część praktyczna dwie grupy zaawansowana (pierwszy raz na szkoleniu ) i weterani (którzy już uczestniczyli w tego typu spotkaniach). dzięki takiemu podziałowi można poszerzać swoją wiedzę uczestnicząc w kolejnych szkoleniach z serii "Kulikowisko" w różnych miejscach (Bydgoszcz, Ułęż, Łódź-Maratońska itd.) Zajęcia praktyczne składały się z pokazów i wyjaśnień ćwiczenia (pytań) następnie trening i informacja zwrotna od instruktorów na temat naszych postępów i błędów. Trzy osoby szkolące dostarczały nam wiedzy i korygowały nasze błędy, a ponadto mieliśmy chwile odpoczynku z wodopojem i przekąską . Sporo się nauczyłem i przyczyni się to do mojej frajdy i bezpieczeństwa jazdy. Powiedziałbym że koszt jest symboliczny (wynajęcie toru, sali szkoleniowej, trzech instruktorów, ratownik medyczny, przekąski, fotograf + bezcenna wiedza) i warto zainwestować. Filmy i zdjęcia wykonywane podczas jazdy przez organizatorów i kolegów pozwalają samem zaobserwować swoje odruchy i pozycje na moto i wyciągnąć wnioski. Co również jest bezcenne gdyż często nie zauważamy tego siedząc na moto. PS - galeria dla tych, którzy jeszcze ukrywają się przed fejsem ;P Dzięki Koper wreszcie mam kilka swoich zdjęć na moto i to w ruchu - zajefajne Edytowane 10 Maja 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ale fajnie wyszło zdradź trochę szczegółów Zwyczajny paciak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za mile spędzony dzień. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Na torze człowiek może pozwolić sobie na chwilę zapomnienia i poznać możliwości maszyny. Szkolenie bez zarzutów , (grupa początkująca) utrwaliłem sobie informacje i poćwiczyłem technikę. Jest ochota na więcej i myślę o wycieczce na tor Radom. To szkolenie było świetnym uzupełnieniem dla tego na Maratońskiej . Polecam taki zestaw dla każdego moto laika. Na pewno jeszcze pojawię sie na kulikowisku i nie wykluczone że już za niecały miesiąc. Dzięki wielki dla Roberta i Mariusza za bezpieczny transport. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie filmik zmontowałem tak na szybko jak coś to się szukajcie na nim : pozdrawiam Robert Chmielewski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi