Szara Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 + jednorożce. Ale nie możesz bac się nowosci. Podam Ci adres 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 dawaj ten adres 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 dawaj ten adres Mówi się proszę 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mówi się proszę z doświadczenia wiem, że proszę wogóle nie skutkuje 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 z doświadczenia wiem, że proszę wogóle nie skutkuje Masz bardzo słabe doświadczenie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 coś bym napisała ale ugryzę się w palec 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 to inne magiczne słowo: BIEGIEM !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 :ot: :ot: :ot: :ot: :ot: :ot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 OK, ok Temat dalej w : http://motocykle-lodz.pl/topic/23-co-ślina-naniesie-d/page-25 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Nieaktualne Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Kitket987 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam! Potrzebuję handlowców-doradców na rynek łódzki, branża energetyczna ( Firma RWE). Pozyskiwanie małych i średnich przedsiębiorstw. Wymagania: prawo jazdy B własny samochód chęci do pracy doświadczenie mile widziane ale nie jest konieczne. Ogólnie praca z ludźmi, dla osoby, która chce bardzo fajne warunki (łącznie z podstawą), możliwość awansu. najlepiej kontakt telefoniczny a później ewentualne spotkanie. Rekrutacja rusza w ponidziałek tj. 06.05.2013 Pozdrawiam Piotrek 531-531-353 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Liberty Motors z siedzibą przy ulicy Dąbrowskiego 207/225 w Łodzi poszukuję pracownika na stanowisku Magazynier + obsługa sprzedaży. Dokłądne info pod adresem: http://www.libertymotors.pl/firma/dolacz_do_nas.html?ln=pl Ewentualnie można kontaktować się ze mną : 723981702 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak dajecie R1200GS sluzbowego, ide do Was 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 jak dajecie R1200GS sluzbowego, ide do Was ja biorę służbowe hp4 i natychmiast rzucam obecną robotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam. Poszukuję pracy !! Miły, komunikatywny, ambitny i uczciwy. Ukończone technikum mechatroniczne w ZSP nr 22 ( Przybyszewskiego 73/75 w Łodzi ) Prawo jazdy kat. A i B E-mail - mateuszcieslak@poczta.onet.eu tel - 501 691 883 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 SIemanko, firma w której pracuję poszukuje w sumie to od zaraz programisty. Dokładnie na stanowisko Senior Software developera. Nie podaję nazwy firmy, żeby nie bło kyrpto reklamy. Chętnych prosze o kontakt na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Hej wszystkim zainteresowanym. Dla uzupełnienia poprzedniego wpisu przekazuję link do wakatów w firmie. Nie tylko developerskie. MOżna tam znaleźć wszystkie szczegoły dotyczące stanowiska. W razie pytań piszcie na priv: http://www.tomtom.jobs/apply.aspx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 PRACA STAŁA w BRZEZINACH Wymagania: status "lekarza weterynarii"Mile widziane autko i prawo jazdy oczywiście W grę wchodzą odpowiedzi od osób, które wiążą przyszłość z weterynarią i pracą w Brzezinach. Chętni nie muszą mieć doświadczenia, ważne aby ukończyły studia w tym kierunku bądź technikum czteroletnie z prawdziwego zdarzenia.Lecznica jest prowadzona przez osoby prywatne, nie tam żadna korporacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ja tylko umiem karmić kota... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ja tylko umiem karmić kota... To już nadajesz się na opiekuna 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 ja tylko umiem karmić kota... Ja potrafie... mam troche ptactwa w klatce 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 cofam, nakarmilem dzis kota i mi sie na wykladzine wyhaftowal http://jaquzie.republika.pl/nefre.jpg 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 cofam, nakarmilem dzis kota i mi sie na wykladzine wyhaftowal Biedny kotecccek.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ale z Was nicponie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 nicponie, to pewnie skrot od "nic tu po mnie", znaczy w tym watku 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi