Skocz do zawartości

Pierwsza Maszyna - Zx6R Vs. Thundercat

Thomas18

Rekomendowane odpowiedzi

BMW S1000RR

polecam fajne moto

Wbrew temu co pisze Wojtek, jestem stanowczo za cienka na Poznań Podszkolę się i na koniec przyszłego sezonu spróbuję

ale my tam jeździmy sie uczyć by na ulicy jakoś sobie radzić z zakrętami, jak się podszkolisz to na zawody do poznania jedź ;)

zapraszam jedziemy sporą grupą z łodzi 17 września, jest możliwość wypożyczyć motocykl przygotowany na tor :smile:

nie zamierzam na nic większego niż 600-ke nie wiem tylko czy właśnie 500 czy 600 a opinie są podzielone... ogólnie wolałbym moto które posłuży jakoś na 3 sezony a nie 3 miesiące

lepiej kup 500 potraktuj jako naukę, pomęcz się sezon sprzedasz za te same pieniądze a wyjdzie z pożytkiem dla portfela i zdrowia ;)

trzymajcie się tematu

temat właściwie już wyczerpany, kolega chyba podjął decyzję :smile: ??

no chyba przy 500-ce zostanę tylko jeszcze przemyślę którą i jak się da to kupię zaraz po otrzymaniu prawka by jeszcze pojeździć w tym sezonie i przyszły przynajmniej do wakacji :smile: potem będę chyb szukał czegoś na trasy dłuższe niż po mieście (160-400km w jedną stronę)

najlepiej CB 500 bo najmocniejsza 58 KM i najtrwalsza chyba

mieliśmy kiedyś jedną szt. która miała 150 tysięcy km, i bardzo dobrze silniczek mruczał (wymieniłem tylko kosz sprzęgłowy i napinacz)

GS500 46 koników brakuje mu mocy mimo wszystko

cb500 25% mocniejsza :biggrin:

Polecam fazera 600 , wiele osób od tego zaczynało , fajny uniwersalny sprzęt , moc przyzwoita lekki , ogólnie daje radę i nawet ma schowek pod siedzeniem :-)) heble też pierwsza klasa

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Śni mi się po nocach w najpiękniejszych snach :biggrin: ale za to cena jest koszmarem :biggrin:

To jest nas dwóch ;)

Jeszcze ze 2 lata i będzie w przystępnej cenie jakaś używka

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

@Sołtys najmocniejszą maszynką sportowo-turystyczną nie jest Cb500 a GPZ 500 :smile:

I też marze o S1000RR :P

no w sumie nie brałem po uwagę gpz może dlatego ze jest w owiewkach

a ja wiem czy mażę o S1000RR, za mocna dla mnie ;)

Jeszcze ze 2 lata i będzie w przystępnej cenie jakaś używka

bał bym się to kupić gdy będzie miało 4-5 lat

widziałem na torze co prawda, ale na 100% seryjne S1000RR jak wypluło bokiem korbowód, przebiegu miał około 3k km

w Japończykach też się to zdarza, ale mocno przedłubanych!!! a BMW to taki mocno podkręcony 1000, dlatego tak fajnie za***rdala :smile:

nowy jak najbardziej, puki gwarancja jest ;)