scOti Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 trzymajcie się tematu 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 BMW S1000RR polecam fajne moto Wbrew temu co pisze Wojtek, jestem stanowczo za cienka na Poznań Podszkolę się i na koniec przyszłego sezonu spróbuję ale my tam jeździmy sie uczyć by na ulicy jakoś sobie radzić z zakrętami, jak się podszkolisz to na zawody do poznania jedź zapraszam jedziemy sporą grupą z łodzi 17 września, jest możliwość wypożyczyć motocykl przygotowany na tor nie zamierzam na nic większego niż 600-ke nie wiem tylko czy właśnie 500 czy 600 a opinie są podzielone... ogólnie wolałbym moto które posłuży jakoś na 3 sezony a nie 3 miesiące lepiej kup 500 potraktuj jako naukę, pomęcz się sezon sprzedasz za te same pieniądze a wyjdzie z pożytkiem dla portfela i zdrowia trzymajcie się tematu temat właściwie już wyczerpany, kolega chyba podjął decyzję ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas18 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 no chyba przy 500-ce zostanę tylko jeszcze przemyślę którą i jak się da to kupię zaraz po otrzymaniu prawka by jeszcze pojeździć w tym sezonie i przyszły przynajmniej do wakacji potem będę chyb szukał czegoś na trasy dłuższe niż po mieście (160-400km w jedną stronę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 najlepiej CB 500 bo najmocniejsza 58 KM i najtrwalsza chyba mieliśmy kiedyś jedną szt. która miała 150 tysięcy km, i bardzo dobrze silniczek mruczał (wymieniłem tylko kosz sprzęgłowy i napinacz) GS500 46 koników brakuje mu mocy mimo wszystko cb500 25% mocniejsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 BMW S1000RR Śni mi się po nocach w najpiękniejszych snach ale za to cena jest koszmarem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Polecam fazera 600 , wiele osób od tego zaczynało , fajny uniwersalny sprzęt , moc przyzwoita lekki , ogólnie daje radę i nawet ma schowek pod siedzeniem :-)) heble też pierwsza klasa 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Śni mi się po nocach w najpiękniejszych snach ale za to cena jest koszmarem To jest nas dwóch Jeszcze ze 2 lata i będzie w przystępnej cenie jakaś używka 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 @Sołtys najmocniejszą maszynką sportowo-turystyczną nie jest Cb500 a GPZ 500 I też marze o S1000RR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 @Sołtys najmocniejszą maszynką sportowo-turystyczną nie jest Cb500 a GPZ 500 I też marze o S1000RR no w sumie nie brałem po uwagę gpz może dlatego ze jest w owiewkach a ja wiem czy mażę o S1000RR, za mocna dla mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Tylko fazerek 600 można zacząć ,i dobrze się bawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jeszcze ze 2 lata i będzie w przystępnej cenie jakaś używka bał bym się to kupić gdy będzie miało 4-5 lat widziałem na torze co prawda, ale na 100% seryjne S1000RR jak wypluło bokiem korbowód, przebiegu miał około 3k km w Japończykach też się to zdarza, ale mocno przedłubanych!!! a BMW to taki mocno podkręcony 1000, dlatego tak fajnie za***rdala nowy jak najbardziej, puki gwarancja jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas18 Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LyZpcEZyJyg Takie małe porównanie S1000RR z nissanem gtr plus jeszcze kawa zx10r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi