Komunikacja Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mam ogromną prośbę do osób, które piszę że zjawią się na Zlocie ale na 100% nie są pewne, aby napisały mi wiadomość ze swoim imieniem i nazwiskiem lub jak wolą ksywką. Wolę mieć przygotowane dla Was gadżety niż w niedzielę mam się martwić, że Was nie uwzględniłam i mam za mało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ponawiam pytanie z poprzedniej strony z racji tego że niedziela blisko a jutro będę miał mniejszy dostęp do kompa więc chciałbym dowiedzieć się czy jedziemy jakoś większą lub mniejszą grupą w niedzielę na ten zlocik? Ewentualnie skąd i o której? Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To może zbiórka pod M1? Dobre miejsce aby ruszyć prosto na Brzeziny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja startuje z Koluszek :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztandeR Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja niestety nigdzie nie wystartuje bo rozwaliłem moto ... Żałuję ale może na innym zlocie się spotkamy ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jak dla mnie parking na M1 jest super przynajmniej problemu z miejscem a i wylot na Brzeziny od razu Hej, hej Podaje szczegóły organizacyjne dotyczące VII Zlotu Motocyklowego - przypominam 29 lipca Brzeziny: - o godz. 13.30 zbiórka na parkingu przed kościołem św. Franciszka z Asyżu - wjazd od ulicy Okrzei (jak w ubiegłym roku, ale uwaga na utrudnienia remontowo budowlane na Okrzei) - mam nadzieje, że się pomieścimy - o 14.00 msza święta w intencji motocyklistów, - o 15.00 poświęcenie motocyklów, - 15.30 przejazd przez okoliczne wioski, trasa prawdopodobnie będzie podobna do tamtego roku - zatankujcie bo trasa nie jest krótka - około 16 przyjazd do Jordanowa, powitanie motocyklistów, wręczenie drobnych upominków, poczęstunek, ... Jak wspomniałam wcześniej wszystkich chętnych motocyklistów zachęcam do potwierdzenia swojej obecności, aby usprawnićcałą organizacje Zlotu - jak Wam wygodniej telefonicznie lub e-mailem. Wystarczy podać Imię i Nazwisko Telefon kontaktowy do mnie 790-604-464 - podaje komórkę, gdyż jestem na urlopie. Lub telefon do Starostwa 46 874-31-64 Gdybyście mieli jakiekolwiek pytania - pytajcie... Pozdrawiam PS. Przed Zlotem wyślę Wam informacje na temat Straży Miejskiej (czy stoją, gdzie stoją i o której) - głupio by było dostać fotkę pamiątkową od SM. skoro taki jest plan działania zlotu to może 12:30 na M1 będzie akuracik żeby ewentualnie poczekać odrobinę na spóźnialskich i pogadać na spokojnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To mówicie że M1 myślałem o miejscu czwartkowych spotkań ale ok tez mi pasuję to zbiórka tam ale o której ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 ja rownierz bede na priw wyslalem dane lece od strony rawy wiec widzimy sie na miejscu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Edytko a powiedz, czy msza będzie w amfiteatrze czy w kościele? > Jak w tamtym roku gdzie wszyscy stali przy motocyklach na parkingu. A msza w kościele 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jedźmy tam na 15:30 żeby trafic po mszy i święceniach:P co do zbiórki to wolałbym central:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Nie ma sensu jechać taką grupą przez centrum - oficjalnie spotykamy się 29 lipca o godzinie 12.15 na parking przy stacji C.H. M1 ul.Brzezińska 27/29. Wyjazd ok.12.30 - 12.45 Tylko proszę nie stawać na terenie stacji NESTE, iż prędzej czy później nas wygonią, dlatego stawajcie na parkingu wyznaczonym dla gości M1, blisko stacji. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunikacja Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Edytko a powiedz, czy msza będzie w amfiteatrze czy w kościele? > Jak w tamtym roku gdzie wszyscy stali przy motocyklach na parkingu. A msza w kościele Jeśli pogoda dopisze to msza będzie w Amfiteatrze na świeżym powietrzu. Oczywiście nikogo to uczestnictwa we mszy świętej nie będziemy zmuszać, Ale postaramy się w trakcie mszy świętej przynajmniej w większością Was zamienić kilka zdań 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeśli pogoda dopisze to msza będzie w Amfiteatrze na świeżym powietrzu. Oczywiście nikogo to uczestnictwa we mszy świętej nie będziemy zmuszać, Ale postaramy się w trakcie mszy świętej przynajmniej w większością Was zamienić kilka zdań Rozmowa z piękną kobietą zawsze mile widziana ..a przy tym kawa hmm... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Msza... no po prostu nie mogę się doczekać aż mi pingwin moto pokropi . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dla podróżujących od strony selgrosa info http://motocykle-lodz.pl/topic/2117-niebezpieczne-miejsca-lodz-i-okolice/page__hl__%2Bniebezpieczne+%2Bmiejsca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 @Rado Pingwin, nie pingwin, ale pokropić nie zaszkodzi 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 @Rado Pingwin, nie pingwin, ale pokropić nie zaszkodzi Tylko zacieków narobi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dokładnie. Jesli ktoś czuje potrzebę- mi ABSOLUTNIE nic do tego, ale religia tak się ma do motocykla jak pieluszki always do ramadanu, dlatego nie bardzo widzę sens w takim łączeniu. Ot- moje osobiste... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 mnie akurat nie przeszkadza, jak ksiądz machnie kropidłem, moto mi od tego nie zardzewieje 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ciekawy jestem jak to będzie z tą pogodą dopisze czy nie dopisze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Lecę na M1 z Pabianic koło 11:30. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Lecę na M1 z Pabianic koło 11:30. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. Mogę się podpiąć przy Paderewskiego/Zaolziańska (szpital Kopernika) ok 11.40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ok, to zatrzymam się pod szpitalem koło 11:40 od strony Pabianickiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 leci ktoś od strony zgierza , strykowa itp.? ja startuję z glinnika o 11.40 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ok, to zatrzymam się pod szpitalem koło 11:40 od strony Pabianickiej. Chętnie z kolegą (R1) się podłączymy, jednak bez szaleństw, bo jedziemy z plecaczkami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi