Skocz do zawartości

Vii Zlot Motocyklistów W Brzezinach

Komunikacja

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ogromną prośbę do osób, które piszę że zjawią się na Zlocie ale na 100% nie są pewne, aby napisały mi wiadomość ze swoim imieniem i nazwiskiem lub jak wolą ksywką. Wolę mieć przygotowane dla Was gadżety niż w niedzielę mam się martwić, że Was nie uwzględniłam i mam za mało.

Ponawiam pytanie z poprzedniej strony z racji tego że niedziela blisko a jutro będę miał mniejszy dostęp do kompa więc chciałbym dowiedzieć się czy jedziemy jakoś większą lub mniejszą grupą w niedzielę na ten zlocik? Ewentualnie skąd i o której? Pozdrawiam

Ja startuje z Koluszek :riding: :riding: :riding::whistling:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Jak dla mnie parking na M1 jest super :smile: przynajmniej problemu z miejscem a i wylot na Brzeziny od razu :smile:

Hej, hej

Podaje szczegóły organizacyjne dotyczące VII Zlotu Motocyklowego - przypominam 29 lipca Brzeziny:

- o godz. 13.30 zbiórka na parkingu przed kościołem św. Franciszka z Asyżu - wjazd od ulicy Okrzei (jak w ubiegłym roku, ale uwaga na utrudnienia remontowo budowlane na Okrzei) - mam nadzieje, że się pomieścimy :smile:

- o 14.00 msza święta w intencji motocyklistów,

- o 15.00 poświęcenie motocyklów,

- 15.30 przejazd przez okoliczne wioski, trasa prawdopodobnie będzie podobna do tamtego roku - zatankujcie :smile: bo trasa nie jest krótka

- około 16 przyjazd do Jordanowa, powitanie motocyklistów, wręczenie drobnych upominków, poczęstunek, ...

Jak wspomniałam wcześniej wszystkich chętnych motocyklistów zachęcam do potwierdzenia swojej obecności, aby usprawnićcałą organizacje Zlotu - jak Wam wygodniej telefonicznie lub e-mailem. Wystarczy podać Imię i Nazwisko Telefon kontaktowy do mnie 790-604-464 - podaje komórkę, gdyż jestem na urlopie. Lub telefon do Starostwa 46 874-31-64

Gdybyście mieli jakiekolwiek pytania - pytajcie...

Pozdrawiam

PS. Przed Zlotem wyślę Wam informacje na temat Straży Miejskiej (czy stoją, gdzie stoją i o której) - głupio by było dostać fotkę pamiątkową od SM.

skoro taki jest plan działania zlotu to może 12:30 na M1 będzie akuracik żeby ewentualnie poczekać odrobinę na spóźnialskich i pogadać na spokojnie?

Edytko a powiedz, czy msza będzie w amfiteatrze czy w kościele? > Jak w tamtym roku gdzie wszyscy stali przy motocyklach na parkingu. A msza w kościele :whistling:

Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy.  501-629-877

http://www.autopowypadku.pl

Nie ma sensu jechać taką grupą przez centrum - oficjalnie spotykamy się 29 lipca o godzinie 12.15 na parking przy stacji C.H. M1 ul.Brzezińska 27/29. Wyjazd ok.12.30 - 12.45

Tylko proszę nie stawać na terenie stacji NESTE, iż prędzej czy później nas wygonią, dlatego stawajcie na parkingu wyznaczonym dla gości M1, blisko stacji.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Edytko a powiedz, czy msza będzie w amfiteatrze czy w kościele? > Jak w tamtym roku gdzie wszyscy stali przy motocyklach na parkingu. A msza w kościele :whistling:

Jeśli pogoda dopisze to msza będzie w Amfiteatrze na świeżym powietrzu. Oczywiście nikogo to uczestnictwa we mszy świętej nie będziemy zmuszać, Ale postaramy się w trakcie mszy świętej przynajmniej w większością Was zamienić kilka zdań :smile:

Jeśli pogoda dopisze to msza będzie w Amfiteatrze na świeżym powietrzu. Oczywiście nikogo to uczestnictwa we mszy świętej nie będziemy zmuszać, Ale postaramy się w trakcie mszy świętej przynajmniej w większością Was zamienić kilka zdań :smile:

Rozmowa z piękną kobietą zawsze mile widziana :riding: ..a przy tym kawa :drool: hmm...

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Dokładnie. Jesli ktoś czuje potrzebę- mi ABSOLUTNIE nic do tego, ale religia tak się ma do motocykla jak pieluszki always do ramadanu, dlatego nie bardzo widzę sens w takim łączeniu. Ot- moje osobiste...

Andree-stary wyga

mnie akurat nie przeszkadza, jak ksiądz machnie kropidłem, moto mi od tego nie zardzewieje :P

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Lecę na M1 z Pabianic koło 11:30. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam.

Mogę się podpiąć przy Paderewskiego/Zaolziańska (szpital Kopernika) ok 11.40

leci ktoś od strony zgierza , strykowa itp.? ja startuję z glinnika o 11.40

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Ok, to zatrzymam się pod szpitalem koło 11:40 od strony Pabianickiej.

Chętnie z kolegą (R1) się podłączymy, jednak bez szaleństw, bo jedziemy z plecaczkami.