Primer Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Witam, niestety nie mogę skorzystać z usług mojego serwisu czy możecie mi polecić z czystym sumieniem dobrego fachowca a w dodatku uczciwego. Niestety po moich przejściach z pewnym serwisem zawsze trzymałem się mechanika któremu ufam niestety przez najbliższy czas jest to niemożliwe dlatego proszę o radę. Potrzebuję wyregulować zawory i przepustnice w FJR 1300 0 Cytuj
karpiu Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Polecam Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na Nadrzecznej. 1 Cytuj
marr Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wszystkie naprawy wykonuje w TIm Motocenter w Aleksandrowie. Z czystym sumieniem polecam ten serwis. 0 Cytuj
Kefas Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2019 ode mnie godny polecenia jest serwis przy Motorwings na Milionowej 0 Cytuj
xanton Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 Trzy odpowiedzi i trzy różne miejsca. Ciężko będzie Ci znaleźć w ten sposób wielu forumowiczów ma swoich zaufanych, których będą polecać. Części mechaników wcale nie zależy na reklamie bo mają dużo zleceń i tak. Popytaj w czwartek na zlocie albo na forum FJR. Powodzenia w naprawie! 0 Cytuj
Primer Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Chodziło mi o mechanika, który najważniejsze jest uczciwy a drugie miał już do czynienia z fjr-ą . Do tej pory zawsze oddawałem moto do Faziego na kolumny i nigdy się nie zawiodłem ale facet siedzi w wyścigach i teraz cały jego idzie na to. Niestety po przygodach z pewnym serwisem mam wielkie obawy jak mam oddać moto komuś kogo nie znam dlatego pytam Was o poradę 0 Cytuj
drummer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja też polecam Motorwings, serwisuję u nich FJRę już drugi sezon, przed tym sezonem też robili regulację zaworów i przepustnic. 0 Cytuj
Primer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 A co sądzicie o serwisie stunt ex z Aleksandrowa gdzieś czytałem wiele pozytywnych komentarzy? 0 Cytuj
Primer Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dnia 18.06.2019 o 12:57, drummer napisał: Ja też polecam Motorwings, serwisuję u nich FJRę już drugi sezon, przed tym sezonem też robili regulację zaworów i przepustnic. Wszystko fajnie tylko dziś dowiedziałem się że za regulację zaworów i przepustnic chcą 1100 zł to jest chore!!! 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na Rzeźnej 7 w Andrespolu jest spoko serwis u Krzyśka. Gościu ogarnięty ale terminy dłuugie.. 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Mój głos na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie. 2 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
Rekomendowane odpowiedzi