Skocz do zawartości

Uczciwy i fachowy serwis

Primer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niestety nie mogę skorzystać z usług mojego serwisu czy możecie mi polecić z czystym sumieniem dobrego fachowca  a w dodatku uczciwego. Niestety po moich przejściach z pewnym serwisem zawsze trzymałem się mechanika któremu ufam niestety przez najbliższy czas jest to niemożliwe dlatego proszę o radę. Potrzebuję wyregulować zawory i przepustnice w FJR 1300

Trzy odpowiedzi i trzy różne miejsca. Ciężko będzie Ci znaleźć w ten sposób wielu forumowiczów ma swoich zaufanych, których będą polecać. Części mechaników wcale nie zależy na reklamie bo mają dużo zleceń i tak. Popytaj w czwartek na zlocie albo na forum FJR. Powodzenia w naprawie!

Chodziło mi o mechanika, który najważniejsze jest uczciwy a drugie miał już do czynienia z fjr-ą . Do tej pory zawsze oddawałem moto do Faziego na kolumny i nigdy się nie zawiodłem ale facet siedzi w wyścigach i teraz cały jego  idzie na to. Niestety po przygodach z pewnym serwisem mam wielkie obawy jak mam oddać moto komuś kogo nie znam dlatego pytam Was o poradę

Dnia 18.06.2019 o 12:57, drummer napisał:

Ja też polecam Motorwings, serwisuję u nich FJRę już drugi sezon,  przed tym sezonem też robili regulację zaworów i przepustnic.

Wszystko fajnie tylko dziś dowiedziałem się że za regulację zaworów i przepustnic chcą 1100 zł to jest chore!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mój głos na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie.

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.