Primer Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Witam, niestety nie mogę skorzystać z usług mojego serwisu czy możecie mi polecić z czystym sumieniem dobrego fachowca a w dodatku uczciwego. Niestety po moich przejściach z pewnym serwisem zawsze trzymałem się mechanika któremu ufam niestety przez najbliższy czas jest to niemożliwe dlatego proszę o radę. Potrzebuję wyregulować zawory i przepustnice w FJR 1300 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Polecam Grand Motorbike Garage w Konstantynowie na Nadrzecznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wszystkie naprawy wykonuje w TIm Motocenter w Aleksandrowie. Z czystym sumieniem polecam ten serwis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 ode mnie godny polecenia jest serwis przy Motorwings na Milionowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Trzy odpowiedzi i trzy różne miejsca. Ciężko będzie Ci znaleźć w ten sposób wielu forumowiczów ma swoich zaufanych, których będą polecać. Części mechaników wcale nie zależy na reklamie bo mają dużo zleceń i tak. Popytaj w czwartek na zlocie albo na forum FJR. Powodzenia w naprawie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primer Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Chodziło mi o mechanika, który najważniejsze jest uczciwy a drugie miał już do czynienia z fjr-ą . Do tej pory zawsze oddawałem moto do Faziego na kolumny i nigdy się nie zawiodłem ale facet siedzi w wyścigach i teraz cały jego idzie na to. Niestety po przygodach z pewnym serwisem mam wielkie obawy jak mam oddać moto komuś kogo nie znam dlatego pytam Was o poradę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja też polecam Motorwings, serwisuję u nich FJRę już drugi sezon, przed tym sezonem też robili regulację zaworów i przepustnic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primer Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 A co sądzicie o serwisie stunt ex z Aleksandrowa gdzieś czytałem wiele pozytywnych komentarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primer Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Dnia 18.06.2019 o 12:57, drummer napisał: Ja też polecam Motorwings, serwisuję u nich FJRę już drugi sezon, przed tym sezonem też robili regulację zaworów i przepustnic. Wszystko fajnie tylko dziś dowiedziałem się że za regulację zaworów i przepustnic chcą 1100 zł to jest chore!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na Rzeźnej 7 w Andrespolu jest spoko serwis u Krzyśka. Gościu ogarnięty ale terminy dłuugie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Mój głos na Grand Motorbike Garage w Konstantynowie. 2 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi