luge Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Brak iskry, cewki sprawdzone i obie mają taką samą rezystancje, masa jest ok więc podejrzewam że może to być moduł i tu prośba do forumowiczów czy jest ktoś kto posiada taką Yamaszke i poświęciłby mi parę minut (na sprawdzenie mojego modułu). 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Sprawdź jeszcze polaczenie miedzy impulsatorem - modułem i cewkami, Może cos sie rozlaczylo, albo zasniedzialo? Mozna sie pokusic o podmaine modulu z jakiejs dzialajacej sztuki z podobnego rocznika, ale pytanie czy taką znajdziesz. Edit: a który to rocznik? I czy nie masz przypadkiem jakiegoś alarmu czy innego immobilizera? Bo moze tu jest jakis problem a nie w kablach lub samym module? /Tak sobie zgaduję.../ Edytowane 11 Czerwca 2018 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
luge Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 2012, problem z immo też biorę pod uwagę, tylko czy wtedy by w ogóle kręcił rozrusznik? 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Na ogol immo odcina zaplon, a nie rozrusznik. W XJ6 zdarzaja sie problemy z ułożeniem anteny od immo przy stacyjce. przejrzyj te okolice. Czasem proste rozwiazania okazuja sie problemem powodujacym duze klopoty. Ew. poszperaj w necie za serwisowka do tego modelu. O ile pamietam jest opisana procedura testowania immo i dodawania kluczyka. Moze tu jest problem /wróżymy dalej / Edytowane 11 Czerwca 2018 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
luge Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Serwisówke mam na innym komputerze to sobie przejrzę z tym testowaniem, a przy stacyjce wszystko wygląda ok. 1 Cytuj
luge Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2018 Żeby przetestować i dodać kluczyk niestety potrzebny jest ten czerwony kluczyk a takowego nie posiadam, poza tym w trybie diagnostycznym powinien wywalić błąd a nic takiego sie nie pokazuje. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi