Lans Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dzisiaj w nocy latamy na Dellu !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mogłeś napisać zanim się napiłem 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 aja tez w lozku po 2 lampkach KONIAKU kurde http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W ndz bedziemy latac na Dellu. Moze jakies sciganko, jazda na kole, itd itd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 W ndz bedziemy latac na Dellu. Moze jakies sciganko, jazda na kole, itd itd napisz mi na PW w jakich godzinach bedziecie latac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior188 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Panowie to jak z tym dzisiejszym Dellem???/ bawi sie tam ktoś dziś??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Edytowane 9 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Lipa się robi w niedziele na Dellu, przez zloty puszek. Kolejna obława i to chyba na motocyklistów dzisiaj była. W dodatku cwaniaczki, wiechali przejściem dla pieszych do lasu i sie schowali. Czekali, jak by ktoś uciekał miałby niespodzianke Edytowane 9 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 tajniacy zrobili sobie łapankę puszek 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Lipa lipa:-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Kto lata jutro w nocy po mieście ??? Bo sie ustawiamy w pare maszyn . Jak coś to na pw napisze miejsce i godz. Dzisiaj o 21 pod MC donalds na widzewie. Z tamtad lecimy tam gdzie sie umawialismy. Edytowane 10 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jutro ok 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Dzisiejsza frekwencja zaskakujaca Trzeba czesciej takie zjazdy organizowac Niestety cos pechowo w ostatnim czasie sie zrobilo Edytowane 12 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 wow;) mój pierwszy wypad na Dell ekipą i 100tysięcy wrażeń hehe zgłoszenie urywanych lusterek, szlifierki Lone i jeszcze ten Lis którego musiałem potem szukać a skubaniec przeżył przejechanie przodem i tyłem przy 75km/h ... ale poza tym to wypad spoko. naliczylem 37 motongów po ,,przepchaniu'' ich na zatoczke przystanku. nieźle nieźle.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 lisa rozjechałeś????? morderca ps. po co go szukałeś? obszycie na manetki Ci się zamarzyło? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chcial pewnie udzielic pomocy 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 tez sie chetnie przejade o ile nie zapomne sledzic tematu:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 thebestof....miejsce gdzur chlopaki chodza na tylne...wolalem wykopac pajaca na bok zeby czasem komus nie posłuzyl za bilet do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Przejeżdżałem puszka to widziałem sporo moto na rondzie przy krancowce wczoraj ok 2130. Ale nie podjezdzalem, bo puszka to tak trochę głupio. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 trzeba bylo. a bylo nas w widelkach 30-40 ps jaki to moto z silnikiem od harleya? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) ps jaki to moto z silnikiem od harleya? Pewnie rozchodzi Ci się o motocykl Smootha - Buell. Moto opisane w tym temacie: http://motocykle-lod...005/#entry31343 Zgadłem ? Nie jestem pewny czy to silnik Harleya, ale na pewno ma taki dźwięk Edytowane 12 Września 2012 przez MarcinGraczykLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 dzieki. koniec z OT. psiaki nadal kołowały bez konca? F160 boczny;) mnie przy rydza by scignely ograniczenie 40groszy a ja 82hehe ale zaslonil mnie sedes vito i widocznie nie zauwazyli hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Zgadłem ? Nie jestem pewny czy to silnik Harleya, ale na pewno ma taki dźwięk http://en.wikipedia.org/wiki/Buell_Motorcycle_Company 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 jesli taki dzwiek to musi byc HD. ztego co zlyszalem to bracia dawidkowie opatentowali dzwiek. a zaczynali od szopy ehh.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dell fajna sprawa, ale ja od pewnego czasu sprawdzam się na naszej nowej trasie sieradzkiej. Zdecydowanie fajniej tam rozwinąć jakąś konkretną prędkość, łuki ...dla każdego coś dobrego, brak świateł. W sumie to nawet nie da się porównywać z dell'em . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi