Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Honda CBR F4i Problem z elektryką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wczoraj kupiłem do F4i elektryke główną założyłem wszystko działa jak należy Ale nie ma prądu na tylne światło i na pompę paliwa wie ktoś może co i jak zrobić bo nie wiem już. Bezpieczniki sprawdziłem wszystko jest Oki Ale nadal nie działa.  Ktoś coś wie może miał podobnie ??

Opublikowano

Schemat w garść i lecisz po połączeniach - innej, prostszej drogi raczej nie ma.

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.

Opublikowano

Rozwin troche temat co masz na mysli piszac ze wymieniles elektrykę głowna,razem z modułem i immo ? Moze byc ze immobilizer blokuje pompe paliwa ,sprawdzales czy iskra jest ? Co do tylnej lampy to tak jak KLOSZ pisze ,schemat i lecisz...

Opublikowano

Sprawdź też przekaźnik pompy paliwa i przekaźnik odcinający paliwo, sterowany z modułu (o ile mnie skleroza nie myli, to w F4 sa dwa przekaźniki na sterowaniu pompą).

Zdrowko

KLOSZ

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

"Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™

Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.