Kapsel Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Witajcie. Wczoraj kupiłem do F4i elektryke główną założyłem wszystko działa jak należy Ale nie ma prądu na tylne światło i na pompę paliwa wie ktoś może co i jak zrobić bo nie wiem już. Bezpieczniki sprawdziłem wszystko jest Oki Ale nadal nie działa. Ktoś coś wie może miał podobnie ?? 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2017 Schemat w garść i lecisz po połączeniach - innej, prostszej drogi raczej nie ma. 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
Madpawel Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Rozwin troche temat co masz na mysli piszac ze wymieniles elektrykę głowna,razem z modułem i immo ? Moze byc ze immobilizer blokuje pompe paliwa ,sprawdzales czy iskra jest ? Co do tylnej lampy to tak jak KLOSZ pisze ,schemat i lecisz... 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy
KLOSZ Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2017 Sprawdź też przekaźnik pompy paliwa i przekaźnik odcinający paliwo, sterowany z modułu (o ile mnie skleroza nie myli, to w F4 sa dwa przekaźniki na sterowaniu pompą). 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
Rekomendowane odpowiedzi