Wojas LdZ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No too gdzie ?? bo jest ładnie a nie chce przesiedzieć cały dzień w chałupie ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja jestem wolny jak ktos chetny mozemy gdzies polecieic - mi roznicy nie robi gdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 to jak sie umawiamy i gdzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 o 19.30 gdzie chcecie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 moja propozycja na dziś dla osób chcących się przyłączyć: post 44 tematu: http://motocykle-lodz.pl/topic/1179-zainteresowania-pozamotocyklowe/page__st__40 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A wiec plan jest taki: za jakieś 15-20 min startuje z retkini i jade do Lipiec Reym. do najlepszej a potem sie zobaczy. jesli jest ktos chetny to zapraszam na retkinie lub dzwonci 660690670. bylo by milo w wiekszej gropie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ktoś jakieś plany na weekend? Planuję dołączyć na obstawę ślubu w Pabianicach o 14;00 ale później też by coś porobił. Chętnie polatam w jakimś większym gronie niż tylko ja, Zipp i moje ego 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ohohoho, Aidek Zippa odzyskał. Trzeba to jakoś uczcić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior188 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Lata dziś ktos po Łodzi wieczorem tzn ok 21 ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Leci ktoś do spały, albo gdzieś zaraz? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mossberg Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 latałem ale wpadłem do domu "na zupę" i zaraz dalej "w miacho" :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja zara sie zbieram i podlecę na chwile na dela. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 jesli ktoś ma ochote polatac to jedziemy na Czarnocin za godzinę tam będziemy a plany dalsze wyjdą w trakcie tel 609373541 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jak ktoś ma ochotę polatać dell godzina 19 na rondzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 na dellu widzieliśmy tylko dwa miśki na motocyklach i r1 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Lata ktoś dziś ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja latam zaraz wychodze za 30 min 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 18:30 lajtowo poligon Brus? Jeśli ktoś z Was ma coś innego niż plastik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ktoś ma jakiś pomysł na dziś? bez obstawek ślubnych, prędkość 120 ? godziny popołudniowe 16-17? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jaaaaaaaa . tylko kombinezon mam brudny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Spotkanie mc donalds lutomierska. Gdzie? Nie wiemy. Ale 300km peknie -ja -Naen 15.00 mcdonalds czekamy do 20po 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Lece do kruszowa wieczorem o 19 czekam na stacji BP przy Cubusie jak ktoś chętny to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ty lepiej na della lec a nie na kruszow! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 na dellu nie ma szamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Lece do kruszowa wieczorem o 19 czekam na stacji BP przy Cubusie jak ktoś chętny to zapraszam Dzejdzej a stawiasz że tak zapraszasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 my z Fatum i nowym kolegą GSX-R 600 K7amil zrobiliśmy sobie małą wycieczkę tylko 370 km było superrr 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi