Zyygy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 to ja jestem chętny nad ten bałtyk. Chałupy rewelacja. Może ktoś jeszcze. Tylko że ja nie dam rady o 9 wystartować bo około 12 motocykl od Jakuba odbieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przemek ja mam tylko propozycję , sprawdźcie noclegi bo we Władku to marzenie ściętej głowy nocleg złapać w ten weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Gdzies nocleg sie załatwi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Oooo Władimir to fajny pomysł,a jak nie to zawsze można kimnąć na plaży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ktos, cos, gdzies, dzis ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deathside Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Siemka ,przepraszam za moją długą nie obecność. Jak ktoś chętny na dzisiaj czekam na tel 507085321 . Bulba zauważyłem że jesteś też wolny na dzisiaj jak coś czekam na kontakt . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcia Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 CO DO NOCLEGO WE wŁADKU TO ZNAJOMI TERAZ WROCILI I JEST DUZO WOLNYCH 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To gites http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ja za 30 min ruszam :riding: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 zazdroszcze tego wybrzeza !!! ja dzis dzionek wolny tak do 16 tej jak ktos gdzies leci tak do 150 km to chetnie sie podlacze na pare godzinek pls o telefon 668033508 zbiore sie w 10 minut http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jade do Wilkowyjj rano 7,30 stacja brzezińska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jutro 18-19 koło DELLA Są ronda więc można ćwiczyć zejście na kolano Wszystkich chętnych zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jutro 18-19 koło DELLA Są ronda więc można ćwiczyć zejście na kolano Wszystkich chętnych zapraszam A w powitalni się było? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Już tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A czy ktoś z później wstających ma ochotę wyruszyć gdzieś nad wodę lub gonić wycieczkę z "Niedzielny Wypad na obiad"? Ja bym ruszał najwcześniej o 12, chętnie bym coś zjadł ale i pomoczył dupsko w wodzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek954 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A czy ktoś z później wstających ma ochotę wyruszyć gdzieś nad wodę lub gonić wycieczkę z "Niedzielny Wypad na obiad"? Ja bym ruszał najwcześniej o 12, chętnie bym coś zjadł ale i pomoczył dupsko w wodzie. Jak coś ja mam zamiar gdzies ruszyc za ok godz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 o 15stej bądź lekko po widzimy się w konstantynowie na rynku. Ja, Różowa, Kubastma, Bart i jedziemy nad jeziorsko. Trochę posiedzieć przy wodzie, pomoczyć nogi itd. Po wszystkim lecimy pewnie coś wszamać. Chętni mile widziani Prędkość pewnie typowo turystyczna bez szaleństw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) ja z Pawłem i jego żoną byliśmy na jeziorku, o którym była mowa w temacie Niedzielny Wypad Na Obiad 19.08.12 , a po opalaniu i pływaniu skoczyliśmy po 18 na tamę na lody (szkoda że się nie spotkaliśmy). potem pod Aleksandrowem na obiadek. Dzięki za miło spędzony czas. PS. chyba się minęliśmy pod Uniejowem. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez miqul (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 drobiazg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 We Władku brak miejsc jak i w Chałupachy 2h szukałem , musieliśmy wziąść hotel http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ale było za***iście 2 dni 850 kilo nakręcone 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 We Władku brak miejsc jak i w Chałupachy 2h szukałem , musieliśmy wziąść hotel http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ale było za***iście 2 dni 850 kilo nakręcone Potwierdzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Kto dziś lata ? Może jakiś szybki wypad gdzieś ? Spała ,Borki wyjazd 18 30 - 19 00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jeśli kilka osob się zbierze to się zabieram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 i znowu pada bleeeeeeeee 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 jak wyschne to chetnie sie dolacze. ale moze znacie jakie inne kierunki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 juz nie pada i jest sucho możemy atakować proponujcie jakiś inny kierunek ja zaproponowałem ten wstępnie ale kazdy jest dobry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi