Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Spontany - spotkania nieoficjalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja jestem chętny nad ten bałtyk. Chałupy rewelacja. Może ktoś jeszcze. Tylko że ja nie dam rady o 9 wystartować bo około 12 motocykl od Jakuba odbieram.

:P
Opublikowano

Przemek ja mam tylko propozycję , sprawdźcie noclegi bo we Władku to marzenie ściętej głowy nocleg złapać w ten weekend

Opublikowano

Ktos, cos, gdzies, dzis ???

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Siemka ,przepraszam za moją długą nie obecność. Jak ktoś chętny na dzisiaj czekam na tel 507085321 . Bulba zauważyłem że jesteś też wolny na dzisiaj jak coś czekam na kontakt .

Opublikowano

CO DO NOCLEGO WE wŁADKU TO ZNAJOMI TERAZ WROCILI I JEST DUZO WOLNYCH

Opublikowano

Jade do Wilkowyjj rano 7,30 stacja brzezińska

Opublikowano

Jutro 18-19 koło DELLA

Są ronda więc można ćwiczyć zejście na kolano

Wszystkich chętnych zapraszam

Opublikowano

Jutro 18-19 koło DELLA

Są ronda więc można ćwiczyć zejście na kolano

Wszystkich chętnych zapraszam

A w powitalni się było?

Opublikowano

A czy ktoś z później wstających ma ochotę wyruszyć gdzieś nad wodę lub gonić wycieczkę z "Niedzielny Wypad na obiad"? Ja bym ruszał najwcześniej o 12, chętnie bym coś zjadł ale i pomoczył dupsko w wodzie.

Opublikowano

A czy ktoś z później wstających ma ochotę wyruszyć gdzieś nad wodę lub gonić wycieczkę z "Niedzielny Wypad na obiad"? Ja bym ruszał najwcześniej o 12, chętnie bym coś zjadł ale i pomoczył dupsko w wodzie.

Jak coś ja mam zamiar gdzies ruszyc za ok godz

Opublikowano

o 15stej bądź lekko po widzimy się w konstantynowie na rynku. Ja, Różowa, Kubastma, Bart i jedziemy nad jeziorsko. Trochę posiedzieć przy wodzie, pomoczyć nogi itd. Po wszystkim lecimy pewnie coś wszamać. Chętni mile widziani :smile: Prędkość pewnie typowo turystyczna bez szaleństw.

Opublikowano (edytowane)

ja z Pawłem i jego żoną byliśmy na jeziorku, o którym była mowa w temacie Niedzielny Wypad Na Obiad :smile: 19.08.12 , a po opalaniu i pływaniu skoczyliśmy po 18 na tamę na lody (szkoda że się nie spotkaliśmy). potem pod Aleksandrowem na obiadek. Dzięki za miło spędzony czas.

PS. chyba się minęliśmy pod Uniejowem.

Edytowane przez miqul (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

drobiazg

Opublikowano

Kto dziś lata ? Może jakiś szybki wypad gdzieś ? Spała ,Borki wyjazd 18 30 - 19 00

Opublikowano

Jeśli kilka osob się zbierze to się zabieram

Opublikowano

jak wyschne to chetnie sie dolacze. ale moze znacie jakie inne kierunki?

Opublikowano

juz nie pada i jest sucho możemy atakować proponujcie jakiś inny kierunek ja zaproponowałem ten wstępnie ale kazdy jest dobry :smile: