Logan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Rozbieżność porownywalna z porownaniem "na oko" z kilkoma niezależnymi pojazdami, ktorych predkosciomierze tez moga pokazywac z roznymi odchylkami Ale grunt, że coś tam stwierdziłeś i wynik Cię satysfakcjonuje. Bardziej szczegółowo mogę powiedzieć na żywo. Nie zaryzykuję pisania 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Spoko, spoko, nie ma koniecznosci. Znasz mnie i wiesz, że za stary jestem, żeby wdawac sie w zbawianie swiata i dyskusje o tym, czy Twoje jest twojsze, czy moje jest mojsze Grunt, że wynik obserwacji Ciebie, a więc głównego zainteresowanego, satysfakcjonuje Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Spoko, spoko, nie ma koniecznosci. Znasz mnie i wiesz, że za stary jestem, żeby wdawac sie w zbawianie swiata i dyskusje o tym, czy Twoje jest twojsze, czy moje jest mojsze Grunt, że wynik obserwacji Ciebie, a więc głównego zainteresowanego, satysfakcjonuje Nie to jest na rzeczy Po prostu o niektórych rzeczach i metodach pomiarowych lepiej na wszelki wypadek nie pisać 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jasna sprawa, chociaż jestem przekonany, że pod żadnym pozorem nie ośmieliłbyś się przekroczyć prędkości 50 km/h w obszarze zabudowanym, więc raczej nie to masz na myśli.... 1 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jasna sprawa, chociaż jestem przekonany, że pod żadnym pozorem nie ośmieliłbyś się przekroczyć prędkości 50 km/h w obszarze zabudowanym, więc raczej nie to masz na myśli.... Nie to mam na myśli- nie było to konieczne 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi