Kufel Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witajcie! Jako iż pogoda zaczęła nam dopisywać stwierdziliśmy z kuzynem że nadszedł najwyższy czas, aby zacząć rozglądać się za szkoła jazdy która przygotuje nas do egzaminu kategorii A. Chciałbym zaczerpnąć opinii jakie szkoły polecicie? Na co zwracać uwagę przy wyborze szkoły? Interesowała by nas szkoła w Łodzi, wstępnie jest nas dwoje docelowo może zbierzemy jeszcze kilka osób . LwG Kufel. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autoakademia, mają być na otwarciu sezonu więc będziesz miał okazję pogadać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja osobiscie kurs robilem w Turbo i goraco polecam. Robert stara sie nauczyc jezdzic, nie tylko zdac egzamin. A i na placyk chyba lepiej wam bedzie dojechac, bo maja na poczatku Pabianic, jadac od Was. Z tymi jazdami razem w pare osob, to sie tak mocno nie nastawiaj, chyba, ze chcesz robic kurs 3 miesiace. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Auto szkoła Drift mają dużą zdawalność w łodzi i maja siedzibę na retkini na Dąbrowie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 http://motocykle-lodz.pl/topic/57-moto-szkoły-łódź/ Tu masz sporo ciekawych informacji kolego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja jestem w trakcie kursu w Auto szkole Drift i polecam. Jak ze zdawalnością to powiem jak będę po egzaminie 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominika Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja polecam AUTOAKADEMIE. Praktycznie w każdej dzielnicy Łodzi mają oddział i sale wykładowe. Lokalizacja placyku na parkingu M1, moim zdaniem rewelacja bo blisko WORD-u i na jazdach nie tracisz czasu na dojazd do miejsc gdzie zdaje się egzaminy. Instruktorzy czynni motocykliści "młode chłopaki" mają świetne podejście do kursanta i naprawdę znają się na robocie. Fajne jest też to, że masz na jazdach zawsze tego samego instruktora. Super kontakt z chłopakami i naprawdę można się dogadać co do dni i godzin jazd. Ja jestem MEGA zadowolona, dużo się nauczyłam, choć wiem że jeszcze dużo przede mną. Przed motocyklem zawsze trzeba czuć respekt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Również polecam autoakademię. Fajna atmosfera i profesjonalnie podejście do tematu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kufel Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Tak jak polecaliście wybraliśmy Auto Akademię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi