Bernis51 Posted March 17, 2017 Report Share Posted March 17, 2017 Witam może wie ktoś z forum jak sprawdzić taką cewkę co znajduję się na iskrowniku chodzi mi o cewki iskrownika pradnicy takie jak są w Simsonie. Podejrzewam własnie że cewka od świateł stop i ładowania akumulatora jest uszkodzona. Objaw jest taki że jak wcisnę hamulec obojętnie przód czy tył to coś tak kwiczy w iskrowniku tam własnie. A może to wina automatu stopu i przez niego tak też kwiczeć. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOSZ Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Może spróbuj obciążyć jakąś żarówka cewkę bezpośrednio na wyjściu? To potwierdzi Ci winę cewki. 0 Quote Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts