Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Skradziono 4 Motocykle Ze Śródmieścia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sączę tak sobie  ja łiskacza i normalnie k**wa mnie trafia jak sobie pomyśle...:smile:

Marcin Kałuża
Opublikowano

Ja chcecie wiedzieć kto to pod załącznikiem Dzerego jest gosc,że niby ich obserwowali.

Opublikowano

"policjanci wytypowali" :laugh2:

Opublikowano

Jak będziecie chcieli sprzedać te motory to można zażartować, ze "był kradziony" :decayed: Cieszę się że odzyskane.

Opublikowano

O ku*** ale szok. Tylko nie mówcie ze policja to rozpracowała?

Opublikowano (edytowane)

no, tak napsiane, premię wezmą, orły sokoły B)

choć z tego co wiem, to na tym się kończy (że napisane :hihi: )

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

O ku*** ale szok. Tylko nie mówcie ze policja to rozpracowała?

sama policja to by ich nie znalazła nawet jak by pod komendą stały

Opublikowano

Licze na to ze szczaw pójdzie pierdzieć w pasiaki i dobry papuga mu  nie pomoże .Mordziaty już czeka w celi na świeżynke :biggrin:

flm_1469614925__ewq.jpg

Opublikowano

Złodziej podgląda forum,a Mordziaty już się nie może doczekać.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

ten ze zdjecia - jakis znajomek :laugh2: ?

Opublikowano

ten ze zdjecia - jakis znajomek :laugh2: ?

Tak, tomahouka.W czwartek ma przepustkę.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Możecie wreszcie opisać całą sytuację? Bo na razie to niebardzo wiadomo co i jak.

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

@Dinozaur powinien opisać bo sprawa dotyczy jego, bez pitolenia opisać co i jak

Opublikowano

No i konkret, teraz juz nie bedzie domyslow, zdjecia sa wystarvzajacym dowodem jak dla mnie.

Do celi z Kudlatym z nim. Koniecznie.

Wysłane przez gołębia pocztowego

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Proponuję udać się do pani "mamy" po nowe kombinezony, kaski i inne duperele które się nie znalazły

Opublikowano

tylko szkoda tych pracowników bo pewnie muszą szukać nowej roboty, Ale Dinosaur mialeś dużo szczęścia że trafiłeś nie na zawodowca a zwykłego idiotę (dziedziczącego te geny po matce)

Opublikowano

Mam nadzieję, że zgnije w Sztumie  :busted_cop:

Mało czego tak nienawidzę jak kradziejstwa pier****nego. 

I to jeszcze swoich kroić. 

Oby dowody były wystarczające i sąd wszystko przyklepał, przynajmniej głupi gówniarz będzie miał spaprane akta z wyrokiem. Chociaż to i tak mało, jak zazwyczaj jestem spokojny i opanowany i uważam, że wszystkim powinny zająć się odpowiednie służby, tak tutaj gdyby mnie coś takiego spotkało to na pewno organizowałbym przypadkowe spotkanie z kolegami gdzieś po zmroku  :wacko:

Opublikowano (edytowane)

flm_1469645965__kombi2.png

Może to wasze kombi ? dokładnie to był buzer alipnestars i kombi SPIDI

Rozmiar kombi 52 

mbinezon SPIDI TRACK TOURING czarno-biały

Alpinestar L
But 44

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano (edytowane)

http://motocykle-lodz.pl/topic/12157-z%C5%82odziej-w%C5%9Br%C3%B3d-nas-przeczytajcie-b%C4%85d%C5%BA-czujny/#entry239801zerknij w ten temat, na samym dole wyszukuję zdjęcia i tworzę listę co mi zabrał z garażu. Jeśli to ta sama zbroja i kombinezon to wiadomo, że to też sobie przywłaszczył...

Edytowane przez Dinozaur (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dinozaur dokładnie taki kombiak i Buzer proponował mi nicko w ,,okazyjne cenie" jak cos to mogę udostępnić konwersacje policji albo mogę zeznawać

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Super, dzięki. Jutro z samego rana lecę poinformować w tej kwestii policję. 

Opublikowano

mój kolega twierdzi, że w Polsce powinna być kara chłosty... publicznej, bo ból jest świetnym środkiem dającym do "myślenia" i zapamiętywania...

Wybatorzyć szczeniaka, najlepiej ubranego w czapeczkę mikołaja...

Opublikowano

Panowie, przeczytałem temat od deski do deski i przyznam, że jestem zszokowany... Wydawało się że brać motocyklowa będzie trzymać się razem a tu taka hiena... brak słów ale dobrze że chociaż motocykle odzyskane.