Jastrząb Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Sączę tak sobie ja łiskacza i normalnie k**wa mnie trafia jak sobie pomyśle... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Kałuża Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ja chcecie wiedzieć kto to pod załącznikiem Dzerego jest gosc,że niby ich obserwowali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) http://www.lodz.policja.gov.pl/eld/komunikaty-1/aktualnosci/4670,Odpowie-za-kradziez-motocykli.html no tak, tylko sam czterech motocykli to on raczej nie wyprowadził. Edytowane 27 Lipca 2016 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 "policjanci wytypowali" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak będziecie chcieli sprzedać te motory to można zażartować, ze "był kradziony" Cieszę się że odzyskane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 O ku*** ale szok. Tylko nie mówcie ze policja to rozpracowała? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) no, tak napsiane, premię wezmą, orły sokoły choć z tego co wiem, to na tym się kończy (że napisane ) Edytowane 27 Lipca 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 O ku*** ale szok. Tylko nie mówcie ze policja to rozpracowała? sama policja to by ich nie znalazła nawet jak by pod komendą stały 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Licze na to ze szczaw pójdzie pierdzieć w pasiaki i dobry papuga mu nie pomoże .Mordziaty już czeka w celi na świeżynke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Złodziej podgląda forum,a Mordziaty już się nie może doczekać. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten ze zdjecia - jakis znajomek ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten ze zdjecia - jakis znajomek ? Tak, tomahouka.W czwartek ma przepustkę. 3 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Możecie wreszcie opisać całą sytuację? Bo na razie to niebardzo wiadomo co i jak. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 @Dinozaur powinien opisać bo sprawa dotyczy jego, bez pitolenia opisać co i jak 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) nic tu nie ma Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 No i konkret, teraz juz nie bedzie domyslow, zdjecia sa wystarvzajacym dowodem jak dla mnie. Do celi z Kudlatym z nim. Koniecznie. Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Proponuję udać się do pani "mamy" po nowe kombinezony, kaski i inne duperele które się nie znalazły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 tylko szkoda tych pracowników bo pewnie muszą szukać nowej roboty, Ale Dinosaur mialeś dużo szczęścia że trafiłeś nie na zawodowca a zwykłego idiotę (dziedziczącego te geny po matce) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mam nadzieję, że zgnije w Sztumie Mało czego tak nienawidzę jak kradziejstwa pier****nego. I to jeszcze swoich kroić. Oby dowody były wystarczające i sąd wszystko przyklepał, przynajmniej głupi gówniarz będzie miał spaprane akta z wyrokiem. Chociaż to i tak mało, jak zazwyczaj jestem spokojny i opanowany i uważam, że wszystkim powinny zająć się odpowiednie służby, tak tutaj gdyby mnie coś takiego spotkało to na pewno organizowałbym przypadkowe spotkanie z kolegami gdzieś po zmroku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Może to wasze kombi ? dokładnie to był buzer alipnestars i kombi SPIDI Rozmiar kombi 52 mbinezon SPIDI TRACK TOURING czarno-białyAlpinestar LBut 44 Edytowane 27 Lipca 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) http://motocykle-lodz.pl/topic/12157-z%C5%82odziej-w%C5%9Br%C3%B3d-nas-przeczytajcie-b%C4%85d%C5%BA-czujny/#entry239801zerknij w ten temat, na samym dole wyszukuję zdjęcia i tworzę listę co mi zabrał z garażu. Jeśli to ta sama zbroja i kombinezon to wiadomo, że to też sobie przywłaszczył... Edytowane 27 Lipca 2016 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dinozaur dokładnie taki kombiak i Buzer proponował mi nicko w ,,okazyjne cenie" jak cos to mogę udostępnić konwersacje policji albo mogę zeznawać 3 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Super, dzięki. Jutro z samego rana lecę poinformować w tej kwestii policję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 mój kolega twierdzi, że w Polsce powinna być kara chłosty... publicznej, bo ból jest świetnym środkiem dającym do "myślenia" i zapamiętywania... Wybatorzyć szczeniaka, najlepiej ubranego w czapeczkę mikołaja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Panowie, przeczytałem temat od deski do deski i przyznam, że jestem zszokowany... Wydawało się że brać motocyklowa będzie trzymać się razem a tu taka hiena... brak słów ale dobrze że chociaż motocykle odzyskane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi