Steelo Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witam, czy przesadzam czy ta GSka ma strasznie niskie zawieszenie? jak patrzę po innych egzemplarzach, są o wiele wyższe.. Szczerze mówiąc jak siadam to kolana mam na małysza Nie wiem czy na tym zdjęciu to widać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mih00 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Tam jest śruba regulacyjna od wstępnego napięcia sprężyny, może to ktoś skręcił maksymalnie. Albo gs`em jeździł ktoś mały i jest jakaś rzeźba w zawiasie. Ogarnij sobie te gaźniki, jak już będziesz mobilny to mam znajomego ma gs`a od 5 lat więc będzie można podjechać i popatrzeć czy tam jest wszystko jak powinno. Ja mieszkam w Grotnikach także spokojnie do Aleksa jak będę miał chwilkę mogę się turystycznie wieczorkiem przelecieć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelo Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Super, nie zawracam już gitary, dziś wieczorem 21;30-22;00 dam znać jak mi poszło z gaziorami. Także tego, dzięki za wszystko jeszcze raz, i w razie czego będę pisał spokojnego, lewa 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLOSZ Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 A nie są przypadkiem opuszczone półki na lagach? Nie widać dobrze na zdjęciu, ale..., może to to? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid Xrv Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 (edited) Popatrz sobie jak wygląda kość tylnego amortyzatora. Łączy ona wahacz i amor. Kierownicy z niższym wzrostem czasem kombinują z kośćmi przez co moto idzie w dół. Chodzi mi o to: http://img09.allegroimg.pl/photos/400x300/54/89/58/20/5489582087 Moto też już wiekowe i możesz mieć po prostu uklepane sprężyny Edited June 6, 2016 by Dawid Xrv (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelo Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Jeśli chodzi o to, moto jest miękkie, nie wiem czy to coś mówi hehe wrócę z pracy, zrobię gaźniki i zerknę może rzeczywiście tam typowa pierdółka jest do przestawienia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPL Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 No zdjęcie to podesłałeś po zbóju , jeśli sprężyny są miękkie to nie napięcie wstępne, raczej ustawienie całego zawieszenia. Jak porównasz z innym gs'em daj znać bo aż ciekaw jestem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 a może chłopina ma 2,5 m wzrostu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelo Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 haha, pafcio no chyba nie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mih00 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Tu masz na szybko, kumpel mi tył podesłał: Tu masz jeszcze zdjęcie poglądowe z "internetów": Długość elementów ze zdjęcia poniżej ma fabrycznie 180mm, możesz mieć dłuższe jak koledzy wyżej pisali i moto się zglebi, zobacz też tak jak pisałem wcześniej czy jakiś oszołom nie skręcił sprężyny na max: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steelo Posted June 7, 2016 Author Report Share Posted June 7, 2016 No i tu jest podane jak konstrukcja "cepa", wiadomo o co chodzi <3 Dzięki bardzo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts