Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Z racji tego, że wątek Klip Forum Łódzkich Motocyklistów #1 jest już trochę przestarzały chciałbym zacząć zbierać materiały do kolejnej edycji. Tomek @kosmaty odwalił kawał dobrej roboty montując setki gigabajtów video na przełomie 2013/2014 roku, więc trzeba mu dać nowe nagrania Do końca 2015 na pewno nic nie skleimy, ale jest szansa, że z pierwszym kwartałem 2016 roku będziemy mogli znów spotkać się na premierze w kinie Tymczasem, aby zachęcić Was do działania zmontowałem wczoraj na szybko skrót wydarzeń FŁM z materiałów jakie wpadły mi w ręce: "> ">THE BEST EVENTS FŁM 2015Mały przedsmak pełnej wersji video, która jest w trakcie montażu. Byliście na wszystkich imprezach FŁM w tym roku? Za udostępnianie dalej z góry dziękujemy.Posted by Forum Łódzkich Motocyklistów on 3 grudnia 2015 Jeśli dysponujesz nagraniami z kamerki typu GoPro, Sony Action Cam itp., które nagrywały chociaż w rozdzielczości FullHD - zgłoś się w tym wątku. 8 Cytuj Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ja nagrywałam filmik z imprezy w Czarnocinie i przejazd Górną z Artura fona. Gdyby coś to Suchy z nim się kontaktuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 bierem wszystko co nie było nagrywane kalkulatorem 3 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mam trochę nagrań przejazdów na moto, w tym z motorajdu ale wszystko mam nagrywane z klaty (brak uchwytu na kask) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 bierem wszystko co nie było nagrywane kalkulatorem Masz jeszcze te materiały które Ci przekazałem na dysku ? Jak potrzeba to znów coś mogę podrzucić bo od tamtego czasu to się nazbierało ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Masz jeszcze te materiały które Ci przekazałem na dysku oczywiście 0 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Muszę Ci dostarczyć materiał z drona z urodzin - szykuj 50 GB miejsca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 spoko, jeszcze z 600gb sie znajdzie 2 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jak tam Tomek masz co trzeba czy coś jeszcze dorzucić ? Bo jutro mam chwile będę przy filmikach siedział to mogę coś wyekstrahować . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Ja w sumie tez coś tam nagrałem póki Camerka nie padła już zapodaje linka....może coś się nada :-) https://www.youtube.com/playlist?list=PLNqSSKTi6KaRMEvm-4X6NRvpWFkVStgEJ Edit Odblokowana :-) Edytowane 14 Lutego 2016 przez A04 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja w sumie tez coś tam nagrałem póki Camerka nie padła już zapodaje linka....może coś się nada :-) https://www.youtube....X6NRvpWFkVStgEJ Link nie działa, bo "Ta playlista jest prywatna." Poza tym, jeśli mamy coś wykorzystać to musicie podsyłać surowy i pocięty materiał. 0 Cytuj Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ja wiem ze to nie jest zrobienie jajecznicy. Ale czy będzie ten klip z 2015 roku?? Z niecierpliwością czekam by obejrzeć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Poza tym, jeśli mamy coś wykorzystać to musicie podsyłać surowy i pocięty materiał. Ale zbieracie jeszcze materiał, działacie przy tym klipie ? Bo ja mam materiału po sufit ale chciałbym wiedzieć czy warto siedzieć i go przeglądać. Dobrze by było jakby Tomek napisał czego potrzebuje (jazda, eventy, stunt, coś z jajem, materiał ze spotów) wtedy łatwiej będzie mu coś przyszykować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ale zbieracie jeszcze materiał, działacie przy tym klipie ? Bo ja mam materiału po sufit ale chciałbym wiedzieć czy warto siedzieć i go przeglądać. Dobrze by było jakby Tomek napisał czego potrzebuje (jazda, eventy, stunt, coś z jajem, materiał ze spotów) wtedy łatwiej będzie mu coś przyszykować. Mnie np interesuje najbardziej klip z pozostania na stacji koło Piotrkowa :P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 dobrze by było aby był materiał kręcony nie z kasku z samej jazdy bo to jest najnormalniej w świecie nudneeee, tylko żeby były nagrania ukazujące kogoś, statyczne itp 0 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Mnie np interesuje najbardziej klip z pozostania na stacji koło Piotrkowa kamera jak cała reszta się zacięła akurat wtedy dobrze by było aby był materiał kręcony nie z kasku z samej jazdy bo to jest najnormalniej w świecie nudneeee, tylko żeby były nagrania ukazujące kogoś, statyczne itp ok poszukam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi