Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Czy Warto? Yamaha Fjr 1300 Abs

aga19

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy kto tym będzie jeździć jak i do czego będzie użytkowana.  A tak szczerze jak  czytam  te ogłoszenie i napisane że motocykl nie lakierowany , a  zdjęcia pokazują że  handlarz to jednak bym polemizował. 95 % motocykli to brane na handel , nawet każdy mój  który miałem był lakierowany mocniej słabiej.    Kupując  taki motocykl  odważył bym sie  pojechać z jakimś mechanikiem co robi motocykle  lub ma   wyspecjalizowaną Yamahę , i rozebrał go przynajmniej z owiewek  tym bardziej że jest nie zarejestrowany, co świadczy o  jednym chęć zysku.  Nie mówię że  to jest złom czy kupa    g@#na , ale  tylko proponuję  żeby się nie napalać i podchodzić  chłodno,  jak facet pozwoli  zdjąć owiewki  to  znaczy że nic nie ukrywa  a jak się nie zgodzi to nawet nie warto wchodzić w dyskusję    

Edytowane przez LeiTo (wyświetl historię edycji)

Powiem że Irka znam osobiście od bardziej motocyklowej strony niż od strony byznesowej i wiem że do tematu sprzedawanych przez siebie motocykli podchodzi profesjonalnie. Moze obiektywnej opinii nie mam co do zakupów u niego ale wiem że moto kupione u niego bez problemu bierze w rozliczeniu jeżeli ktoś planuje zmienic na coś z jego asortymentu jezeli bike nie miał jakiś dziwnych przygód w międzyczasie ;)

Hmmm, profesjonalne podejście mówisz i to pewnie dlatego nie powiedział nam o tym ABSie i amortyzatorze tylnim do naprawy;/ Dopiero jak dzwoniłam do jego brata żeby się umówić obejrzeć go to wyskakuje z tekstem - czy ktoś Cię poinformował, że to i tamto...

obejrzymy, zobaczymy