aga19 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 Heyka, warto taką brać??? Tylni amortyzator do wymiany i ABS świeci...:/ http://otomoto.pl/oferta/yamaha-fjr-1300-abs-ID6y83ll.html#eccbbafc40 0 Cytuj
Buziak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Zależy kto tym będzie jeździć jak i do czego będzie użytkowana. A tak szczerze jak czytam te ogłoszenie i napisane że motocykl nie lakierowany , a zdjęcia pokazują że handlarz to jednak bym polemizował. 95 % motocykli to brane na handel , nawet każdy mój który miałem był lakierowany mocniej słabiej. Kupując taki motocykl odważył bym sie pojechać z jakimś mechanikiem co robi motocykle lub ma wyspecjalizowaną Yamahę , i rozebrał go przynajmniej z owiewek tym bardziej że jest nie zarejestrowany, co świadczy o jednym chęć zysku. Nie mówię że to jest złom czy kupa g@#na , ale tylko proponuję żeby się nie napalać i podchodzić chłodno, jak facet pozwoli zdjąć owiewki to znaczy że nic nie ukrywa a jak się nie zgodzi to nawet nie warto wchodzić w dyskusję Edytowane 20 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Powiem że Irka znam osobiście od bardziej motocyklowej strony niż od strony byznesowej i wiem że do tematu sprzedawanych przez siebie motocykli podchodzi profesjonalnie. Moze obiektywnej opinii nie mam co do zakupów u niego ale wiem że moto kupione u niego bez problemu bierze w rozliczeniu jeżeli ktoś planuje zmienic na coś z jego asortymentu jezeli bike nie miał jakiś dziwnych przygód w międzyczasie 0 Cytuj
aga19 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Hmmm, profesjonalne podejście mówisz i to pewnie dlatego nie powiedział nam o tym ABSie i amortyzatorze tylnim do naprawy;/ Dopiero jak dzwoniłam do jego brata żeby się umówić obejrzeć go to wyskakuje z tekstem - czy ktoś Cię poinformował, że to i tamto... obejrzymy, zobaczymy 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Może napomkęłaś że ze szwagrem zawitasz? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi