aga19 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Heyka, warto taką brać??? Tylni amortyzator do wymiany i ABS świeci...:/ http://otomoto.pl/oferta/yamaha-fjr-1300-abs-ID6y83ll.html#eccbbafc40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Zależy kto tym będzie jeździć jak i do czego będzie użytkowana. A tak szczerze jak czytam te ogłoszenie i napisane że motocykl nie lakierowany , a zdjęcia pokazują że handlarz to jednak bym polemizował. 95 % motocykli to brane na handel , nawet każdy mój który miałem był lakierowany mocniej słabiej. Kupując taki motocykl odważył bym sie pojechać z jakimś mechanikiem co robi motocykle lub ma wyspecjalizowaną Yamahę , i rozebrał go przynajmniej z owiewek tym bardziej że jest nie zarejestrowany, co świadczy o jednym chęć zysku. Nie mówię że to jest złom czy kupa g@#na , ale tylko proponuję żeby się nie napalać i podchodzić chłodno, jak facet pozwoli zdjąć owiewki to znaczy że nic nie ukrywa a jak się nie zgodzi to nawet nie warto wchodzić w dyskusję Edytowane 20 Lipca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Powiem że Irka znam osobiście od bardziej motocyklowej strony niż od strony byznesowej i wiem że do tematu sprzedawanych przez siebie motocykli podchodzi profesjonalnie. Moze obiektywnej opinii nie mam co do zakupów u niego ale wiem że moto kupione u niego bez problemu bierze w rozliczeniu jeżeli ktoś planuje zmienic na coś z jego asortymentu jezeli bike nie miał jakiś dziwnych przygód w międzyczasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga19 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Hmmm, profesjonalne podejście mówisz i to pewnie dlatego nie powiedział nam o tym ABSie i amortyzatorze tylnim do naprawy;/ Dopiero jak dzwoniłam do jego brata żeby się umówić obejrzeć go to wyskakuje z tekstem - czy ktoś Cię poinformował, że to i tamto... obejrzymy, zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Może napomkęłaś że ze szwagrem zawitasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi