S.T.I.H.L Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witam serdecznie wszystkich braci na stalowych rumakach. Mam na imię Łukasz – ( STIHL ) śmigam obecni na Kawasami ER-5. W pięknym mieście Łodzi zainstalowałem się dopiero od niedawna, raptem od 7 miechów. Na forum trafiłem całkowicie przypadkiem poszukując dobrego mechanika, -(bo salony firmowe to masakra jakaś - cenowa) Poza tym strasznie znużyły mnie samotne wyprawy na bajku. Do zobaczenia na otwarciu Sezonu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztofor Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Powitać i do zobaczenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witam i dozobaczenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Poza tym strasznie znużyły mnie samotne wyprawy na bajku. Do zobaczenia na otwarciu SezonuDla niektórych (w tym dla mnie) sezon już się rozpoczął. Nie ma co czekać do maja, poza tym jak jest ubranko z podszewką to bardzo przyjemnie się już jeździ. Także do zobaczenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.T.I.H.L Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Aidekk Nie sposób się z tą tezą polemizować, masz rację. Tylko myk polega na ty że maszynkę zimuje jakieś 120 km od miejsca obecnego zamieszkania a noce są jeszcze zimne i nie mam sumienia zostawać Kawusi na tym mrozie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witamy, witamy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.T.I.H.L Posted March 5, 2012 Author Report Share Posted March 5, 2012 Witamy, witamy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Sorki za brak ogłady z mej strony, najpierw dołączam do dyskusji pytam o mecha… a dopiero teraz się przywitałem -lekka wtopa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borys94 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Witamy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cborzel Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Cześć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 elooo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Powitac 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariobros Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Siema:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rook Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Aidekk Nie sposób się z tą tezą polemizować, masz rację. Tylko myk polega na ty że maszynkę zimuje jakieś 120 km od miejsca obecnego zamieszkania a noce są jeszcze zimne i nie mam sumienia zostawać Kawusi na tym mrozie Witaj kolego.120 km w którą stronę jeśli mogę zapytać ? Czyżby Warszawa ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 Nie sposób się z tą tezą polemizować, masz rację. Tylko myk polega na ty że maszynkę zimuje jakieś 120 km od miejsca obecnego zamieszkania a noce są jeszcze zimne i nie mam sumienia zostawać Kawusi na tym mrozieNo fakt, że trochę jeszcze w nocy pizga ale chęć śmigania większa u mnie od opiekuńczości nad moim koniem. Też zimowałem moto poza Łodzią (ale tylko 37km) i już odzimowany. 120 km też da radę. Już co raz cieplej i oby tak zostało to na pewno się spotkamy na mieście. Szukaj czarno-pomarańczowego nakeda 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanany Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 witaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adany_76 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 cześć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.T.I.H.L Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 Witaj kolego. 120 km w którą stronę jeśli mogę zapytać ? Czyżby Warszawa ? Normalnie sam się wypaplałem, ale to nic i tak mentalnie czuje się Łodzianinem. No fakt, że trochę jeszcze w nocy pizga ale chęć śmigania większa u mnie od opiekuńczości nad moim koniem. Też zimowałem moto poza Łodzią (ale tylko 37km) i już odzimowany. 120 km też da radę. Już co raz cieplej i oby tak zostało to na pewno się spotkamy na mieście. Szukaj czarno-pomarańczowego nakeda Ok będę miał na uwadze te kolory, gdzieś Cię wylukam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemski Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Siemanko Nie mów, że tak Ci się spodobała Łódź, że postanowiłeś się tu przeprowadzić ? :)Powitać i do zobaczenia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.T.I.H.L Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 Siemanko Nie mów, że tak Ci się spodobała Łódź, że postanowiłeś się tu przeprowadzić ? Powitać i do zobaczenia Tak prawdę mówiąc to zawitałem do Łodzi bo tu są najpiękniejsze kobiety w całej Polsce i jedna z nich porwała mnie, po czyn przywiozła sobie do domku. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MONSTER Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 siema 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x10d Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Tak prawdę mówiąc to zawitałem do Łodzi bo tu są najpiękniejsze kobiety w całej Polsce i jedna z nich porwała mnie, po czyn przywiozła sobie do domku. No to czas porwac i moto w te strony Siemanko 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ska Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 cześć 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario83 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Siemanko 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 witaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts