Sitek_Vlog Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Zgierz 2015 Filmik Mojego Autorstwa Komentować Oceniać ;D hehe Był ktoś? Edytowane 16 Lipca 2015 przez Tom@sz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No, powiem tobie, że ze strony samej produkcji, jakość d*py nie urywa (nie wiem czym kręciłeś, ale HD to to nie jest no i ciągłe latanie obrazu.. bolą oczy ). Dodatkowo, po smętnej muzyczce na początku, potem mamy zupełny brak soundtracku - nie wiem czy to zamierzone? .. ale finalnie mamy mnóstwo motocykli, więc i tak znakomicie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sitek_Vlog Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 ehhh.... nagrywałem chińską podróbą GOPRO nic nie było zamierzone jeżeli chodzi ci o muzykę Narazie się uczę robić film sklejać składać i wgl. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi