Sitek_Vlog Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Zgierz 2015 Filmik Mojego Autorstwa Komentować Oceniać ;D hehe Był ktoś? Edytowane 16 Lipca 2015 przez Tom@sz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 No, powiem tobie, że ze strony samej produkcji, jakość d*py nie urywa (nie wiem czym kręciłeś, ale HD to to nie jest no i ciągłe latanie obrazu.. bolą oczy ). Dodatkowo, po smętnej muzyczce na początku, potem mamy zupełny brak soundtracku - nie wiem czy to zamierzone? .. ale finalnie mamy mnóstwo motocykli, więc i tak znakomicie 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Sitek_Vlog Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 ehhh.... nagrywałem chińską podróbą GOPRO nic nie było zamierzone jeżeli chodzi ci o muzykę Narazie się uczę robić film sklejać składać i wgl. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi