tome1985 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Pozdrawiam Cale bractwo motocyklistow,prosze o podpowiedz.Mam nieduze doswiadczenie ale jest w jezdzie na motocyklu,jezdzilem jako dzieciak 12 lat na ;komarze,jawa,wsk,mzk,,roznego rodzaju skutery,teraz jezdze yamaha tzr 125.Przymierzam sie do kupna motocykla na ktorego sciska mnie zoladku chopper prosze o porady jaki bedzie lepszy ogladalem 3 modele Kawasaki vn800,honda vt 750 c AMERICAN CLASSIC EDITION RC44 PELNA NAZWA TAKA i yamaha drag atar prosze powiedziec ktory lepszy mam 30 lat 185cm i okolo 90kg mam do wydania 30tys zbierane przed zona:)DZIEKI dla wszystkich forumoficzow i motocyklistow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Hmmm... jak ktoś napisze Ci żebyś kupił np Kawasaki to tak zrobisz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Cieżko było to rozczytać, ale czaję o co Ci chodzi. Jest bardzo fajny kanał na youtubsie - coda motovlog. Załączam Ci link do jednego z jego odcinków pod tytułem - jakie moto kupić. Gościu gada z sensem więc może Cię to naprowadzi. Edytowane 16 Lipca 2015 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi